carton 11.10.02, 10:06 Jechałem właśnie prze tzw. Węzeł Zachodni i wyraźnie było czuć, że nawierzchnia jest nierówna! Wygląda na to, że znowu została odwalona chała!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nodorf Re: Węzeł Zachodni 11.10.02, 12:12 carton napisał: > Jechałem właśnie prze tzw. Węzeł Zachodni i wyraźnie było czuć, że > nawierzchnia jest nierówna! > Wygląda na to, że znowu została odwalona chała!!! Proponuję jednak uwierzyć lokatorowi i zgodzić się z Nim, że Jasiakiewicz to sabotażysta. Odpowiedz Link Zgłoś
antymax Re: Węzeł Obi 12.10.02, 10:04 carton napisał: > Jechałem właśnie prze tzw. Węzeł Zachodni i wyraźnie było czuć, że > nawierzchnia jest nierówna! > Wygląda na to, że znowu została odwalona chała!!! Fordonska, w kierunku centrum, prawy pas. Na wezle polozyli nowy asfalt. Na starym byly koleiny. Na dograli tego (nowy wylali poziomo, nie uwzgledniajac kolein i poprzecznej nierownosci asfaltu zwiazanej wlasnie z koleinami) i autobusy oraz "TIRy" juz zadazyly zdemolowac caloksztalt. Wczoraj wieczorem jechalem 69 i nagle lup, lup gdy bajbus wjechal na nowy asfalt. Taka glupia polska rzeczywistosc. Swoja droga - w Toruniu jak robili nowe kawalki drogi (wylotowka na Bydgoszcz 80 i Grudziadzka) to przynajmniej porzadnie to robili - przygladalem sie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: Węzeł Obi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 13:22 Antymax jeżdzisz też 69:):) Ile lat ja jeździłem :) haha fajnie tu jest spotykamy się wszyscy może na ulicy, a nie wiemy o tym. Coo do wspaniałej nowej nawierzchni to podpisuję się rękoma, nogami i nosem pod petycjom :) żeby zerwać nowiutka nawierzchnię i na spokojnie ( nie kierując się wyborami) położyć od nowa nową powierzchnię na tej "nowej", bo za rok, albo dwa będzie tam Westerplatte. Poza tym czy widzieliście jak przed wyborami na ulicę wyjechały wszystkie maszyny , patrole, kanaliza, łatanie dziur, straż miejska, sygnalizacja, oświetlenie i wszelakie stworzenie? hahah to ma być kampania psychoogiczna :):) Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
antymax Re: Węzeł Obi 13.10.02, 11:36 Taak, codziennie jade 69 (okolo 20:20 z Wislanej w kierunku Blonia) i diwe godziny pozniej wracam. No i czasem zdarza mi sie w ciagu dnia. Pozdrawiam "Wspolpasazera" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %$#@^() hmmm przynajmiej korkow nie mam IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 12.10.02, 13:19 Dorge z Osowej do miasta pokonuje teraz w 10 minut - kiedys jak byly kroki to nawet 30 minut .. Skrzyzowanie nie jest idealne , ale coz zrobic... Blokowac drogi ? : ) pozdrowienia ^*&(@) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: hmmm przynajmiej korkow nie mam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 15:00 Wspolpasarzera hiihihihihhi :) Czyli na bierząco śledziłeś pracę nad kładką i jej zastosowanie dziś. Poza tym widzisz codziennie co warta jest strasznie "rzadka" sygnalizacja i zjazd z wiaduktu Warszawskiego gdzie na dłógości 400 metrów trzy razy mam światła itp :) Mi nie podoba sie rozwiazanie bydgoskich drogowców. Nie podoba mi sie wogole obklejanie starej nitki fordonskiej masa uliczek i ulic i sklejanie starych kawałków w całość. To jest wszystko na krotka metę. Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
antymax Re: hmmm przynajmiej korkow nie mam 15.10.02, 17:47 Gość portalu: back off napisał(a): > Wspolpasarzera hiihihihihhi :) > > Czyli na bierząco śledziłeś pracę nad kładką i jej zastosowanie dziś. Moj przyszly tesc budowal poprzednia kladke, tą Śp. przy Romecie. I serce mu sie krajalo, jak ja burzyli. > Poza tym > widzisz codziennie co warta jest strasznie "rzadka" sygnalizacja i zjazd z > wiaduktu Warszawskiego gdzie na dłógości 400 metrów trzy razy mam światła itp : > ) I tak najwieksza paranoja to swiatla zjazdu z kamiennej w kierunku fordonu. Duzo szybiej jest zjechac z kamiennej na wyscigowa, tam przejechac przez swiatla i jechac do fordonu > > Mi nie podoba sie rozwiazanie bydgoskich drogowców. Nie podoba mi sie wogole > obklejanie starej nitki fordonskiej masa uliczek i ulic i sklejanie starych > kawałków w całość. To jest wszystko na krotka metę. > > Miłego dnia. Dzieki :-) Nawzajem > > Stasiu Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: hmmm przynajmiej korkow nie mam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 19:33 No i jak miło się robi :) Dziękuję za miłe forum romanum:) Przyszły tesć?:) :)):):):):):):):):):):):) Co do rozwiązań drogowców w naszym grodzie, mam pewne podejrzenia. Być może nasze miasto jest obiektem testów amerykańskich uczonych. Oni sprawdzają na losowej grupie 400 tyś mieszkańców jak wpływają na układ nerwowy rozwiązanie między innymi urbanistyczno komunikacyjne. To przecież możliwe ;) Czy reszta tutaj zasnęła?:) Prosto z Kamiennej można się rozpędzić o przelecieć światłami wprost w raminona Przemysłowej 8, gdzie mieści się przechowalnia dla zmęczonych dorosłych :) Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś