Dodaj do ulubionych

uzaleznienie od forum

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:30
Czy ktos sie juz "uzaleznil" od forum? Przyznam, ze jestem blisko.
Obserwuj wątek
    • Gość: demio Re: uzaleznienie od forum IP: *.zapid.com 13.07.01, 19:58
      Trafiłem na forum kilka dni temu, a już mogę powiedzieć, że mnie wciągnęło po uszy. Siedzę z rodziną, jem
      kolację, a myślę co tam nowego napisali thomek, fin, sin, WOLF, adek, coma, barney, a nawet łodzianie hubar czy
      pepe
      ( sorki, że nie wymieniam innych ;-) tych chłopaków najlepiej pamiętam)

Panie doktorze, czy jestem chory???
      D.
      • Gość: pepe Re: uzaleznienie od forum IP: 213.25.90.* 13.07.01, 20:21
        zgadza się, u mnie te same symptomy, czas się bać?
        Pozdr.
        • Gość: thomek Re: uzaleznienie od forum IP: *.cps.pl 13.07.01, 21:53
          To samo.

Pierwsze co robię, gdy się łącze to zaglądam Forum. Jak tu nie zajrzę to źle
          się czuje.
          Zawsze mnie ciekawi czy pojawił się nowy temat, jakie są komentarze do starych
          postów itd. Coś ze mną nie tak.
          Muszę znaleźć w sieci jakiś test dotyczący uzależnienia. Ostatnio wyszło mi, że
          jestem "średnio zaawansowany", ale mam szanse na wylczenie.
          Ciekaw jestem jaki wynik będzie teraz. Może jestem już stracony dla ludzkości?

:)))))
          Pzdrw
    • Gość: sonia Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 23:42
      też mnie powoli bierze!
      • Gość: xyz Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 09:10
        Mnie niestety(albo stety) już tez "wzięło".
        • Gość: MONK Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 18:10
          Forum to moja strona startowa.
    • Gość: SDB Re: uzaleznienie od forum IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 19:26
      Udzielam sie na forum od moze dwoch tygodni i czuje ze wciagnelo mnie po uszy,
      tak jak bylo wczesniej z czatem. Jednak teraz czat wydaje sie strasznie nudny i
      banalny. Pozdr uzaleznionych kolegow
      • Gość: sonia Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 04:25
        Zgadzam się - czat totalnie odpada (każdy zaczyna od tego ile mam lat - a ja
        chcę tylko pogadać!), a tutaj wchodzę kilka razy dziennie, tak tyko, żeby
        sprawdzić kto i co nowego napisał.
        • Gość: Sin Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 10:37
          Prawem przyrody jest, że suma nałogów jest stała. Jeśli nie będziecie siedzieć
          na forum to będziecie oglądać TV, pracować, uprawiać działkę lub seks,
          niektórzy pić, albo robić coś specyficznego dla siebie. Ja z tego wszystkiego
          najbardziej lubię forum. Poza wysokimi rachunkami dla telepsa nie ma innych
          problemów, na szybki seks znajduję trochę czasu, na pracę jeszcze też, działki
          nie zamierzam mieć, TV nie oglądam od paru lat. Coś trzeba przecież w życiu
          robić! Niech to będzie forum!
          • Gość: adek Re: uzaleznienie od forum IP: *.ic.net.pl 16.07.01, 09:33
            Dołączam się do grona uzależnionych , bo chyba już tak mogę się nazwać . I
            umnie strona Forum jest ustawiona jako startowa .
            • radca Re: uzaleznienie od forum 16.07.01, 18:40
              Ja röwniez.

radca
        • Gość: kicikoci Re: uzaleznienie od forum IP: 10.10.70.* 17.07.01, 21:27
          to... hmm.... to ile masz lat?

:-)) JUST JOKE!! :-)
    • Gość: Bobik Re: uzaleznienie od forum IP: 216.104.228.* 16.07.01, 19:39
      Mam skłonności do nałogów. Ale forum to jeden z przyjemniejszych jaki się mnie imały.
      • Gość: coma Re: uzaleznienie od forum IP: 216.104.228.* 17.07.01, 18:07
        Siedzę w tym po uszy. Próbowałem już z tym zerwać. Nie udało się.
    • Gość: vika Re: uzaleznienie od forum IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 09:58
      Cos w tym jest, ja tez pierwsza rzecza ktora sprawdzam jest forum. Pozdrawiam
      wszystkich uzaleznionych.
    • Gość: Tomcio Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 13:33
      Nie napiszę nic nowego. Odkryłem forum 2-3 tygodnie temu i teraz jestem chory
      jak kilka razy dziennie tu nie zerknę. A najpiękniejsze w tym jest to, że
      czasami nawet coś napiszę, a ktoś inny to skomentuje. To chyba faktycznie
      choroba.
      • Gość: ehem Re: uzaleznienie od forum IP: 10.10.70.* 19.07.01, 03:20
        Uzaleznieni odzywaja sie ty wieczorami i nad ranem
        W srodku dnia nie, bo odsypiaja.
        Forum powinno byc zakazane jak twarde dragi, bo niszczy wiezi spoleczne :-))))
        • Gość: bob Re: uzaleznienie od forum IP: 64.124.150.* 19.07.01, 09:09
          Znowu tu jestem, a miałem już tego nie robić. Pomocy.
    • Gość: Tomcio Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 10:40
      Dziś przeszedłem samego siebie - nawet mi się śniło.
    • Gość: sonia Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:14
      Czy to już (jeżeli zdarza się codziennie)? Ktoś to leczy?
      • Gość: zoe Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 23:29
        Jestem tu od niedawna,ale za to codziennie,jak to nazwać?pozdrowienia :-)))
        • Gość: << Re: uzaleznienie od forum IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 23:41
          heh,a ja myslalam,ze jestem nienormalna;-))a tu widze,ze na to cierpi wiecej
          osob niz myslalam.i faktycznie wszystko zaczelo sie od czatu.forum jeszcze nie
          jest strona startowa,chociaz przeszlo mi to przez mysl,ale stweirdzuilam,ze
          bede zachowywac pozory..;-))pozdrawiam
          • radca Re: uzaleznienie od forum 08.08.01, 23:44
            Witamy serdecznie oraz zapraszamy.

pozdrawiam
            radca
            • krotoss Re: uzaleznienie od forum 09.08.01, 12:36
              No mnie tez wciagnelo musze przyznac-dobrze ze nie jestem sam w tym nalogu ;)

KroTosS
              • .weronika. Re: uzaleznienie od forum 16.09.01, 21:09
                "kiedy stajesz sie uzalezniony od netu?
                >>>kiedy orientujesz sie, ze nie wiesz, jakiej plci sa twoi najblizsi
                przyjaciele"
                z "Dziennika B.J."
                • Gość: kola Re: uzaleznienie od forum IP: 10.10.70.* 16.09.01, 21:16
                  Objawem uzależnienia od netu jest też, to że przestajesz się denerwować
                  nadciągającymi z TPSA rachunkami.
                  • .weronika. Re: uzaleznienie od forum 16.09.01, 21:18
                    No to ja w takim razie na pewno nie jastem uzalezniona, bo rachunkami ciagle
                    jeszcze sie przejmuje...
                    • Gość: kola Re: uzaleznienie od forum IP: 10.10.70.* 16.09.01, 21:20
                      Bidulka.
                    • krotoss Re: uzaleznienie od forum 16.09.01, 21:31
                      .weronika. napisał(a):

> No to ja w takim razie na pewno nie jastem uzalezniona, bo rachunkami ciagle
                      > jeszcze sie przejmuje...

A ja ma staly wiec juz sie nie przejmuje i moze dal tego wpadlem ;)))

KroTosS
                      • Gość: kola Re: uzaleznienie od forum IP: 10.10.70.* 16.09.01, 21:37
                        Stałe łacze dla Weroniki!!!
                        • .weronika. Re: uzaleznienie od forum 16.09.01, 21:40
                          Kola!!!!!!
                          Jestes genialny!!
                          Prasze o przedstawienie moim rodzicom tej propozycji.
                          A Teraz .weronika. mowi "pa,pa!", bo probna matura sie zbliza... i wypadaloby
                          sie jeszcze troche pouczyc...
                          A poza tym te rachunki od tepsy;)
      • Gość: Ted® Re: uzaleznienie od forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 22:10
        jestem chory

a to sie TP ucieszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka