Dodaj do ulubionych

Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTESCIE

IP: Hilton* / 172.25.8.* 09.11.02, 01:34
Tu Rafal U. z IV M, matura 8 lat temu, wychowawca Pani Barbara, ludzie
dajcie znak zycia i co u Was slychac,
nauczyciele rowniez mile widziani :-))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 26.04.03, 22:13
      Heyka!!!!Czyzby twoja wychowawczynia byla p. Barbara Sosnowska?!?!?!?!?!Ja
      robilem tam mature 12lat temu
      • Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 27.04.03, 10:28
        Czesc Rafal :-))
        prof. Barbara Morawska, jak dobrze pamietam
        czego uczyla twoja Barbara, a ja konczylem 10 lat temu :-))
        jak sobie teraz licze
        jaka specj. skonczyles ??
        powinnismy sie znac chocby z widzenia

pozdrowienia

Rafal IV M
        • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 29.04.03, 22:13
          B.Sosnowska uczyla Matematyki, konczylem piekarstwo. Sadzac po rocznikacz
          bylismy przynajmniej dwa lata w jednej "budzie".
          Pozdrowionka
          • Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 02.05.03, 21:14
            Gość portalu: Rafal G napisał(a):

> B.Sosnowska uczyla Matematyki, konczylem piekarstwo. Sadzac po rocznikacz
            > bylismy przynajmniej dwa lata w jednej "budzie".
            > Pozdrowionka

To to musielismy sie znac, moze znales jakis ludzi z M ??
            • Gość: RAFAL G. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 05.05.03, 22:31
              Jak wspominasz NASZA STARA BUDE!!! Klasa "M" to bylo chyba przetwórstwo miesne
              (przynajmniej tak mi sie wydaje), a ja z mlodszych roczników nikogo(niestety)e
              pamietam.Pozdrowionka!! ni
              • Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 08.05.03, 20:19
                Gość portalu: RAFAL G. napisał(a):

> Jak wspominasz NASZA STARA BUDE!!! Klasa "M" to bylo chyba przetwórstwo
                miesne
                > (przynajmniej tak mi sie wydaje), a ja z mlodszych roczników nikogo(niestety)
                e
                > pamietam.Pozdrowionka!! ni

Czesc
                a ja pamietam wielu z lat "wyzej", nawet bylem z jedna klasa IV na wicieczce w
                Krakowie lub gdzies w poblizu,
                a w czasie szkoly to zajmowalem sie radiowezlem i organizacja dyskotek oraz
                nagrywaniem na VHS prac dyplomowych, szczegolnie dziewczat z owoc-warzyw

pozdrowienia

rafal
                • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.dialin.hansenet.de 12.05.03, 16:17
                  Ja tez bylem na wycieczce w Krakowie i okolicach, ale to byl
                  standardowy "wypad" z naszej szkoly. Z mojego rocznika pamietam jeszcze pare
                  osób: Bogdan Dudzinski, Emil Janicki, Robert Nogalski, Waldek Lyczywek, no i
                  oczywiscie duzo "kobiet". Czego uczyla ta twoja Barbara
                  • Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 13.05.03, 11:54
                    Wtam
                    Uczyla przedmiotu o maszynach, o rany nie pamietam jak sie nazywal.
                    A byla to prof. Barbara Morawska, z reszta moja wychowawczyni, bardzo milo
                    wspominam, choc nie odbylo sie bez kontrowersji :-))
                    A co do tej wycieczki do krakowa to wyjazd byl z ( a gdzie moglby byc) sprzed
                    zakladow miesnych :-)) na przeciwko PKS, a wycieczke wspominam bardzo, bardzo
                    dobrze :-)), z klas nizszych bylismy tylko w trojke kolega Przemek, kolega
                    Michal i ja,
                    Moze pamietasz mnie, to ja z kolega michalem w czasie szkoly organizowalismy
                    dyskoteki szkolne, puszczalismy muzyke na drugim pietrze na przerwach
                    oj, oj bylo wesolo
                    I co przypomnialo ci sie cos??

rafal
                    • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.dialin.hansenet.de 15.05.03, 17:06
                      Niestety nie przypominam sobie takich imprez!!!!Radiowezel?Muzyka na korytarz?
                      To musialo byc naprawde dlugo po mnie!!!
                      Wiesz moze czy nasza stara buda ma moze swoje www w internecie?
                      • Gość: D'Ragon Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.klik.bydgoszcz.pl 17.05.03, 16:59
                        Aktualnie chodzę do spożywczaka, klasa 3 :) Pani Sosnowska uczy mnie
                        matematyki... :D
                        • Gość: rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 18.05.03, 15:24
                          Czesc D'Ragon
                          nie wiecz, czy szkola ma wlasna www, jak znasz adres to podaj
                          napisz jeszcze kto cie uczy innych przedmiotow??, no i jaki profil robisz :-))

pozdrowka
                          rafal
                          • Gość: D'Ragon Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.klik.bydgoszcz.pl 20.05.03, 16:53
                            Witam ponownie :) Hmmm... muszę sprawdzić czy szkoła ma swoje www, nawet nie
                            wiem ^__^", i zapomniałam sprawdzić. Uczą mnie następujący nauczyciele : Mata
                            już mówiłam, Polski- pani Lenkiewicz, Niemiecki-pani Suty, Religia-pani Ćwiok,
                            Geografia-pani Gorzoch, Fizyka- pani Bober, Historia-pani Buczak, W-F- pani
                            Janecka, Analiza- pani Shreder, Technologia-pani Witulska, Praktyki- pan
                            Latuszek. W poprzednich klasach byli jeszcze: Podst. Techniki-pani Dereżyńska
                            (dyrektorka), Chemia pani Bujewska (2kl)i ...O_O pani Plucińska (w 1 klasie,
                            ale już odeszła... ), moją wychowawczynią jest pani Liszewska. Jestem w
                            technikum więc specjalizację będę wybierać w 5 klasie i pewnie pójdę na
                            cukiernictwo czy coś w tym rodzaju, na szczęście mięsnego już nie ma :)
                            Pozdrawiam :)
                            • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 20.05.03, 22:16
                              Witam?Spozywczak 5-letni??Ale tam sie pozmienialo!!!Widze ze mielismy duzo
                              wspólnych nauczycieli:Pani Bober, bardzo fajna belferka,Bujewska tez
                              niezla.Uczy jeszcze w tej szkole Malec?On cos robil z rysunkiem i budowa maszyn
                              i urzadzen.
                              Mam do Ciebie wielka prozbe:czy móglbys pozdrowic pania prof. Barbare Sosnowska
                              od RAFALA GEHRKE!!!!Napisz mi prosze czy mnie jeszcze pamieta i jaka zrobila
                              mine slyszac o mnie!!
                              Wielkie dzieki i pozdrowienia
                              • Gość: Beata Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:15
                                Ja tez chodzialam do spozywczaka, tylko, ze do liceum. Mature zdawalam w 92
                                roku. Moim wychowawca byl p. Potoniec (mielismy niezly ubaw), Pamietam Malca od
                                maszynoznawstwa i rysunku technicznego, pania Bober od fizyki i nie moge sobie
                                przypomniec nazwiska kobiety od technologi wiem tylko, ze wszyscy mowilismy na
                                nia KOBYLA:)

Pozdrawiam
                    • Gość: Maciej J. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 213.17.169.* 28.08.03, 15:29
                      Hej ludzie,

Pewnie się znamy, kończyłem technikum w 1992 i "robiłem" tę budę 8 lat.

Maciej J.
                      • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 28.08.03, 21:55
                        Ja robilem mature chyba 1991?!Jaka specjalnosc konczyles?Sadzac po rocznikach
                        napewno musielismy sie widywac .Pozdrowionka!
                        • Gość: Maciej J. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 213.17.169.* 29.08.03, 09:12
                          Skończyłem piekarstwo, klasa B, wychowaczyni Ciacharowska, na pewno się znamy.

Maciej
                          • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.dialin.hansenet.de 29.08.03, 16:03
                            Ja tez konczylem piekarstwo, wychowawczyni- niezapomniana p. Barbara Sosnowska!!
                            chodzilem do klasy z Waldkiem Lyczywkiem, Emilem Janickim, Bogdanem Dudzinskim.
                            Mòwi ci to cos?Pozdrowionka!!
                            • Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:33

Witam panowie.Zdawałem mature w 93r.Na pewno znam was ,w szczególności kojarzę
                              Macieja i jego dziewczynę z piekarstwa.Fajny z niego koleś! pozdrawiam wasz
                              serdecznie!!
                            • Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:52

Witam ponownie.Teraz już sobie przypomniałem pamiętam ciebie i tych kolesi.Jak
                              zauważyłem logujesz się z Niemczech.Chyba miałeś takie plany 10 lat temu...
                              OK.Trzymaj się!
                        • Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:36

Wtam Rafale G. kojerzę
                          ciebie.Jasny blondyn....wychowawczynią twoją była Sosna..
                          Ja kończyłem budę w 93r.Pozdrowionka!!! Znałeś kolegę Jamułę?!
                          • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego IP: *.dialin.hansenet.de 03.09.03, 17:55
                            Cos mnie dobrze znasz, ale ja niestety nie kojarze!Sorki, napisz cos wiecej.
                            Jarmule znalem.Pozdrowionka
                            • Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 10:20
                              Witam RAFAELLO.Chodziłem z twoim kolegom bo powtarzał klasę ..chyba? Nie
                              pamietam.U nas też zabawił krótko.Ale ciebie pamietam , spotykaliśmy się czesto
                              na przerwach. Co porabiasz?
                              • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.pppool.de 04.09.03, 22:22
                                Jedynym, który u nas powtarzal klase byl Marcin Ziolecki. To chyba z nim
                                chodziles do klasy. U mnie wszystko OK. Sorki, ale caly czas cie nie kojarze.
                                • Gość: Maciej J. Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: 213.17.169.* 09.09.03, 15:14
                                  Marcin Ziołecki wylądował później w naszej klasie.
                                  No to już wiem z kim gadam.

Maciej
                • Gość: Marek z Szubina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.szubin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:31
                  poszukuję rocznika matura 1975 kl. IV d chłodnictwo czy jeszcze żyjecie
    • Gość: TOMASSS Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.hipernet.ras.pl 19.04.04, 20:49
      WITAM!! TOMASSS Z TEJ STRONY II PD!!!!
      U SOSNOWSKIEJ GROZI MI JEDYNKA NA KONIEC!! CHYBA SIE ZABIJE......!!!!!!!!!!!
      NIENAWIDZE MATY!!!!!!!!!!!
      NARKA!!
      • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.189.59.tisdip.tiscali.de 24.04.04, 13:55
        No to ci wspólczuje kolego. Sosna byla przez cztery lata moja wychowawczynia:
        to bylo straszne!Doslownie PSYCHOTERROR!!!Podchwytliwe pytania o zycie
        osobiste, "szpiedzy" wsród uczniów itd.!!
        Wiesz moze, czy organizowana jest jeszcze letnia praca nad morzem?
    • Gość: Gabrysia Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.bydg.pdi.net 16.06.04, 13:58
      Cześć tu Gabrysia jak się nie mylę to pisałeś maturę w 1994 i chyba jesteśmy z
      jednej klasy.
      Moją wychowawczynią była Barbara Morawska. To na razie na tyle.
    • Gość: Gośka Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 07:23
      Witam Wszystkich bardzo serdecznie .
      Lata 1986-1988 / Technikum na podbudowie ZSZ .
      • Gość: Rafal G. Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.246.189.183.tisdip.tiscali.de 22.06.04, 17:15
        Hejka!!Musimy sie znac, przynajmniej z widzenia. Ja robilem mature w 91 roku.!!
        Pozdrawiam!!
        • Gość: Gośka Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:01
          Hej Rafał . Pozdrawiam
      • Gość: Kasia r.1970 Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: 217.153.62.* 27.10.04, 15:49
        Hej czy to słynna klasa K.Jarocia,W.Niedzielskiego,R.Meggera??????Pozdrowienia
        • Gość: JAREK 86-88 Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.sympatico.ca 19.07.06, 08:01
          Jak sie macie ? Co slychac u bylych uczniow 3 HP ?
    • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pool.mediaWays.net 29.06.04, 22:18
      up
    • gabrysiafrydrychowicz Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES 03.07.04, 20:35
      Odezwijcie się z IV m lata 1990-1994
      • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pool.mediaWays.net 23.07.04, 01:02
        up
        • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.188.253.tisdip.tiscali.de 31.07.04, 13:50
          :-))))))
          • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.d.pppool.de 22.08.04, 21:14
            .
    • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.187.206.tisdip.tiscali.de 01.09.04, 17:40
      .
      • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.b.pppool.de 16.10.04, 19:54
        .
        • Gość: Kasia Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.alfa.pl 25.10.04, 19:50
          Hej maturę zdawałam w 89r.IVb technikum pozdrawiam pa
          • Gość: Jarek Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.topole.waw.pl 29.10.04, 16:01
            hejka, mature "robiłem" w '90 klasa tech. piekarskie, pozdrawiam wszystkich ;-)
    • Gość: ja Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 10:54
      chodzilam tam w latach 87-89! ludzie odezwijcie sie
      • Gość: rafal do ja IP: 217.204.97.* 03.11.04, 14:21

napisz cos o klasie w jakiej bylas o sobie, bo jakos sobie nie moge Cie
        przypomiec :-))

pozdrowienia
    • Gość: lomik Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:25
      nigdy nie zginiemy! poki nasza szkola jest
      • Gość: Rafal G. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.d.pppool.de 09.11.04, 21:01
        ;-)))))
        • Gość: Kasia 4B tech.1989 Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 217.153.62.* 16.11.04, 18:10
          I co z Wami ludzie ,czemu się nie odzywacie ?pozdrowienia
        • Gość: ś.p. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:41
          Komputry wysiadły.
    • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.193.33.tisdip.tiscali.de 16.12.04, 22:17
      .
      • Gość: sabina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.proxy.aol.com 28.12.04, 23:21
        pomyslnosci w nowym roku juz 2005!!!!!!!!!!!!!!!! dla wszystkich absolwentow
        spozywczaka! a szczegolnie dla maturzystow 1991!!!!
        i specjalne zyczenia dla Rafala >G.
        • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.197.225.tisdip.tiscali.de 30.12.04, 22:51
          Sabcia!!!!Tobie tez happy new year!!albo lepiej alles gute im neuem jahr!!!
          Wkoncu sie zameldzil ktos ze znajomych!!!!Reszta rocznika ma chyba "dwie lewe
          do kompa"!!!Pozdrawiam!!!
          • Gość: sabina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.proxy.aol.com 31.12.04, 00:02
            zdecydowanie viel Glück im Neuen Jahr z Frankfurtu. trudno znalezc to forum i
            trudno sie na nim spotkac. dlatego taka slaba frekwencja. a moze nie wszyscy
            darza wspomnienia ze szkoly sentymentem i nie chca sobie przypominac budy ?
            • Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.d.pppool.de 02.01.05, 21:47
              A ty jestes u mamy we Frankfurcie???Do kiedy??Pchnij mi na maila nr. tel.to
              zadzwonie i se pogadamy!!!(rafaelgehrke@surfeu.de)
    • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pool.mediaWays.net 13.01.05, 20:57
      .
      • Gość: sabina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:25
        PRZYPOMINAM KLASA IV B , MATURA 1991, KLASA P. BARBARY SOSNOWSKIEJ SPOTYKAMY
        SIE W MARCU 2005 POWIADOMCIE SIE WZAJEMNIE Z KIM MACIE KONTAKT . RESZTE
        USTALAMY POZA FORUM . MOJ ADRES sabina.libera@neostrada.pl
        Czekamy na Was wszystkich. do usłyszenia. Do zobaczenia.
    • Gość: Rafal Gehrke Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.161.146.tisdip.tiscali.de 04.02.05, 23:01
      .
    • Gość: dw Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.05, 23:00
      cześć ludziska co tu tak cicho lato was uśpiło? Może przypomnicie sobie te
      szalone miesiące na ohp-ie piwo kobiety śpiew...
      • Gość: Rafal G. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 85.182.75.* 26.07.05, 21:35
        OHP-y byly wspaniale!!!Miesiac luzu,latwo zarobiona kasa na dalsze wakacje!!To
        byly naprawde fajne czasy!!
    • Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.adsl.alicedsl.de 11.08.05, 20:14
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka