Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 09:40 jest magistrem prawa, nie oglada nigdy brazylijskich seriali, lubi szpinak czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: pani Jola IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 14:35 > jest magistrem prawa, nie oglada nigdy brazylijskich seriali, lubi szpinak > czy to wystarczy? aby zostac prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: pani Jola 21.10.02, 14:40 Gość portalu: Ted® napisał(a): > > jest magistrem prawa, nie oglada nigdy brazylijskich seriali, lubi szpinak > > czy to wystarczy? > > aby zostac prezydentem Powinna jeszcze chyba robić na drutach? PS. Która Jola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: pani Jola IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 14:46 lokator napisał: > PS. Która Jola? jak to ktora? chyba szpinak jest dostatecznym wyroznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: pani Jola IP: 194.203.162.* 21.10.02, 15:00 Ja tez lubie szpinak ale nie jestem pania Jola I chyba musialaby zostac prezydentka, a to glupio brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: pani Jola 21.10.02, 15:12 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > PS. Która Jola? > > jak to ktora? > chyba szpinak jest dostatecznym wyroznikiem Ależ jestem nie na bieżąco. Myślałem, że ta gęba, która łypie na mnie szklanym wzrokiem z każdego skrzyżowania to już wszystko. A tu proszę, taka niespodzianka. Jest jeszcze pani Jola, o której szpinaku nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lukins Re: pani Jola 21.10.02, 19:19 lokator napisał: > Ależ jestem nie na bieżąco. Jak zwykle i wszędzie. I we wszystkim. > Myślałem, że ta gęba, która łypie na mnie szklanym > wzrokiem z każdego skrzyżowania to już wszystko. Rozpoznaję schizofrenię, zresztą nie tylko po tym. > A tu proszę, taka > niespodzianka. Jest jeszcze pani Jola, o której szpinaku nic nie wiem. No, ty nie tylko o szpinaku nic nie wiesz, lepiej powiedz, o czym wiesz, szybko miną te trzy sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś