torres5 25.08.06, 23:24 www.polskajazda.pl/index.php?a=cars&opcja=detail&idpojazd=1176 dobre czasy dla Skody na PJ. Ta jest aktualnie pierwsza w TOP 10!!!ciekawe jak dlugo. Ale ja mowiac szczerze dawno tak ladnej Skody nie widzialem Link Zgłoś Obserwuj wątek
ramonka27 Re: Ale piekna Skoda 26.08.06, 11:58 Jeśli mogę to kilka słów o tym aucie z mojego punktu widzenia. Oczywiście posiadasz samochodu upiększył swoje autko i to nie ulega wątpliwości. Natomiast moim prywatnym zdaniem kiepsko wyglądają nakładki na światła typu BADLOCK - jak by to zdjął to moim zdaniem wyglądałoby lepiej. No i jeszcze jadna moja wątpliwość tyczy się WYDECHY WŁASNEJ PRODUKCJI. Z moich obserwacji wynika, że takie samoróbki wyją niemiłosiernie. Często osoby, które rozkroiły tłumnik myślą, że wiedzą już tyle o jego budowie, że mogą same robić wydechy - i taki jest potem rezultat. Acha jeszcze wolałbym mieś z tyłu klamki. RESZTA OK. Link Zgłoś
torres5 Re: Ale piekna Skoda 26.08.06, 13:31 To rzeczywiscie kwestia gustu.Chodzi mi bardizej o fakt, ze Skody Felicia mozna zrobic autko,ktore bedzie sie bardzo podobalo ogolowi.Dowod mamy wlasnie e tej klasyfikacji.Mi to autko naprawde sie cholernie spodobalo.pozdr Link Zgłoś
skodospisek Re: Ale piekna Skoda 02.09.06, 00:51 o.k.o.k.o.k. tylko na miłosć boska wywal tą wycieraczkę z tylnej klapy ja zaczynam fabię sedana 2.0 - dziwne co ale takie wersje istnieją ,sa juz kołka i krótkie sprężyny wywaliłem tez wszystkie oznaczenia jak pójdzie dalej zobaczymy ale sedan też może być ładny i przysadzisty. kolor bardzo rzadki czerw. flamenko. pozdrawiam Link Zgłoś