Gość: niezdecydowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:18 Do którego liceum lepiej? Ze zdolnościami do nauk ścisłych, ale geniuszem ani olimpijczykiem nie jestem. Lubię się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: I czy VI LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 10:28 ja chodze do 1 lo i jesli chodzi o scisle, to jest naprawde wysoki poziom. i mam swietnych nauczycieli :) ale to podobno 6 jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzystka2003 Re: I czy VI LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:06 Witaj! Osobiście polecam I LO. Jeśli chodzi o matematyków to moc wrażeń czeka Cię u prof.Łepek ( mam nadzieję, że jeszcze uczy). Jestem chyba mimo wszystko humanistką. skończyłam klasę angielską ale matmę miałam właśnie z Łepkową. Jest wymagająca - matematyka to jej pasja! Dzięki tej nauczycielce ( i I LO w którym dostałam niezłą szkołę życia ) dostałam się na nauki ekonomiczne ;-) Gdybym miała jeszcze raz wybierać liceum, nie wahałabym się ani chwili! Wybór jest prosty ... I LO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: I czy VI LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:59 I LO!!! oprocz nauki to tez bardzo rozrywkowa szkola,a raczej ludzie,ktorzy tam chodza.Jest weselej i bardziej kolorowo niz w szarej VI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: I czy VI LO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:54 Jasne, że I LO. U nas jest wysoki poziom i przedmiotów ścisłych i humanistycznych. Uczyć się trzeba jednak dosyć dużo, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza to dobrze. Olimpijczyków też czasmi mamy, ale zgodze sie, że szóstka ma takich więcej... Ale to chyba nie są ludzie tylko roboty;) Odpowiedz Link Zgłoś