Dodaj do ulubionych

"Łuczniczka"

30.10.02, 07:42
Oj bardzo się musieli spieszyć - parkiet będzie poprawiany...
Obserwuj wątek
    • Gość: Baton Re: 'Łuczniczka' IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 13:30
      Nie tyle poprawiany, co malowany kolejna warstwa....
      Byc moze jest to poprawianie, a byc moze technologia
      wymagala jakiegos odstepu czasowego miedzy malowaniami
      i w efekcie teraz trzeba klasc nastepna warstwe?
      Nie mnie to oceniac, ale....
      ze sie spieczyli to fakt... w koncu zapomnieli z wrazenia
      nawet o wywiereniu otworow na slupki podtrzymujace
      siatke i przed otwarciem goraczkowo to uzupelniali... ;-)))
      • carton Re: 'Łuczniczka' 30.10.02, 14:13
        W lokalnej TV mówili, że chodzi o poprawianie w ramach gwarancji, więc coś
        jednak zostało spaprane.
        • Gość: kiki50 Re: 'Łuczniczka' IP: *.ab-byd.edu.pl 05.11.02, 14:38
          carton napisał:

> W lokalnej TV mówili, że chodzi o poprawianie w ramach gwarancji, więc coś
          > jednak zostało spaprane.
          Poczytaj sobie moje ostrzeżenia w wątku hala sportowa i kilka smutnych
          refleksji na temat otwarcia hali sportowej.Spaprali to eufemizm.Tam się
          szykuje gorsze pandemonium niż w gdańskiej hali Olivii.Ale widzę,że nikogo to
          nie obchodzi.Wszyscy nabrali wodę w usta.Jak można dopuścić projekt trybun w
          których widzowie z wyższego rzędu trzymają nogi na ramionach tych w niższym
          rzędzie?!I w dodatku pomiędzy rzędami nie było w trakcie otwarcia
          barierek.Przez ostatni miesiąc z poświęceniem,bo nie jestem fanem takich
          produkcji oglądam filmy typu : bomaba na stadionie, porwanie na stadionie,
          pożar na stadionie.Akcja toczy się w U.S.A. i rzędy są tak skonstruowane, że
          plecy widzów siedzących niżej sięgają kolan widzom siedzących wyżej.A i tak
          pomiędzy rzędami są barierki.W razie jakiegokolwiek zagrożenia widzowie w
          Bydgoszczy nie mają szans na ewakuację.Ale ponoć to najnowocześniejszy
          standard!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka