Gość: Rafal IP: Hilton* / 172.25.8.* 09.11.02, 01:34 Tu Rafal U. z IV M, matura 8 lat temu, wychowawca Pani Barbara, ludzie dajcie znak zycia i co u Was slychac, nauczyciele rowniez mile widziani :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 26.04.03, 22:13 Heyka!!!!Czyzby twoja wychowawczynia byla p. Barbara Sosnowska?!?!?!?!?!Ja robilem tam mature 12lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 27.04.03, 10:28 Czesc Rafal :-)) prof. Barbara Morawska, jak dobrze pamietam czego uczyla twoja Barbara, a ja konczylem 10 lat temu :-)) jak sobie teraz licze jaka specj. skonczyles ?? powinnismy sie znac chocby z widzenia pozdrowienia Rafal IV M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 29.04.03, 22:13 B.Sosnowska uczyla Matematyki, konczylem piekarstwo. Sadzac po rocznikacz bylismy przynajmniej dwa lata w jednej "budzie". Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 02.05.03, 21:14 Gość portalu: Rafal G napisał(a): > B.Sosnowska uczyla Matematyki, konczylem piekarstwo. Sadzac po rocznikacz > bylismy przynajmniej dwa lata w jednej "budzie". > Pozdrowionka To to musielismy sie znac, moze znales jakis ludzi z M ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAL G. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 05.05.03, 22:31 Jak wspominasz NASZA STARA BUDE!!! Klasa "M" to bylo chyba przetwórstwo miesne (przynajmniej tak mi sie wydaje), a ja z mlodszych roczników nikogo(niestety)e pamietam.Pozdrowionka!! ni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 08.05.03, 20:19 Gość portalu: RAFAL G. napisał(a): > Jak wspominasz NASZA STARA BUDE!!! Klasa "M" to bylo chyba przetwórstwo miesne > (przynajmniej tak mi sie wydaje), a ja z mlodszych roczników nikogo(niestety) e > pamietam.Pozdrowionka!! ni Czesc a ja pamietam wielu z lat "wyzej", nawet bylem z jedna klasa IV na wicieczce w Krakowie lub gdzies w poblizu, a w czasie szkoly to zajmowalem sie radiowezlem i organizacja dyskotek oraz nagrywaniem na VHS prac dyplomowych, szczegolnie dziewczat z owoc-warzyw pozdrowienia rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.dialin.hansenet.de 12.05.03, 16:17 Ja tez bylem na wycieczce w Krakowie i okolicach, ale to byl standardowy "wypad" z naszej szkoly. Z mojego rocznika pamietam jeszcze pare osób: Bogdan Dudzinski, Emil Janicki, Robert Nogalski, Waldek Lyczywek, no i oczywiscie duzo "kobiet". Czego uczyla ta twoja Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 13.05.03, 11:54 Wtam Uczyla przedmiotu o maszynach, o rany nie pamietam jak sie nazywal. A byla to prof. Barbara Morawska, z reszta moja wychowawczyni, bardzo milo wspominam, choc nie odbylo sie bez kontrowersji :-)) A co do tej wycieczki do krakowa to wyjazd byl z ( a gdzie moglby byc) sprzed zakladow miesnych :-)) na przeciwko PKS, a wycieczke wspominam bardzo, bardzo dobrze :-)), z klas nizszych bylismy tylko w trojke kolega Przemek, kolega Michal i ja, Moze pamietasz mnie, to ja z kolega michalem w czasie szkoly organizowalismy dyskoteki szkolne, puszczalismy muzyke na drugim pietrze na przerwach oj, oj bylo wesolo I co przypomnialo ci sie cos?? rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.dialin.hansenet.de 15.05.03, 17:06 Niestety nie przypominam sobie takich imprez!!!!Radiowezel?Muzyka na korytarz? To musialo byc naprawde dlugo po mnie!!! Wiesz moze czy nasza stara buda ma moze swoje www w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Ragon Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.klik.bydgoszcz.pl 17.05.03, 16:59 Aktualnie chodzę do spożywczaka, klasa 3 :) Pani Sosnowska uczy mnie matematyki... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.promus.com 18.05.03, 15:24 Czesc D'Ragon nie wiecz, czy szkola ma wlasna www, jak znasz adres to podaj napisz jeszcze kto cie uczy innych przedmiotow??, no i jaki profil robisz :-)) pozdrowka rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Ragon Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.klik.bydgoszcz.pl 20.05.03, 16:53 Witam ponownie :) Hmmm... muszę sprawdzić czy szkoła ma swoje www, nawet nie wiem ^__^", i zapomniałam sprawdzić. Uczą mnie następujący nauczyciele : Mata już mówiłam, Polski- pani Lenkiewicz, Niemiecki-pani Suty, Religia-pani Ćwiok, Geografia-pani Gorzoch, Fizyka- pani Bober, Historia-pani Buczak, W-F- pani Janecka, Analiza- pani Shreder, Technologia-pani Witulska, Praktyki- pan Latuszek. W poprzednich klasach byli jeszcze: Podst. Techniki-pani Dereżyńska (dyrektorka), Chemia pani Bujewska (2kl)i ...O_O pani Plucińska (w 1 klasie, ale już odeszła... ), moją wychowawczynią jest pani Liszewska. Jestem w technikum więc specjalizację będę wybierać w 5 klasie i pewnie pójdę na cukiernictwo czy coś w tym rodzaju, na szczęście mięsnego już nie ma :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 20.05.03, 22:16 Witam?Spozywczak 5-letni??Ale tam sie pozmienialo!!!Widze ze mielismy duzo wspólnych nauczycieli:Pani Bober, bardzo fajna belferka,Bujewska tez niezla.Uczy jeszcze w tej szkole Malec?On cos robil z rysunkiem i budowa maszyn i urzadzen. Mam do Ciebie wielka prozbe:czy móglbys pozdrowic pania prof. Barbare Sosnowska od RAFALA GEHRKE!!!!Napisz mi prosze czy mnie jeszcze pamieta i jaka zrobila mine slyszac o mnie!! Wielkie dzieki i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:15 Ja tez chodzialam do spozywczaka, tylko, ze do liceum. Mature zdawalam w 92 roku. Moim wychowawca byl p. Potoniec (mielismy niezly ubaw), Pamietam Malca od maszynoznawstwa i rysunku technicznego, pania Bober od fizyki i nie moge sobie przypomniec nazwiska kobiety od technologi wiem tylko, ze wszyscy mowilismy na nia KOBYLA:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej J. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 213.17.169.* 28.08.03, 15:29 Hej ludzie, Pewnie się znamy, kończyłem technikum w 1992 i "robiłem" tę budę 8 lat. Maciej J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pppool.de 28.08.03, 21:55 Ja robilem mature chyba 1991?!Jaka specjalnosc konczyles?Sadzac po rocznikach napewno musielismy sie widywac .Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej J. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 213.17.169.* 29.08.03, 09:12 Skończyłem piekarstwo, klasa B, wychowaczyni Ciacharowska, na pewno się znamy. Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.dialin.hansenet.de 29.08.03, 16:03 Ja tez konczylem piekarstwo, wychowawczyni- niezapomniana p. Barbara Sosnowska!! chodzilem do klasy z Waldkiem Lyczywkiem, Emilem Janickim, Bogdanem Dudzinskim. Mòwi ci to cos?Pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:33 Witam panowie.Zdawałem mature w 93r.Na pewno znam was ,w szczególności kojarzę Macieja i jego dziewczynę z piekarstwa.Fajny z niego koleś! pozdrawiam wasz serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:52 Witam ponownie.Teraz już sobie przypomniałem pamiętam ciebie i tych kolesi.Jak zauważyłem logujesz się z Niemczech.Chyba miałeś takie plany 10 lat temu... OK.Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:36 Wtam Rafale G. kojerzę ciebie.Jasny blondyn....wychowawczynią twoją była Sosna.. Ja kończyłem budę w 93r.Pozdrowionka!!! Znałeś kolegę Jamułę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego IP: *.dialin.hansenet.de 03.09.03, 17:55 Cos mnie dobrze znasz, ale ja niestety nie kojarze!Sorki, napisz cos wiecej. Jarmule znalem.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 10:20 Witam RAFAELLO.Chodziłem z twoim kolegom bo powtarzał klasę ..chyba? Nie pamietam.U nas też zabawił krótko.Ale ciebie pamietam , spotykaliśmy się czesto na przerwach. Co porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.pppool.de 04.09.03, 22:22 Jedynym, który u nas powtarzal klase byl Marcin Ziolecki. To chyba z nim chodziles do klasy. U mnie wszystko OK. Sorki, ale caly czas cie nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej J. Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: 213.17.169.* 09.09.03, 15:14 Marcin Ziołecki wylądował później w naszej klasie. No to już wiem z kim gadam. Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Szubina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.szubin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:31 poszukuję rocznika matura 1975 kl. IV d chłodnictwo czy jeszcze żyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASSS Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.hipernet.ras.pl 19.04.04, 20:49 WITAM!! TOMASSS Z TEJ STRONY II PD!!!! U SOSNOWSKIEJ GROZI MI JEDYNKA NA KONIEC!! CHYBA SIE ZABIJE......!!!!!!!!!!! NIENAWIDZE MATY!!!!!!!!!!! NARKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.189.59.tisdip.tiscali.de 24.04.04, 13:55 No to ci wspólczuje kolego. Sosna byla przez cztery lata moja wychowawczynia: to bylo straszne!Doslownie PSYCHOTERROR!!!Podchwytliwe pytania o zycie osobiste, "szpiedzy" wsród uczniów itd.!! Wiesz moze, czy organizowana jest jeszcze letnia praca nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.bydg.pdi.net 16.06.04, 13:58 Cześć tu Gabrysia jak się nie mylę to pisałeś maturę w 1994 i chyba jesteśmy z jednej klasy. Moją wychowawczynią była Barbara Morawska. To na razie na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 07:23 Witam Wszystkich bardzo serdecznie . Lata 1986-1988 / Technikum na podbudowie ZSZ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G. Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.246.189.183.tisdip.tiscali.de 22.06.04, 17:15 Hejka!!Musimy sie znac, przynajmniej z widzenia. Ja robilem mature w 91 roku.!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:01 Hej Rafał . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia r.1970 Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: 217.153.62.* 27.10.04, 15:49 Hej czy to słynna klasa K.Jarocia,W.Niedzielskiego,R.Meggera??????Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK 86-88 Re: Ludzie ze Technikum Spożywczego IP: *.sympatico.ca 19.07.06, 08:01 Jak sie macie ? Co slychac u bylych uczniow 3 HP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pool.mediaWays.net 29.06.04, 22:18 up Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysiafrydrychowicz Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES 03.07.04, 20:35 Odezwijcie się z IV m lata 1990-1994 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pool.mediaWays.net 23.07.04, 01:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.188.253.tisdip.tiscali.de 31.07.04, 13:50 :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.d.pppool.de 22.08.04, 21:14 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.187.206.tisdip.tiscali.de 01.09.04, 17:40 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.b.pppool.de 16.10.04, 19:54 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.alfa.pl 25.10.04, 19:50 Hej maturę zdawałam w 89r.IVb technikum pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.topole.waw.pl 29.10.04, 16:01 hejka, mature "robiłem" w '90 klasa tech. piekarskie, pozdrawiam wszystkich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 10:54 chodzilam tam w latach 87-89! ludzie odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal do ja IP: 217.204.97.* 03.11.04, 14:21 napisz cos o klasie w jakiej bylas o sobie, bo jakos sobie nie moge Cie przypomiec :-)) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomik Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:25 nigdy nie zginiemy! poki nasza szkola jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.d.pppool.de 09.11.04, 21:01 ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia 4B tech.1989 Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 217.153.62.* 16.11.04, 18:10 I co z Wami ludzie ,czemu się nie odzywacie ?pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ś.p. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:41 Komputry wysiadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.193.33.tisdip.tiscali.de 16.12.04, 22:17 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.proxy.aol.com 28.12.04, 23:21 pomyslnosci w nowym roku juz 2005!!!!!!!!!!!!!!!! dla wszystkich absolwentow spozywczaka! a szczegolnie dla maturzystow 1991!!!! i specjalne zyczenia dla Rafala >G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.197.225.tisdip.tiscali.de 30.12.04, 22:51 Sabcia!!!!Tobie tez happy new year!!albo lepiej alles gute im neuem jahr!!! Wkoncu sie zameldzil ktos ze znajomych!!!!Reszta rocznika ma chyba "dwie lewe do kompa"!!!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.proxy.aol.com 31.12.04, 00:02 zdecydowanie viel Glück im Neuen Jahr z Frankfurtu. trudno znalezc to forum i trudno sie na nim spotkac. dlatego taka slaba frekwencja. a moze nie wszyscy darza wspomnienia ze szkoly sentymentem i nie chca sobie przypominac budy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.d.pppool.de 02.01.05, 21:47 A ty jestes u mamy we Frankfurcie???Do kiedy??Pchnij mi na maila nr. tel.to zadzwonie i se pogadamy!!!(rafaelgehrke@surfeu.de) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.pool.mediaWays.net 13.01.05, 20:57 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:25 PRZYPOMINAM KLASA IV B , MATURA 1991, KLASA P. BARBARY SOSNOWSKIEJ SPOTYKAMY SIE W MARCU 2005 POWIADOMCIE SIE WZAJEMNIE Z KIM MACIE KONTAKT . RESZTE USTALAMY POZA FORUM . MOJ ADRES sabina.libera@neostrada.pl Czekamy na Was wszystkich. do usłyszenia. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Gehrke Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.246.161.146.tisdip.tiscali.de 04.02.05, 23:01 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.05, 23:00 cześć ludziska co tu tak cicho lato was uśpiło? Może przypomnicie sobie te szalone miesiące na ohp-ie piwo kobiety śpiew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G. Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: 85.182.75.* 26.07.05, 21:35 OHP-y byly wspaniale!!!Miesiac luzu,latwo zarobiona kasa na dalsze wakacje!!To byly naprawde fajne czasy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Ludzie ze Technikum Spozywczego, GDZIE JESTES IP: *.adsl.alicedsl.de 11.08.05, 20:14 . Odpowiedz Link Zgłoś