mordkakofana 01.02.06, 22:03 300 zł miesięcznie = astronomiczna suma.hahaha omal nie spadlem z fotela hahaha Jedyna nadzieja na odrodzenie piłki na Zawiszy to Hydrobudowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maikx [...] 01.02.06, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: SP Zawisza nie ma szefa 01.02.06, 22:38 no rozbawił mnie jeden z członków zarządu - a tokuje on tak pojawiła się ta wredna HYDROBUDOWA z kasa a on załatwił pięciu sponsorów po 300 złotych na miesiąc! Wniosek z tego pokrętnego myslenia jest taki że SP ZAWISZA dlatego ma kłopoty bo przyszedł podmiot powiedzmy z dwoma milionami na połówke sezonu podczas gdy "operatywny członek zarządu" chwali się żę załatwił pięciu sponsorów za 1500 złotych miesięcznie! Normalnie ze smiechu to pod stolik wpadłem! Takiego debilizmu to jeszcze nie słyszałem! No ale najwazniejsze statek "ZAWISZA" tonie woda dotarła juz do poziomu pokładu widać juz tylko nadbudówki szczury uciekają z piskiem z pokładu część pasażerów aktywnie bawi się do końca nie wiedząc co się dzieje dookoła. Tak to wygląda obecnie nasz kochany klubik! Jeszcze troche a przed nazwą klubu będzie można dopisać RIP! Odpowiedz Link Zgłoś
adkrawczyk Re: SP Zawisza nie ma szefa 02.02.06, 07:20 No i po Zawiszy. Gdzie są teraz te cymbały z szalikami. Oto wam chodziło? To juz jest koniec. Zmieńcie profil, hokej na trawie w Gąsawie ma lepszy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 > No i po Zawiszy. Gdzie są teraz te cymbały 02.02.06, 08:34 adkrawczyk napisał: > No i po Zawiszy. Gdzie są teraz te cymbały z szalikami. Oto wam chodziło? > To juz jest koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 Moze najpierw nalezy ukrócić afery w Zawiszy ? 02.02.06, 08:34 adkrawczyk napisał: > No i po Zawiszy. Gdzie są teraz te cymbały z szalikami. Oto wam chodziło? > To juz jest koniec. Moze najpierw nalezy ukrócić afery w Zawiszy, zeby sie nie kojarzyło z finansowaniem SLD, tylko grą w piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 wynocha z miasta 02.02.06, 20:02 no nie te 300zl to niezly kawal rozbawil mnie jak pazura za najleprzych czasow no nie mowilem ze bydlo ucieka z tonacego okretu oj sory z smierdzacej zardzewialej i starej barki bo to obraza dla okretu porownywac go do tego klubiku zawisza a latem juz pozostanie wam tylko jedno odlaczyc sie od rezpiratora a to oznacza ze jestescie juz TRUPAMI Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ! 02.02.06, 23:17 Co wy tu wypisujecie ludzie, jestescie psychicznie chorzy chyba :)) zgłoscie sie do lekarza, ty 'rezpirator' pierwszy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
adkrawczyk Re: WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ! 03.02.06, 07:16 No witamy. Tylko tak potraficie to skomentować. Pusto w głowie. Czego się spowdziewać jak na miejscu głowy jest szyja. Odpowiedz Link Zgłoś
maikx [...] 02.02.06, 12:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 Re: WON !!! z obiektów sportowych.......... 02.02.06, 14:21 no rozbawilo mnie te 300zl to lepsze od komedi z pazura mierny klubik tonie a szczury uciekaja z tonacego okretu o sory tonacej starej zardzewialej i smierdzacej strychnina barki bo porownanie zawiszy do okretu to obraza oczywiscie okretu Odpowiedz Link Zgłoś