zaguboina 29.01.06, 19:19 smutno mi... brak słów, żeby opisać te tragedię... mam tylko cichą nadzieję, że właściciele innych obiektów popatrzą na śnieg zalegający na dachach swoich budynków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
captain.picard Re: CHORZÓW 29.01.06, 23:46 Przede wszystkim brak wyobrazni moi drodzy. Niestety jest to nasza wielka wada. Czesto za malo myslilmy nad tym co robimy (albo czego nie robimy). [*] - swieczuszka dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
big-cock-tajl Re: CHORZÓW 30.01.06, 09:29 Trudno powiedzieć co było przyczyną. To się okaże a może nie okaże. Ale jedno jest pewne to straszna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_sioux Re: CHORZÓW 30.01.06, 12:17 Tak niespodziewanie zarwało się nad nimi niebo i skończyła się doczesność. Łączę się w bólu z rodzinami tragicznie zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
edytap1977 Re: CHORZÓW 01.02.06, 12:03 Słysząc o takiej tragedii każdy z nas napewno popada w zadumę, myśli o swoich bliskich. Trudno jest mi wyobrazić, ze mogłoby zabraknąć koło mnie ukochanych rodziców, rodzeństwa czy mojego mężczyzny. Staram się nie dopuszczać do siebie takiej myśli. Dziś usłyszałam w mediach, że wśród zabitych była kobieta rozebrana do stanika, swym ubraniem próbowała ogrzać swoje dziecko. Nie przeżyli. Łzy napływają mi do oczu na samą myśl co przeżywała ta kobieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Re: CHORZÓW 01.02.06, 13:45 Slyszalem ze w tej tragedii zmarl jeden z mieszkancow Piotrkowa Kuj. (*) :( Odpowiedz Link Zgłoś