Dodaj do ulubionych

KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!!

IP: 10.10.70.* 20.07.01, 14:42
Zastanowil mnie wielki wzrost liczby postow Katowic.
Rano mieli na forum o ok. setke postow mniej niz my (wyprzedzilismy ich wczora z wieczora)
Nagle prawie do nas wyrownali.
Okazuje sie ze maja kilkadziesiat nowych watkow zalozonych minuta po minucie, w wiekszosci PUSTYCH!
Bez zadnej tresci - no txt.
Czasem sobie w nich odpowiadaja - np. zalozyciel watku pisze �1�, a kolejni �rozmowcy� - 2, 3, 4...
A na ogol sobie nawet tyle trudu nie zadaja: Co minuta dwa watki bez tresc i licznik bije.
Nawyk fedrunku ponad plan???
A Slazakow bralem za takich solidnych...
A fe...
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: 10.10.65.* 20.07.01, 14:44
      I to jaką lipę. Też zgłupiałem jak zobaczyłem �nagły przyrost�. Ktoś powinien za to beknąć.
    • Gość: Tomcio Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 14:47
      Właśnie zauważyłem - zaczeli szaleć - a tu już mam wyjaśnienie. Jeżeli tak będą
      robić to po co w ogóle im forum. Może powinni kupić sobie spraye i popisać te
      cyferki na murach.
    • Gość: pepe Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: 213.25.90.* 20.07.01, 15:26
      Proponuję, żeby sojuz Łódzko-Bydgoski zdyskwalifikował Katowice. A co! Musimy
      wytworzyć aparat urzędniczo-kontrolny.
      pozdr.
      • Gość: pepe Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: 213.25.90.* 20.07.01, 15:57
        p.s. Wawa też pogrywa (wątek "liczymy"). Wychodzimy na frajerów vel jedynych
        porządnych.
      • hubar Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! 20.07.01, 16:26
        Jestem przerażony ! Ale ani w Stolnicy ani w Karłowicach mnie już nie lubią,
        zbluzgałem ich.

ps pepe wróć czeka Łódź

pozdrowy
        • Gość: xyz Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 19:53
          No cóż - jako miasto (chyba) jesteśmy więksi od Katowic. Okazuje się ,że oni
          nie potrafią byc uczciwi- no cóż to tylko życie.Róbmy swoje!!!!!
          • Gość: Baton Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: 213.25.10.* 23.07.01, 17:02
            Pocieszmy sie, ze nawet najwieksi "twardziele" z Katowic
            po prostu wymiekli.... ;-)))
            A My ich wszystkich i tak przebijamy trescia - I TAK TRZYMAC!!!! :-))))
            • krotoss Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! 23.07.01, 21:41
              A to nieladnie z ich strony proponuje aby zwrocil na to uwage admin forum w
              regulaminie jest punkt mowiacy ze moga kasowac niektore wypowiedzi. Mysle ze
              jest to typ "wypowiedzi" ktore w pierwszej kolejnosci powinny byc WYMAZANE.
              • Gość: Tomcio Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 21:54
                Tylko czy oni to w ogóle czytają? Jak by czytali to dawno już by takie głupoty
                pokasowali jak te wyliczanki.
                • krotoss Re: KATOWICE ROBIĄ LIPĘ !!! 24.07.01, 11:20
                  Gość portalu: Tomcio napisał(a):

> Tylko czy oni to w ogóle czytają? Jak by czytali to dawno już by takie głupoty
                  > pokasowali jak te wyliczanki.

Czytaja i to napewno nieraz jako gosc wystepuje GAZETA- zauwazylem to np. w
                  Glupich napisach. A juz napewno objawem czytania przez nich sa przedruki
                  niektorych wypowiedzi do codziennych wydan "Gazety Wyborczej".

Ps.Mam nadzieje ze wezma sie wkoncu za takie puste watki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka