Gość: fab speedwaya IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.11.05, 21:40 Bravo "Kostek"! Czekamy na ciebie walczymy o złoto i Tarnów detronizujemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:31 Kostek juz podpisal w Bydgoszczy. Zostanie to ogloszone 6 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstqanty no coz konstanty dal rade IP: *.chello.pl 01.12.05, 03:58 od czasunkiedy zostaaal prezydenem to polonia powstala??? tak???? regoly gry sa normalna????? zgadza sie? i o to chozi!!! tsia??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.mddp.pl 01.12.05, 10:26 Nie mogę zgodzić się z polityką klubu, który na miejsce wychowanków angażuje gwiazdy formatu Kościechy (z całym szacunkiem dla Roberta). Michał miał swoje lepsze i gorsze występy, ale nie można odmówić mu zaangażowania. A to jest wartość, która jest najważniejsza zwłaszcza kiedy jest gorzej, kiedy nie idzie. Jestem przekonany, że Polonia nigdy nie spadła (choć wiele razy była typowana np w pierwszej połowie lat 80tych lub w 2003), bo właśnie w takich chwilach zawodnicy niby drugiej linii jak Krzyś Ziarnik, Zbyszek Bizoń, Paweł Bukiej, Zdzisiek Rutecki, Michał Robacki (mógłbym wymieniać więcej) zamieniali się w demonów toru przy Sportowej i stawali nie do przejścia dla najlepszych. Panie Leszku, nie oddawajmy Michała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:36 Przylaczam sie do tego glosu. wprost nie moge uwierzyc, ze do decyzji o "wysadzeniu" Robackiego przyklada reke p.Tylingier - czlowiek ktory tez ma w klubie dluga historie. No bo innym dzialaczom to sie nie dziwie, co oni wiedza o tradycji Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedytm Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.bp.com.pl 01.12.05, 11:51 Szkoda Michała. Za ten pamiętny, 15 bieg z Częstochową, po którym padł z wymęczenia, dałbym mu dożywotnie miejsce w drużynie. Ale coż, po części rozumiem działaczy, trzeba się wzmocnić, ale czy nas na to stać? Już wróble ćwierkają o podwyżce biletów na sektor A i B. Może ktoś potwierdzić to info o Robercie K??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitos Potwierdzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:54 100%. Jednak nie moge zdradzic zrodla info bo mnie pewien czlowiek przechrzci. A najgorsze ze zostaloby mi odciete zrodlo informacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.chello.pl 01.12.05, 16:39 Ja się tez przyłączam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matta Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:33 niestety Robacki nie potrafi jeździć na obcych torach, rozumiem decyzje działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:34 przecież 8-ka może wyglądać tak: 1.Adrenalina 2.Protas 3.Sawka 4.Kostek (?) 5.Robak 6.Siopek 7.Buczek 8.Klecha (rez. do 23 lat) i wtedy Robak mógłby pokazać czy da radę czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel btz Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:49 Niestety prezes sawarski sie uwziął na Michała i dlatego go nie będzie bo on swoje interesy stawia na pierwszym miejscu a nie od dzisiaj wiadomo żę go bardzo nie lubi a co będzie jak ktoś ze składu wywali dzwona (odpukac) to pojedziemy Mazurem czy tym nowym Łopaczewskim którego już teraz kreują na gwiazdeczke co sie napewno jak zawsze w bydgoszczy żle skonczy i zmarnują chłopaka!! Robak powinien zostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:16 A mi zal Michala. Szczerze powiedziawszy juz wole ogladac Robackiego niz Kosciechce. Co to za Polonia bedzie w przyszlym roku jezdzila na naszym stadionie? Ilu bydgoszczan w skladzie? A tak dla przeciwwagi - ilu torunian? I ilu "najmenikow"? Oj szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś