Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla Apatora Toruń

IP: 193.227.223.* 08.10.01, 14:06
Szczere gratulacje dla zawodników i działaczy Apatora Toruń.

Jestem kibicem Polonii i ciesze się, że Mistrzem Polski 2001 została drużyna
Apatora. Zasłuzyli na tytuł równą postawą i składem "bez dziur".
Obserwuj wątek
    • debett Re: Gratulacje dla Apatora Toruń 09.10.01, 03:09
      Dzięki hevo. Toruń gratuluje Wam brązowego medalu, mimo iż przed sezonem
      ambicje mieliście na osiągnięcie większego sukcesu. To jest właśnie sport -
      piękny i nieobliczalny.
      • Gość: WONERS Re: Gratulacje dla Apatora Toruń IP: 10.206.1.* / 195.205.6.* 09.10.01, 07:48
        Pierwszy raz chyba kibicowałem klubowi zza miedzy aby pokonał Atlas i zdobył
        złoty medal. Mam nadzieję że Toruń doceni Polenie za nie podkładanie się!!!
        • alterego Re: Gratulacje dla Apatora Toruń 09.10.01, 09:58
          Ja doceniam, bo troszceczke Polonia sie dolozyla swoja pomoca do tego zlota.
          Fajnie by bylo, gdyby w przyszlosci zloto i srebro zawsze zostawalo w naszym
          regionie. Co u kogo - roztrzygaly by derby. Ale czy to wytrzymaly by nasze
          serca i gardla? :-)
          • krotoss Re: Gratulacje dla Apatora Toruń 09.10.01, 12:45
            alterego napisał(a):

> Ja doceniam, bo troszceczke Polonia sie dolozyla swoja pomoca do tego zlota.
            > Fajnie by bylo, gdyby w przyszlosci zloto i srebro zawsze zostawalo w naszym
            > regionie. Co u kogo - roztrzygaly by derby. Ale czy to wytrzymaly by nasze
            > serca i gardla? :-)

Wlasnie i czy nie powrocily by przy tak silnych emocjach dawne zlosci u co
            niektorych ;-))) , ktorzy sie "nawrocili" :-)

KroTosS
    • Gość: Grz.Rom. Re: Gratulacje dla Apatora Toruń IP: 213.77.18.* 10.10.01, 19:06
      Zgadzam sie gratulacje chłopaki. za rok i tak wam damy popalić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka