Dodaj do ulubionych

basen - Inowrocław

16.12.05, 00:10
drogie mamy - czy,któraś z Was była może ze swoim maluszkiem na basenie w Inowrocławiu?Ja mam 4 m-czną córunię i nie wiem czy inowrocławski basen jest dostosowany do "odwiedzin" mam z pociechami...
Obserwuj wątek
    • monii_1 Re: basen - Inowrocław 17.12.05, 17:38
      Cześć ! moim skromnym zdaniem nie nadaje się dla maluszków zbyt mocno
      chlorowana woda no i zbyt zimna, a obsługa też wiele pozostawia do życzenia.
      Jak byłam w widocznej ciązy to wybrałam się pierwszy raz na basen w Inowrocławiu
      przebrałam się i przy basenie czekałam na męża jak p[rzyszedł po 5 min (gdzie
      ratownicy juz dawno mi się przyjrzeli) i chciałam wejsć do wody to mi zabronili
      gdyż nie miałam czepka, tłumaczyłam że przecież nie będę nurkować :)) ale na
      nic się zdały prośby ODMÓWILI KOBIECIE W CIĄŻY -
    • sliczna24 Re: basen - Inowrocław 27.12.05, 20:31
      ja z moja corka w takim wieku jezdzilam do Poznania na basen , bylismy z nia w
      Lesznie a po za tym w MOgilnie bylismy ze dwa razy po otwarciu ,a teraz staramy
      sie raz w tygodniu byc w Janikowie i wg jest abrdziej przyjemny niz MOgilno,
      wiec jesli ktoras z mam sie zdecyduje jechac ze swoim malenstwem na basenik
      zapraszam chetnie kogos zabierzemy:)

dorota
    • k1234561 Re: basen - Inowrocław 16.01.06, 17:45
      Witam,szczerze odradzam basen w Inowrocławiu.Brzydko,brudno,obsługa
      fatalna.Woda zimna.Nie jest w ogóle przystosowany dla takich maluszków.Już
      lepsze jest Janikowo.Chyba że w ramach wypadu weekendowego pojedziesz do Sopotu
      do aqua parku,tam prawdopodobnie będziesz zadowolona.Ja byłam ,więc mogę
      polecić.

pozdrawiam
      Anika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka