akff 03.02.06, 00:57 Może napiszecie drodzy internauci z Bydgoszczy KIM w końcu jest ten poseł Markowski i co ma wspólnego z naszym regionem. Mam nadzieje, że za 4 lata ten chłopczyk już mandatu od Bydgoszczan nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaraz82 Obronił pocztę w Bydgoszczy oraz wsparł Filharmon. 03.02.06, 11:07 Poseł Markowski w tamtej kadencji m.in. obronił pocztę w Bydgoszczy.A także wsparł działania mające na celu ustanowienie Filharmonii Pomorskiej instytucją narodową współfinansowaną z budżetu Ministra Kultury. orka.sejm.gov.pl/ArchAll2.nsf/Glowny4kad Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Obronił pocztę w Bydgoszczy oraz wsparł Filha 03.02.06, 11:27 obecnie działa na rzecz Zachemu.Wypowiedzi na ten tamat były przed kilkoma dniami w TVB. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 akff = naszabydgoszcz.pl z SLD 03.02.06, 14:38 akff = naszabydgoszcz.pl z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis YARAZ82-NACZELNY PROPAGANDZISTO PIS-U 03.02.06, 17:16 czy bąki Markowskiego zmniejszają efekt cieplarniany? Może z racji swoich "zasług" dla "obrony poczty" w Bydgoszczy postawimy mu pomnik jak Obrońcom Poczty Gdańskiej? W końcu świetlana z niego persona, nie przymierzając wzór cnót wszelakich i tytan pracy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Markowski Poseł KTO? 03.02.06, 14:28 A może kim jest poseł Bestry i co zrobił /zrobi/ dla Bydgoszczy, że został posłem z naszego regionu? To dopiero jest granda. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 Miał pogonic aferzystow bydgoskich i co? 03.02.06, 14:37 Miał pogonic aferzystow bydgoskich i co? NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Gońcie się sami 03.02.06, 14:45 Jak myślę powinieś się zając aferami w toruniu to po pierwsze (markety, stacje benzynowe). Po drugie tak sobie myslę że niewielu wogóle naszych przedstawicieli w sejmie można z czymś kojarzyc. Dobrze kojarzy się Zemke na tle całej reszty co nic nie robiła i nie robi dla bydgoszczy z lewej strony - ba strony która głosowała za połączeniem AM z UMK. Dobrze kojarzy mi się także Rulewski cała reszta z niczym mi się nie kojarzy. Szkoda że Rulewskiego wyautowano w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
vega_ja Re: Markowski Poseł KTO? 03.02.06, 17:38 Kompletnie nic nie zrobił podczas poprzedniej kampanii. Cały czas robił tylko dużo hałasu wokół siebie i krytykował. Nigdy nie była to czymkolwiek sensownym uzasadniona krytyka, ale nikt w to nie wnikał. Jeszcze trochę i ludzie przejrzą na oczy i wreszcie zobaczą, że ... król jest nagi... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Markowski Poseł KTO? 03.02.06, 17:48 A jakiego bohatera ćwiczył z cukrownią w Żninie, w odstawianiu szopki nawet Wenderlicha przebił. I efekt jak zwykle - 0, cukrownia mchem zarasta. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: Markowski Poseł KTO? 03.02.06, 23:01 odpowiedź jest prosta jak konstrukcja cepa! to typowy teczkowiec! jak za świętej pamieci PRL! przywieźli gościa w teczce z Wawki bo jak się okazało miejscowe zasoby ludzkie nie te! / no ale sie nie dziwię jak połączyć schreibera z złotowskim a nastepnie posypać dzakanowskim to byłby cud powstałaby pierwsza bomba atomowa stworzona z komponentów biologicznych! Ech od razu ktoś by dostał Nobla! / Markowski sprawia wrażenie że więcej krzyczy niż robi! Ostatnio przerżnął na całej linii zabawę w wybór wojewody z kolegą partyjnym z Torunia. Mierząc polityka po skuteczności podejmowanych działań nalezy mu wystawic ocene mierną! A Bestry ma mandat z ramienia SAMOOBRONY "bawi się w posły" a "wyborców" to ma tam gdzie słońce nie dochodzi, a niektórzy mówią że trwa tam wieczna noc polarna hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
p3int Re: Markowski Poseł KTO? 04.02.06, 03:11 Polarna noc w tym miejscu ? ZA CIEPŁO!!!!! Ale jak przyjemnie niektórym Dalej głosujcie na takich więcej z samej niechęci do innych a będzie wam okazane..... Odpowiedz Link Zgłoś