Dodaj do ulubionych

Michał Robacki za 60 tysięcy

IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.11.05, 21:40
Bravo "Kostek"! Czekamy na ciebie walczymy o złoto i Tarnów detronizujemy!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:31
      Kostek juz podpisal w Bydgoszczy. Zostanie to ogloszone 6 grudnia.
      • Gość: konstqanty no coz konstanty dal rade IP: *.chello.pl 01.12.05, 03:58
        od czasunkiedy zostaaal prezydenem to polonia powstala??? tak???? regoly gry sa
        normalna????? zgadza sie? i o to chozi!!! tsia??:)
    • Gość: Olek Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.mddp.pl 01.12.05, 10:26
      Nie mogę zgodzić się z polityką klubu, który na miejsce wychowanków angażuje
      gwiazdy formatu Kościechy (z całym szacunkiem dla Roberta). Michał miał swoje
      lepsze i gorsze występy, ale nie można odmówić mu zaangażowania. A to jest
      wartość, która jest najważniejsza zwłaszcza kiedy jest gorzej, kiedy nie idzie.
      Jestem przekonany, że Polonia nigdy nie spadła (choć wiele razy była typowana
      np w pierwszej połowie lat 80tych lub w 2003), bo właśnie w takich chwilach
      zawodnicy niby drugiej linii jak Krzyś Ziarnik, Zbyszek Bizoń, Paweł Bukiej,
      Zdzisiek Rutecki, Michał Robacki (mógłbym wymieniać więcej) zamieniali się w
      demonów toru przy Sportowej i stawali nie do przejścia dla najlepszych. Panie
      Leszku, nie oddawajmy Michała.
      • Gość: iks Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:36
        Przylaczam sie do tego glosu. wprost nie moge uwierzyc, ze do decyzji
        o "wysadzeniu" Robackiego przyklada reke p.Tylingier - czlowiek ktory tez ma w
        klubie dluga historie. No bo innym dzialaczom to sie nie dziwie, co oni wiedza
        o tradycji Polonii
        • Gość: speedytm Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.bp.com.pl 01.12.05, 11:51
          Szkoda Michała. Za ten pamiętny, 15 bieg z Częstochową, po którym padł z
          wymęczenia, dałbym mu dożywotnie miejsce w drużynie. Ale coż, po części
          rozumiem działaczy, trzeba się wzmocnić, ale czy nas na to stać? Już wróble
          ćwierkają o podwyżce biletów na sektor A i B.
          Może ktoś potwierdzić to info o Robercie K???
          • Gość: Vitos Potwierdzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:54
            100%. Jednak nie moge zdradzic zrodla info bo mnie pewien czlowiek przechrzci. A najgorsze ze zostaloby mi odciete zrodlo informacji. :)
      • Gość: Endriu Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.chello.pl 01.12.05, 16:39
        Ja się tez przyłączam :-)
    • Gość: Matta Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:33
      niestety Robacki nie potrafi jeździć na obcych torach, rozumiem decyzje
      działaczy.
      • Gość: greg Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:34
        przecież 8-ka może wyglądać tak:
        1.Adrenalina
        2.Protas
        3.Sawka
        4.Kostek (?)
        5.Robak
        6.Siopek
        7.Buczek
        8.Klecha (rez. do 23 lat)
        i wtedy Robak mógłby pokazać czy da radę czy nie...
        • Gość: przyjaciel btz Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:49
          Niestety prezes sawarski sie uwziął na Michała i dlatego go nie będzie bo on
          swoje interesy stawia na pierwszym miejscu a nie od dzisiaj wiadomo żę go
          bardzo nie lubi a co będzie jak ktoś ze składu wywali dzwona (odpukac) to
          pojedziemy Mazurem czy tym nowym Łopaczewskim którego już teraz kreują na
          gwiazdeczke co sie napewno jak zawsze w bydgoszczy żle skonczy i zmarnują
          chłopaka!! Robak powinien zostac
          • Gość: Coolek Re: Michał Robacki za 60 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:16
            A mi zal Michala. Szczerze powiedziawszy juz wole ogladac Robackiego niz Kosciechce.

Co to za Polonia bedzie w przyszlym roku jezdzila na naszym stadionie? Ilu
            bydgoszczan w skladzie? A tak dla przeciwwagi - ilu torunian? I ilu "najmenikow"?

Oj szkoda...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka