Dodaj do ulubionych

Ale piekna Skoda

25.08.06, 23:24
www.polskajazda.pl/index.php?a=cars&opcja=detail&idpojazd=1176
dobre czasy dla Skody na PJ. Ta jest aktualnie pierwsza w TOP 10!!!ciekawe jak dlugo. Ale ja mowiac szczerze dawno tak ladnej Skody nie widzialem
Obserwuj wątek
    • ramonka27 Re: Ale piekna Skoda 26.08.06, 11:58
      Jeśli mogę to kilka słów o tym aucie z mojego punktu widzenia. Oczywiście
      posiadasz samochodu upiększył swoje autko i to nie ulega wątpliwości. Natomiast
      moim prywatnym zdaniem kiepsko wyglądają nakładki na światła typu BADLOCK - jak
      by to zdjął to moim zdaniem wyglądałoby lepiej. No i jeszcze jadna moja
      wątpliwość tyczy się WYDECHY WŁASNEJ PRODUKCJI. Z moich obserwacji wynika, że
      takie samoróbki wyją niemiłosiernie. Często osoby, które rozkroiły tłumnik
      myślą, że wiedzą już tyle o jego budowie, że mogą same robić wydechy - i taki
      jest potem rezultat. Acha jeszcze wolałbym mieś z tyłu klamki.
      RESZTA OK.
      • torres5 Re: Ale piekna Skoda 26.08.06, 13:31
        To rzeczywiscie kwestia gustu.Chodzi mi bardizej o fakt, ze Skody Felicia mozna zrobic autko,ktore bedzie sie bardzo podobalo ogolowi.Dowod mamy wlasnie e tej klasyfikacji.Mi to autko naprawde sie cholernie spodobalo.pozdr
        • skodospisek Re: Ale piekna Skoda 02.09.06, 00:51
          o.k.o.k.o.k. tylko na miłosć boska wywal tą wycieraczkę z tylnej klapy
          ja zaczynam fabię sedana 2.0 - dziwne co ale takie wersje istnieją ,sa juz
          kołka i krótkie sprężyny wywaliłem tez wszystkie oznaczenia jak pójdzie dalej
          zobaczymy ale sedan też może być ładny i przysadzisty. kolor bardzo rzadki
          czerw. flamenko. pozdrawiam
    • gosc82 Re: Ale piekna Skoda 02.09.06, 16:14
      Przez chwile myslalem ze to Golf :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka