hania.robus 01.01.06, 20:48 Jusiadyk znalazla namiary w Bydgoszczy, a tutaj jest stronka, okazuje się, ze to wydawnictwo ma u nas swoją centralę. Pozdrawiam. www.modryslon.com.pl/sg/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalya20 Re: Książeczka o Twoim dziecku 01.01.06, 22:24 widzialm taka ksiazeczke u znajomych byla sliczna..dobrze..ja tez ja zamowie mojemu malemu Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Książeczka o Twoim dziecku 03.01.06, 14:39 Tylko ostrzegam, że te książeczki bardziej nadają się dal minimum 5 latków niż młodszych dzieci. Ja podarowałam ją mojemu chrześniakowi jak miał 2 lata i to był niewypał. Za to jego 6-letni brat się nią zachwycił. No i one świetnie zachęcają do nauki czytania bo można przeczytać o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: Książeczka o Twoim dziecku 03.01.06, 16:03 Zgadzam się, sama chciałam podarować je sistrzenicy i naszemu synkowi na drugie urodziny, ale mąż zasugerował, ze dzieciaczki sa na taką lekture zbyt mali, tak więc mamy doskonały prezent na czwarte, czy piąte urodziny, terza kupiliśmy teletubiski i ksiazeczki o zwierzatkach, takie króciótkie, twarde. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Książeczka o Twoim dziecku 10.04.06, 11:29 Dobry pomysł dla nienajmniejszych dzieci na prezent od zajączka Odpowiedz Link Zgłoś