Gość: janka IP: *.klik.bydgoszcz.pl 04.08.03, 21:44 szukam kontaktu z uczniami 9 LO; zwłaszcza z klasy dwujęzycznej z j.ang Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 10.08.03, 22:12 i drugi..:) Jak tam wakacje Qbuś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 19:48 He,he. Witam ponownie. Wakacje jakoś się wleką. Otóż pracuję i wstaję codziennie o 5. Ale już tylko niecałe 3 tygodnie i wrzesień. A we wrześniu będą mnie zbierać z podłogi ;-) A tak poza tym to Borówno, zloty klasowo-działkowe i książki :-) A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 14.08.03, 10:55 Hehe:) Wiatm również. Widzisz ja to mam gorzej...Na samą myśl że za dwa tygodnie trzeba będzie się stawić w naszej 9, to mnie wszystko boli.Jeny jak to szybko zleciało!Ja sobie jeżdżę nad jeziorko do znajomych, a poza tym staram się odsypiać nie przespany cały rok, hehe...tylko nie wychodzi mi to. No a poza tym to wszystko ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 16.08.03, 13:58 A mi pod koniec wakacji pójście do szkoły nie przeszkadzało specjalnie. Ja tam lubię naszą IX. Ale teraz to już nie ta szkoła... Gramza odeszła, Czarny pewnie też niedługo ucieknie... echhh. A ja sobie pracuję i wakacje zaczynam dopiero za 2 tyg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.03, 17:16 Też lubię naszą IX:) Fajnie znów tam wrócić, ale wolałabym troszeczkę później..hehe. Miejmy nadzieję że Czarny nie odejdzie tak szybko, szkoda by go było bardzo! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 17.08.03, 21:15 Czarny to nieodłączny element IX LO ;-) Ale potrafi być strasznie... powiedzmy intimidating ;-) Ale bez Zosi to już nie to samo... Ja chcę już września - wiem, wiem samolub ze mnie, ale każdy tak ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.03, 22:07 Ja będę mówiła tak za dwa lata...hehe. Na razie to jeszcze muszę sobie pochodzić do IX i to od września:) W sumie to się cieszę:) No ale żyjmy dniem Jutro jadę nad jeziorko do znajomych i będzie cool. Pozdrawiam. p.s. Odezwij się jeszcze czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 24.08.03, 11:51 Już tylko 5 dni pracy i wakacje!!! :> 8-13 IX Zakopane ! ;-) IVA rusza w góry. jak było nad jeziorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 02.09.03, 22:35 Wiatam ponownie...juz jako drugoklasistka:) nad jeziorkiem spoko, fajnie jak co roku:) szkoda tylko że musiałam przerwać swój pobyt - złapał mnie wyrostek i wylądowałam w szpitalu:( ale jest już ok. teraz czas na nasza "9"! juz pierwszy dzień mam za sobą. na razie wszystko ok. No to życzę miłego wypadu z całą 4a! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 04.09.03, 19:44 Ja na całe szczęście mam jeszcze parę tygodnie błogiego lenistwa. Wypad - mam nadzieję, że dojdzie do sktuku, ale wpierw Ukraina!!! Nie wybierasz się? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 05.09.03, 22:21 O kolega na Ukraine...:) słyszałam coś na ten temat, tzn kilka osob od nas jedzie, ale bliżej związanych z konkursem...no cóż ominie mnie ten wspaniały wypad, niestety. My niebawem wybieramy sie na wycieczke do Zakopanego...To zyczę milego wypoczynku!:)Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: 9LO IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 05.09.03, 23:55 Witajcie. Tak sie sklada, ze ja juz skonczylem IX lo :> Ale czytajac te posty wlasnym oczom nie wierze. Czytajac, ze "prof." Gramza odeszla, bardzo sie zdziwilem. Mozecie podac oficjalny powod odejscia ? ;/ Zreszta z tego, co slyszalem i widzialem takze, szkola po zmianie budynku, to juz nie ta co kiedys "dziewiatka" ;/ Serdecznie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 06.09.03, 12:18 Aga --> Ja związany z konkursem jak najbardziej. Życzę miłego wyjazdu i jak początek roku? No i kto jedzie na Ukrainę? Proszę o charakterystykę ;) Szczepan --> Już po reformie to nie ta sama szkoła. I te gimnazjum. Masakra. Dokładnie nie wiem czemu Gramza odeszła, podobna zła atmosfera, etc. Podobne przez Nowińską. Ale to tylko ploty. Poza tym jak to wszystko się działo to ja miałem wolne - matura - i mało wiem. I jedno pytanie: czy nie jesteś czasem na prawie w Toruniu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: 9LO IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 06.09.03, 14:29 Qbus: hyh racja, to gimnazjum rejonowe laczyc z lo to naprawde byl chory pomysl,a co do Gramzy to jednak szkoda. jakby nie bylo, wiele zaslug miala dla tej szkoly. ;) No ale coz, stalo sie. A co do prawa to tak ;> tzn. jestem w Toruniu ;> hyh, a my sie znamy moze ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 06.09.03, 14:50 Hehe...charakterystyka osob wybierających się na Ukraine..hmmm...No tak od razu mówie ze ekipa z naszej klasy to dwie dzieczyny i jeden samotny boy...Pierwsza dzieweczka: czarne włoski, troszke lokowane, średni wzrost, najczęsciej widziana w bucikach na obcasach - i spodniach, jak się uśmiecha to wygląda jak takie małe kochane dziecko:)no i Monika jej na imię.Druga dzieweczka to Iza, długie włosy ostatnio pokarbowane;), chuda, średni wzrost i nie wiem jak dalej ją opisać...no i na końcu osamotniony chłopczyna, przy kości, i smiesznie wygląda, a na imie mu Paweł... Co do czego ale ja to chcarakterystyk nie umiem pisac. Powiem Ci tyle ze ja sie z nimi w ogole nie trzymam, wiec ciezko mi cokolwiek pisac na ich temat. Poczatek roku cąłkiem fajny, poza tym że p.Kalwat ostro nas cisnie do nauki...i jak zwykle bedzie pytal ze szczególnym okrucieństwem, co bardzo lubię:)Jak na razie jest spoko, ale się zacznie ostra jazda. Pocieszam się że rok szybko minie tak jak poprzedni, potem maturka i bede wolna!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 06.09.03, 18:04 Szczepan --> Czy się znamy... Ja wiem kto Ty jesteś, ale nie ździwię się jak nie będziesz mnie pamiętał ;-) Kolega Czaplewskiego z Foronu - jak widać z kswyki - też Kuba. Gramza zasługi miała na pewno, a poza tym była jakimś nieodłącznym elementem IX i całkiem, całkiem nauczycielem. I kto zapomni odpowiedź u niej? ;-) Aga --> Ale przecież ja ich znam ;-) Oni związani z konkurse, a ja w sumie pytałem czy ktoś spoza grona piszących jedzie. Ale i tak dzięki :-) A p. Kalwat to wiadomo, że będzie pytał. Poza tym z Waszym programem nie ma co się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: 9LO IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 06.09.03, 18:26 yh, no to ja chyba Cie kojarze ;P tak mi sie wydaje ;> A co do odp u Gramzy to fakt, heh ;P ale w porownaniu ze studiami, szkola srednia jest niczym :> ;P chetni bym sie przeniosl w czasie, ale jest to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 06.09.03, 20:29 Poza nimi chyba nikt nie jedzie...zresztą nie wiem. Juz po napisaniu pomyślałam sobie że przeciez ich znasz...ale ja blondyznka jestem to wiesz troche spóźniona jestem:) Dobra to ja ide odpoczywać...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 07.09.03, 14:01 Szczepan --> Ja na całe szczęście mam jeszcze prawie miesiąc. Mieszkanie już załatwione i to w całkiem miłym miejscu. Na razie cieszę się wolnością, ale już 30 zacznie się filologia angielska na UAM-ie :> Aga --> Może spóźniona, ale za to skuteczna, w końcu lepiej późno niż wcale. Nikt więcej nie jedzie? Może i dobrze ;-) A jak tam kotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan Re: 9LO IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 07.09.03, 14:11 Qbus: to Gratuluje ! :)))) Ale dla mnie to jest przerazajace ;P wiekszosc konczacych dwujezyczne klasy wybiera kariere nauczyciela albo tlumacza ;P ale widocznie heh czujecie takie powolanie ;>>> A Ty na razie ciesz sie wakacjami, hyh, bo nie wiadomo czy kolejne bedziesz mial takie dlugie ;P a ja znikam, kampania wrzesniowa mnie czeka ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 09.09.03, 09:30 Kotki..hehe:) Wiesz co, szczerze mówiąc to trudno rozróżnić kto jest kto. W szkole jest teraz tyle ludu, że ja się czasem gubie. No ale w kazdym razie kocić nie można...juz pierwszego dnia dyrka chodzila po drugich klasach i zabraniala jakiegokolwiek kocenie..heheh. Jakoś w tamtym roku nikomu nie przeszkadzało a teraz...hmmm. No a 18 przyjezdzaja do nas Szwedzi, wiec bedzie troche zajecia,19 do Gdanska wypad i juz nie moge sie doczekac!Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 09.09.03, 11:05 Szczepan --> No cóż - taka klasa, nie ma co się przerażać ;-) Ja od początku byłem zdecydowany na angola. Poza tym u nas w klasie to chyba nie większość. Na pewno najwięcej, ale nie większość ;-) Mam nadzieję, że moje kolejne wakacje będą tak samo długie jaki te i Tobie życzę tego samego. No i powodzenia w kampanii ;> Aga --> A kiedy otrzęsiny? My chyba trochę kociliśmy. Znaczy jako klasa, bo mnie to jakoś nie pociągało. Nas zresztą też kocili ;-) Znowu Szwedzi? Hehe, pamiętam jak byli za moich czasów ( jak to brzmi ), co prawda nie w naszej klasie ( choć częściowo też ), ale jeden wypad mi się z nimi trafił przypadkiem. Jedziecie pewnie z Olkiem do Gdańska ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: 9LO IP: 212.122.223.* 13.09.03, 00:17 co sądzicie o nowej (starej) fizyczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 17.09.03, 19:31 Qba --> A o którą dokładnie chodzi? Bo nie czaję. Aga --> Jesteś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: 9LO IP: 212.122.223.* 18.09.03, 18:52 zależy z którą masz? tak naprawdę chodzi o opinie o obu z liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Szwedzi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.09.03, 21:50 A jak wrażenia po przyjezdzie Szwedow do naszej szkoly? :-) Ja sądzę, że było ciekawie ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Szwedzi IP: *.tvgawex.pl 19.09.03, 11:37 Qba --> Aaa... Ja znam tylko jedną, ale nie kce mi się o niej gadać ;> A najlepiej wspominam naszego byłego dyrektora. To były czasy i to był nauczyciel! Nesta --> Please elaborate on that. Jako eks-uczeń IX nie mam pojęcia jak było, więc ładnie proszę o jakieś rozwinięcie tematu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Szwedzi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 19.09.03, 19:53 Przepraszam Qbuś, zapomniałam, że już nie uczysz się w naszej dziewiątce... ;-) Jak już wspomniałam, do naszej szkoły przyjechali Szwedzi i chciałam się dowiedzieć jak wrażenia ( pytanie kierowane głównie do klas dwujęzycznych). Mnie bardzo podobały się scenki przedstawiane przez 4A z udziałem MC ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Szwedzi IP: *.tvgawex.pl 20.09.03, 16:49 Ja brał w tym udział MC znaczy, że się działo ;-) Pamiętam jakie przedstawienie daliśmy na scenie w Irlandii ;-) Historia założenia Bydgoszczy. MC, ja i peru jeszcze jako Krzyżacy walczący przy "Kung Fu finghting". Po prostu jatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Szwedzi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 20.09.03, 21:02 Heheh, Qbuś - żałuję, że tego nie widziałam, musiało być ciekawie :-)) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Szwedzi IP: *.tvgawex.pl 21.09.03, 01:06 Nic prostszego. Wystarczy wysępić od MC kasetę lub poprosić by Wam kiedyś puścił i poopowiadał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Szwedzi 21.09.03, 19:33 he he mnie tez sie podobały scenki z MC i IVa w rol;i głównej. Tymbardziej ze w nich występowałem HE HE. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Szwedzi IP: *.tvgawex.pl 21.09.03, 23:11 Ooo... to ja proszę o krótkie streszczenie, bo nie miałem okazji ich widzieć ;-) Pretty please, with cherry on top ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: Szwedzi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 17:51 TA! Było naprawde fajowo!!! Czarnota gicior! IV dała czadu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Szwedzi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.09.03, 20:31 Alex, Ty masz na imię Krzysiu i grałeś Alexa z numerem 19? :D byłeś świetny, jak wszyscy z 4 A! gratuluję :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 do NESTY 23.09.03, 21:13 Wielkie dzieki, miło słyszec takie słowa... Zastanawiam sie tylko skąd mnie znasz, hmmm taki juz sławny jestem :)HE HE HE! Problem w tym ze nie mam pojecia kim jestes. Moze mi napisz chociaz do której chodzisz klasy, jesli mozesz. Pozdrawiam PAPA !!! dont worry, dont cry - make love and fly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: do NESTY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 21:48 Alex....ba! wiekszosc ludzi w szkole Cię kojaży...trudno cię nie mijać w szkole :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 do GOOSI 23.09.03, 22:36 Skąd mnie wszyscy znają? ? ? Nie mam zielonego pojecia! Wychodzi na to, ze w tej szkole spedzam za duzo czasu. Czas to zmienic....hehe BYEbaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: do KRZYSIA :-) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.09.03, 21:59 Nie ma za co dziękować, ja tylko stwierdzam fakt :-) A to kim jestem - zostawię dla siebie, top secret ;-) I tak niech już będzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 do NESTY 23.09.03, 22:34 dobra... to wychodzi na to ze ty o mnie wiesz wszystko a ja o tobie nic. Bo sie powiesze:)))! Skoro tak wolisz to niech tak bedzie... BYE - BYE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Do wszystkich IP: *.tvgawex.pl 23.09.03, 22:41 A ja i tak nie wiem kto Wy jesteście ;-) I pewnie nawet jak mi ktoś będzie próbował objaśnić to nie będę wiedział. I pewnie vice versa; pewno nikt mnie nie kojarzy ;-) Mnie więc nie musicie się bać, a zwłaszcza Ty Krzysiu ;-P Poza tym faceci powinni trzymać się razem. Man power ;-> P.S. Jesteśmy obserwowani ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: :-)) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.09.03, 10:29 Do Krzysia ---> Oj Krzysiu, to nie powód, żeby się zaraz wieszać! Po prostu jesteś popularny i tyle :-) Do Qbusia ---> Nie martw się, mnie też nikt nie kojarzy ;-) i na 100% nie wie kim jestem :) -Pozdrawiam, Nesta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 17:48 Ja jestem z klasy dwujezycznej/..9lo kłania sie nisko!!! pozdrawiam goosia (gargus4@go2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 24.09.03, 11:27 A ja nie powiem skąd jestem ;-) Z Bydgoszczy, a właściwie z Poznania ;-) Nesta --> Ależ czy ja się przejmuję? Mi to jest absolutnie wszystko jedno, zwłaszcza, że już nie jestem w IX :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 12:18 Ale Qbuś nie zdradzaj tego skad jestes bo jeszcze sie ktos domysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 24.09.03, 13:13 Ależ kto ma się domyśleć, hmmm??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 do Qbusia 24.09.03, 15:27 Qbuś--> Pewnie ze faceci sie muszą trzymac razem. Mylisz sie z tym ze cie nie kojaze! Bo wydaje mi sie ze cie pamietam. Zresztą jak i kilka innych osob z twojej klasy, tak to juz jest 4A jest zawsze znana i rozpoznawana.... haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: do Qbusia IP: *.tvgawex.pl 24.09.03, 22:46 Alexok18 --> Jestem w stanie głębokiego szoku. Ale miło, że ktoś mnie pamięta ;- P A rzeczywiście 4A zawsze była pamiętana - z różnych powodów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Hej! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 14:27 jak gdzie......?...."normalni" ludzi uczą się lub pracuja :)))..a nie jak wy lenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 lenie??? 28.09.03, 15:50 He He kto pracuje ten pracuje, a kto sie uczy to tez dobrze. Ale niektorzy po prostu wykorzystują ten weekend do ciekawszych zajec...... pozdrawiam wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: lenie??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 17:28 I Ci ostatni własnie mają najlepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: lenie??? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.09.03, 17:31 No wlasnie, jakie lenie? :P ja się pilnie uczę ;-)) od czasu do czasu trzeba sobie zrobić przerwę :)) Pozdrawiam, Nesta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta halo???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 04.10.03, 12:11 Hey, ludzie,co się z Wami stało? Co tak nagle cicho się zrobiło!? Nie mówcie mi, że cały czas pilnie się uczycie :P :> Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: halo???? IP: *.tvgawex.pl 05.10.03, 17:36 A ja sobie krążę między Bydzią, a Poznaniem,. Jutro początek zajęć. Ale za to piątki mam wolne ;-> Szczepan --> Jak tam kampania? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: halo???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 18:32 wow! Szczepan alez sie rozpisał:))))))))...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: halo???? IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 05.10.03, 20:56 goosia: a wiesz, heh taki tajemniczy jestem ;PP ;))) milczenie w koncu podobno jest zlotem ;> Qbuś: a kampania jak kampania... jakos jeszcze tam studiuje ;P ;) ledwo, ale jeszcze ;]] cale zycie poprzeplatane egzaminami ;( buuuuu ! a jak tam u Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Ludzie!! 14.10.03, 22:50 Co jest z wami!!? Czemu nic nikt juz tu nie pisze?? Kilka dni nie zagladalem i taka tu nuda odezwijcie sie!! Przy okazji dzisiaj jest chyba dzien nauczyciela!! hehe.... Wiem ze niektorzy nauczyciele wchodza na to forum wiec to dobra okazja by sie troszke podlizac..:):) powiem krotko : WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ....!!!! I ZYCZE WAM DRODZY NAUCZYCIELE ZEBY WASI ULUBIENCY POMYSLNIE ZDALI MATURKE W TYM ROKU!!!! (sobie tez tego zycze) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Ludzie!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 23:18 Alex......o ty lizusie jeden :)))>.No tak ale czemu tu sie dziwic jak maturka w tym roku.....Jako ze ja jeszcze troche czasu mam do tego wydarzenia składam juz teraz zeby mnie nauczyciele lepiej zapamietali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.10.03, 18:19 Hehe, masz rację Gosiu, Alex się podlizuje! ;P Ale jestem pewna, że i tak zda maturkę bez podlizywania ;-) Pozdrawiam, Nesta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: Ludzie!! IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 15.10.03, 18:43 trzeba sie uczyc a nie podlizywac ;P swoja droga matura to mile wydarzenie, choc strasznie naglosnione i jakze "przereklamowane". oby w zyciu czlowiek zdawal tylko takie proste egzaminy jak matura ;/ eh... rozmarzylem sie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ludzie!! 15.10.03, 22:59 NESTA, dzieki ze we mnie wierzysz!! Mówisz ze zdam bez podlizywania?? OK, trzymam cie za slowo.... JA sie podlizuje? he he moze troche, ale jak to mowia "Dzien bez dupoliztwa dniem straconym...."HE HE HE!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 17.10.03, 19:50 Hey Wszystkim. Krzysiu, oprócz tego, że w Ciebie wierzę to i tak wiem na 100%, że zdasz z Twoimi umiejętnościami :) Pozdrawiam , Nesta Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ludzie!! 17.10.03, 21:08 Dzieki Nesta!! Kim ty jestes ze wiesz na 100%?? Zasiadasz w komisji maturalnej, czy co?? :-) Ale fajnie, ze tak mowisz. Milo mi. I need your support!!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 17.10.03, 21:44 Ha! Wiem więcej niż myślisz :P Ale kim jestem - to moja słodka tajemnica... pozdrawiam, Nesta :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ludzie!! 17.10.03, 22:53 Jakim cudem tyle wiesz o mnie?????????!!!!!!!!!! Szkoda ze nie chcesz nic powiedziec. Może choć jakas mala wskazówka........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.10.03, 12:03 Hey Krzysiu, szkoda, że Cię dzisiaj nie widziałam, dopiero w poniedziałek... :) Pozdrawiam, Nesta Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ludzie!! 18.10.03, 14:38 No szkoda....!:-) I szkoda ze ja ciebie nie widziałem, kimkolwiek jesteś. Zresztą w szkole bylo dzisiaj pusto jak w .... Sobota dzisiaj czy co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.10.03, 19:27 Tak Krzysiu, domyślam się, że w szkole było pusto :) Na pewno wielu osobom nie chciało się iść do szkoły ;) Między innymi mi... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ludzie!! 24.10.03, 19:21 Ludzie!! Piszcie cos bo to forum umiera... !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.10.03, 20:09 Zgadzam się z Tobą Krzysiu, ale... o czym tu pisać? co ciekawego dzieje się w szkole oprócz nieustannych sprawdzianów i tego, że wszyscy jesteśmy zabiegani? :-) A co tam u Ciebie? Jak idą przygotowania do maturki? Pozdrawiam, Nesta. Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ludzie!! 24.10.03, 20:38 Zgadza sie, ja tez jestem zabiegany, np. w niedziele ide na 18stke znowu!! Bedzie zabawa.... A przygotowania do maturki?? Idą pełną parą, hehe. Na razie o tym nie mysle, byle do stodniowki!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Ludzie!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 25.10.03, 17:03 O to życzę udanej zabawy, Krzysiu :) trzymaj się w tę pochmurną i smutną porę roku... :) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 26.10.03, 14:18 Jaką tam smutną??? Życie jest pikne i basta! W Poznaniu całkiem miło, chwilowo wpadłem do domku ;-) Jeśli macie jakieś pytania to walcie! Krzychu --> Trzymaj się mocno - widzę, że jesteś stalked ;-) Niech lemur będzie z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.10.03, 17:08 Jesień to jest bardzo smutna pora roku... przynajmniej dla mnie :) czekam z utęsknieniem na wiosnę!! ;) Pozdrawiam gorąco, Nesta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 13:30 Ludzie! Jaka tam smutna pora roku! Idźcie do MC, On Wam zaraz życie rozświetli! Przyjdzie w krótkim rękawku..... zawoła „Ola companieros” (czy jakoś tak)..położy Ci test przed nosem.....i nie ma możliwości że uśmiech nie ulegnie deformacji (problem w tym, że nie wiadomo w którą stronę) :)....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.10.03, 15:49 Hehe, masz racje Goosia, ale mnie i tak juz powoli dopada jesienna chandra :( W szkole tyle roboty... i jescze ta pogoda. No ale nic, pozdrawiam! Nesta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 30.10.03, 20:12 Złota jesień to najlepsza pora roku... Jak to śpiewali w reklamie :-) Wszystkie pory roku są pikne. Life jest pikne!!! Keep ur head up! Ja mam next week trzy koła, a jakoś mnie to nie rusza. No i fonetyka zaczyna się rozkręcać! Fonetyka segmentalna rules!!! Nesta ---> Główka do góry! Bierz przykład ze mnie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 30.10.03, 21:58 Elo people!! Ja tez nie przepadam za jesienią, niema jak to wiosna, lato, wtedy jest dopiero czad!! Ale czasami jesien tez ma swoje uroki i mozna ja polubic... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 31.10.03, 11:03 Hehe - nareszcie jakaś podobnie myśląca osoba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 31.10.03, 16:35 Hehe a ja i tak się z Wami nie zgodzę :P Dla mnie jesień i zima to udręka, pory roku, które nie mają w sobie nic pięknego. Wiosna jest najlepsza. A zaraz po niej lato. Dzisiaj dobiła mnie jescze chemia... a konkretnie sprawdzian... no comments, pozdrawiam, Nesta ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 01.11.03, 13:55 Spalić wszystkich heretyków! :-) W zimie i jesieni nie ma nic pięknego??? Złota polska jesień - piękne pomarańczowe i brązowawe barwy na drzewach, zwłaszcza przy zachodzie słońca. A zima? Polecam wybrać się na spacer w zaśnieżonym lesie. Samemu poprzechadzać się po ścieżkach i zobaczyć. A jak nie samemu to chociaż ze mną ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 20:28 to ja sie pisze na spacer :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 01.11.03, 21:45 OOoo... Co tu sie dzieje?! Chwilke mnie nie bylo i juz na spacery do lasu sie uwaiacie?? Chyba musze tez musze to TRYnąć. Ale ja mimo wszystko nie z tobą Qubus....:) Buahahaha... Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 01.11.03, 22:19 Alexok --> Ależ czemu nie ze mną? ;-) NIe lubisz mnie??? Buuuuuu... Jestem na krawędzi rozpaczy... Joke ;-P Goosia --> Hmm... No tego to ja się nie spodziewałem. Ale jest to pozytywne zaskoczenie. Jestem wręcz zaszczycony... Czekamy więc na pierwszy śnieg! A może jakieś pytania? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.11.03, 17:25 Hey, to ja zabieram się na spacer z Wami!! Może mnie przekonacie, że w te paskudne pory roku też jest fajnie?? Przekonamy się... pozdrawiam! Nesta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 02.11.03, 17:35 Kurtka wodna. Co krok mnie zaskakujecie ;-) Czym sobie zasłużyłem na te honory? Powiedźcie mi!!! A poza tym Nesta - czyli kto? Czy poznam Twą tajemnicę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.11.03, 18:50 No nie wiem... a tak bardzo chciałbyś wiedzieć kim jestem? :) Ja raczej zawsze wolę być tajemnicza... jak jesień :P Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 02.11.03, 19:44 A więc z takiej mańki mnie zaszłaś... Zdam się więc na Twą tajemniczość... Tylko jak my się poznamy skoro Ty też mnie nie znasz... Oto jest zagwozdka. Ale dla chcących nic trudnego ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 19:52 mam zabrac odsniezacz na lince?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 02.11.03, 20:02 A broń boże - będziemy przedzierać się przez śniegi. Poza tym wolę korzystać ze ścieżek ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.11.03, 20:06 Qbuś ---> uchylam rąbka tajemnicy... spytaj się Krzysia, on nawet nie wie ile o mnie wie :) Do zobaczenia na spacerku! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 02.11.03, 20:52 Nesta --> Krzysia nie znam - poza tym skoro Krzysiu nie wie ile to znaczy, że nie wie ;-P Ale jak już mówiłem - wszystko w rękach losu. Ty mnie nie znasz, a ja Ciebie - jesteśmy kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.11.03, 20:56 Qbuś ---> Poczekajmy na to, co powie Krzysiu... A jeśli podoba Ci się Poznań, to też coś o Tobie mówi... bo Poznań to piękne miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 02.11.03, 21:03 Nesta --> No to wet za wet. To co Ty piszesz też bardzo dużo o Tobie mówi. A Poznań rzeczywiście mi się podoba. I uważaj: ściany mają uszy! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.11.03, 21:13 Qbuś ---> zgadza się, jesteś inteligentny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 02.11.03, 22:40 Nesta --> No to już jest wyciąganie argumentów na siłę. Skąd Ty to wyciągasz? ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 02.11.03, 22:50 Ludzie!! Po pierwsze primo, nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ze wlasnie mam zaszczyt otworzyc 2 setke wpisow na tym forum!! ( 101wszy wpis!! CELEBRATE!! ) Po drugie primo, Nesto moja droga, skąd wiesz ze ja tyle o tobie wiem. Skoro ty wiesz ze ja wiem, a ja niewiem ze wiem to cos tu jest nietak!! To mnie tez uchyl troche rombka tajemnicy i powiedz skad ja cie znam. Please, please, please.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 03.11.03, 08:45 A ja wiedziałem, że tak będzie. Wiedziałem. Aha aha :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: 9LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 03.11.03, 19:00 Poczekajmy na śnieg... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 06.11.03, 19:00 Co do tego się zgodzę... A poza tym uświadomiłem sobie, ze możesz wiedziec jak wyglądam. Znaczy ja juz wiem jakbym sie dowiedzial na Twoim mijescu ;-)Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan jr Re: 9LO IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 07.11.03, 14:43 ale słodzicie ... to w koncu jesien, a nie wiosna ;P :> Pozdr :P Qbus: jak tam ? mieliscie juz pierwsze "kola" ? :P zaliczone ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 07.11.03, 15:59 Szczepan --> Pierwsze koła były - pierwsze zaliczone. Tak na styk, ale zawsze :- ) Ale właśnie zaczyna się jazda z fonetyką ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koobz Re: 9LO IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 23:32 Qbus sciemnia jak zwykle. Prawdziwego kola jeszcze nie mielismy :-) Tylko takie male tesciki :-) Pozdruffka z okazji nieodleglego dnia niepodleglosci. Koobz z Poznania, ale Bydgoszczanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 08.11.03, 12:43 Eeee... Ty wredny demaskatorze ;-P Wszyscy na to koło mówię - to i ja też. Ale rację muszę przyznać, żę to tylko małe bubki były. No, ale co może być po jednym miechu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Re: 9LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:24 dziciarnia za dyche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 23:12 Ale upadlismy.....jeszcze tak nisko nie bylismy...nikt nie pisze! tzreba to podniesc .....pozdrawiam from nwwcity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 22:32 EEEEEjjjjjjjj........Ludzie co wy wszyscy mature zdajecie?// MC was 3ma czy jak?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.200.* 10.11.03, 16:18 No i gdzie wszyscy się pochowali??!! Wyłazić z nor! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koobz 9LO IP: *.poz1.cyber-cafe.pl 12.11.03, 16:25 Już jestem. Byłem w norze, ale tam ciemno i zimno. Poza tym krety nie chcialy ze mną gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 13.11.03, 17:20 Widze ze cos nie klei sie rozmowa na forum... Wszyscy gdzies wyparowali, na szczescie choć nasi drodzy absolwenci zostali...:-) NESTA--> Cos tez juz na forum nie wpadasz, cos ze mna nie chcesz juz rozmawiac ostatnio, przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta do Krzysia :) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.11.03, 19:35 Oj Krzysiu, jak to nie?? :) To wszystko przez ten remoncik, przepraszam - obiecuje nadrobić zaległości :P Pozdrawiam, Nesta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Ellooooo IP: 213.25.168.* 21.11.03, 14:05 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie. Co to będzie, co to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 22:38 spr chyba jakis :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 19:53 Alex jak tam po tescie? MC was pomeczył?....Tacy jacys spokojni byliscie...prace oddane w połowie lekcji...no gratuluje....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ellooooo 29.11.03, 17:54 Goosia---> Po jakim teście?!?! Czy mowisz o tym piątkowym?? Bo my mamy ostatnio czesto testy i nie wiem o jaki chodzi. Ale chyba ci chodzi o ten piatkowy bo wtedy przed dzwonkiem wyszedłem. A skąd ty wiesz ze jakis test mieliśmy??!! Mówisz ze byliśmy spokojni?? No moze, ale tak to jest jak sie w piątek od 7.10 kibluje w szkole:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 18:04 To chyba był piatek...Skad wiem? Jak sie było to sie wie :))))...Spokojne dzieci MC :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ellooooo 29.11.03, 20:56 A kto ty jestes i gdzie bylas, hmm?? Spokojne dzieci MC?? He he he...dooobre. No fakt my jestesmy straaaasznie spokojni:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Ellooooo IP: 212.122.214.* 30.11.03, 14:04 Hmmm.. Widzę, że nastąpiło chwilowe przebudzenie... Tjaaa... Dzieci Mc są przeważnie tak spokojnie jak i on sam ;-) Ale to tylko dobrze! A gracie jeszcze w soboty w nogę??? Może kiedyś bym wpadł... A śniegu nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 20:28 Alex- a widzisz ma sie wejscia tu i tam....:)) Qbuś- graja! graja! MC by nie odpuścił :))....A sniegu sie doczekasz...nie martw sie...nie wymigasz sie od spaceru :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Ellooooo IP: 212.122.214.* 01.12.03, 10:45 Ależ ja śniegu nie mogę się doczekać! A co do meczu... A wiesz może czy będą grać 20 XII? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ellooooo 01.12.03, 16:53 Masz wtyki tak?? No ciekawe... :) Qubuś pewnie ze gramy w soboty w noge!!! Ale na to ze 20 pogramy to bym nie liczył, chociaz kto wie...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 17:43 no a jak! ktos je musi miec....jestem o tyle w lepszej sytuacji ze ja wiem kto ty, a ty nie bardzo wiesz kto ja.. :)))).....ale nie martw sie, my jedna krew bo od MC :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ellooooo 01.12.03, 18:36 To ze ja niebardzo wiem kim jestes to malo powiedziane. Ja nie mam zielonego pojecia!!! Ale nie szkodzi. Ja wiem tylko tyle ze chodzisz do pierwszej klasy. Zgadza sie?? Chyba mam racje, a skoro tak to jest szansa ze sie dowiem ktos ty bo tam akurat tez mam wtyki. He he he!!!:))) POZDRAWIAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 21:32 Człowieku! nie rób mi tego!..Zawału jeszcze dostaniesz i co wtedy! :).. MC bedzie cie załował...zosta lepiej tak jak stoisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Ellooooo 01.12.03, 21:56 no cóż... No risk, no fun... Wiec chyba jednak zaryzykuje. Moje serducho jest OK wiec mam nadzieje ze zawal mi nie grozi....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: Ellooooo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 21:38 No patrzecie niedobrego!:))).....Bedziesz załował..bedziesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Ellooooo IP: 213.25.168.* 06.12.03, 12:07 Hmmm... A ja niecierpliwie czekam na relację z tego encounterka ;-P No i na jakiś meczyk... Skoro nie 20 to moze w okolicach ferii. Zobaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI$ IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 13:30 Hejki:) Chodziłam do IX LO. Maturę zdawałam w 1995r. Byliśmy pierwszym rocznikiem, który chodził do tej szkoły. Mówiliśmy na budę "szkoła wyrzutków", chodzili tam ludzie, którzy nie dostali sie do innych szkół. Z przykrością się dowiedziałam, że Gramza już nie uczy:( Fajna z niej kobitka;) A chór nadal działa? Ni i Dyro?! Ten chór to było jego oczko w głowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: IX LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 14:54 nie wiem jak dyro...bo nie interesuje sie władza :)...ale chor istnieje...cos tam klepie od czasu do czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: IX LO 07.12.03, 21:48 MI$---> Przykro mi ze sie czujesz wyrzutkiem:) Widocznie czasy sie zmienily i teraz ta szkola prezentuje zdecydowanie lepszy poziom niz te kilka lat temu. Teraz nawet niektórym absolwentom tej szkoly udaje sie zdac maturke i dostac na studja:-). Jesli chodzi o byłego dyrektora to od 3 lat jest juz emerytem i nie ma go w szkole. Chór istnieje i sobie czasami śpiewa. POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: IX LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 10:29 alexok18 w imieniu klasy dziekujemy slicznie Tobie oraz 'Chmielowi' :)za to, ze nie mielismy co zrobic z kilogramem ciastek niejakiej klasy 4a, które łaskawie podrzuciliście nam pod koniec waszej wigilii...Fenkujszes very maczes :))... Całe szczęscie MC zgarnął prawie wszystko, wiec z waszym prezentem nie było większego problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: IX LO IP: 212.122.214.* 20.12.03, 17:33 Taaa... Wigilie klasowe... I ja tam byłem. Znaczy wpadłem sobie do szkółki w piątek. Pozdrowionka dla szkolnie świętujących ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: IX LO IP: 212.122.214.* 12.12.03, 22:06 Ja tez zdawałem maturę w 1995 r. ;-) Rzeczywiście była to szkoła wyrzutków, choć miło ja wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: IX LO IP: 213.25.168.* 13.12.03, 10:51 No mnie udało dostać się na studia... No i wcale nie jestem wyjątkiem! IX to całkiem porządna szkoła. Dyrektora nie ma już niestety od pewnego czasu... Ale nigdy nie zapomnę lekcji fizyki :-) Pani Gramzy też szkoda - do matury przygotwała mnie bardzo dobrze. No i te odpowiedzi na lekcji :-> Na pewno jeden z moich ulubionych belfrów. Pozdrowienia dla wszystkich absolwentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: IX LO IP: 212.122.214.* 13.12.03, 22:37 Ja lubiłem A. Kwasigrocha, on przygotował mnie do matury i w ogóle do życia. Najlepszy belfer, jakiego spotkałem w moim krótkim zyciu. Pokazał, że można nauczyć polaka bez pytania na ocenę na lekcjach i bez niezapowiedzianych kartkówek. Po "osiemnastkach" zaprosił wybrańców do siebie na wino, bo stwierdził, że w końcu dorośliśmy (co nie znaczyło, że dojrzelismy). Równy facet, podobno mieszka jeszcze na Bartodziejach. Zupełnym przeciwieństwem była jego synowa Beata, kumpel zarobił u niej 3 bombki na jednej lekcji. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norys Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 02:11 Tia, to były czasy i ludzie :-P Ja też miałem lekcję z mgr Beatą Kwasigroch - Historia to był jeden z fajniejszych przedmiotów. Zalapalem razu pewnego 3 lufy na jednej lekcji, ale nie przeszkodzilo mi to wyjsc na prosta i zdac zejb.. mature z historii. Do polaka przygotowywala nas sam p. D.Lebioda, to byl wychowawca i pedagod, ze swieca szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.214.* 22.12.03, 17:46 I już zaczyna padać śnieg... Ale temperaturki brakuje ;-) I nie myślcie, że zapomniałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 17:19 ludzie! co wy pijecie z MC czy jak? gdzie wy sie chowacie znoof :)))? Aaaaa......stydniówka niedługo i pewnie kobitek szukacie?/....Albo po sklepach za kiecami i garniakami latacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 28.12.03, 22:45 Witaj droga gosiu. Po pierwsze PRIMO. My nie pijemy bo to nieladnie!!! A po drugie PRIMO to naszczescie kobitek jest tyle na tym swiecie ze to one za nami latają... :-))) A co do garniaczka to wisi juz w szafce i czeka na swoj wielki dzien!!! POZDRAWIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 11:25 Ale za cistka z wigili to jeszcze dostaniecie z Chmielewskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 29.12.03, 21:35 To mnie już nikt nie kocha... Nikt nie reaguje na me posty... Eee... Popelina... Zegnajcie... Hehe, ale dramaturgia mi wyszla ^_- Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 30.12.03, 20:16 goosia---> Pewnie ze dostaniemy, bo one nie byly za darmo!!! He he he rachunek przeslemy poczta:-)) A smakowaly chociaż??? Mam nadzieje ze tak. Wy musicie duzo jesc by miec sily na dalsza edukacje w tej budzie, bo nas w niej zaraz nie bedzie. POZDRAWIAM ZYCZE SZAMPANSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ !!! UDANEGO WEJSCIA W NOWY ROK, BY BYL LEPSZY OD MIJAJACEGO I PRZYNIOSL WIELE RADOSCI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 212.122.214.* 31.12.03, 18:09 I ja również dołączam się do życzonek. Niech sylwester będzie zakręcony i pełen magii. Niech kac będzie jak najmniejszy. Niech nadchodzący rok przyniesie Wam tylko powody do radości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 23:10 Qbuś to kiedy na sniezki sie przejdziemy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 23:12 wiem...wprosimy sie Qbuś na studniówke do alexa :)))....Ukochałby nas pewnie nie alex ?:)....Tzn. ciebie moze nie, ale ja na pewno dostałabym po głowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 06.01.04, 20:09 Widze że sie dowcip ciebie trzyma Gosiu droga. Taaa... Nic tylko boki zrywać :-))) He he... No ja bardzo serdecznie zapraszam na studniówke. Cała przyjemność po mojej stronie. Ale za dwa latka, w ramach małej zemsty przyjde na twoją, a niewiem czy byś to zniosła...:)) A z tym ze dostaniesz po głowie to przesadzasz. Ja miałbym cos takiego zrobić?? No co ty!!! Ja nie bije dziewczyn, nie po głowie... Ha ha ha... :-)) *pozdrawiam* P.S. Ciągle sie zastanawiam kim ty jestes i zawsze zapomne spytać o to Anite. Moze mi ułatwisz i sama mnie zaczepisz, bo jak ja cie zaczepie to juz sie tak łatwo nie odczepie. Bede za tobą chodził aż do matury albo i więej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 15:11 Ja dowcipna ?...a gdzie tam...ja przeciez taka spokojna....ułożona.. Już widze jak wy mnie miło witacie na wejsciu pod orłem :))//moze jak sie ustawie pod empikiem to chociaz jakims ciastkiem dostane :))... A co do mojej studniówki to jak uda mi sie skonczyc te szkole to nie ma problemu....zrobi sie specialna rezerwacje... Wiedziałam,ze jakas czastka perweru sie w tobie kryje...wiedziałam.. jedyny plus ze nie dostane po głowie...(tylko w takim razie co mnie czeka?) ps. lookniesz tylko na mnie i wierz mi nie bedziesz miał ochoty chodzic za mna az do matury... :).... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 07.01.04, 20:59 Hmmm... Az tak zle z tobą, ze nie bede chciał za tobą chodzić?? A co do ciastek to jesli cos zostanie po imprezie to obiecuje ze ci zabiore. Bedzie jeszcze wiecej niz po wigilii.....:))) POZDRO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:17 oby były w lepszym stanie fizycznym niz poprzednie :))))))), ale dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: 213.25.168.* 08.01.04, 18:31 No, no, no. Ledwo wyjechalem do Poznania, a Wy tak sie ujawniacie. Czekaliscie tylko az wyjadę, co? Goosia --> Jak tylko wrócę do Bydgoszczy i jeszcze będzie leżał śnieg to zapraszam na małą snowball fight. Ale na razie musze przeżyć all zaliczenia. Alexok --> Hehe. Miłej 100dniówki życzę. Widzę, że nasza walka w zeszłym roku nie poszła na marne. Wiesz ile my się musieliśmy namęczyć żeby ta impreza był w "Pod Orłem". Normalnie droga przez mękę. Ale się udało. I widzę, że w tym roku też. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 08.01.04, 18:51 Qbuś --> Taaa... Ja doskonale wiem ile sie meczyliscie. Wierz mi w tym roku nie bylo łatwiej. Niewiele brakowało a bysmy mieli w Kaskadzie. To by dopiero był obciach... Ale jakos sie udało i szczesliwie ORBIS stoi dla nas otworem. Goosia --> Jak mozesz?? My tu z dobrego serca ciasteczka na tacy a ty zwracasz uwage na stan fizyczny podarowanego pokarmu... Gest sie liczy i pamięć. PAMIĘTAJ!! :)))) ********POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 11:07 Alex masz racje........to się juz wiecej nie powtórzy. Obiecuje! Poprawie się.....To wszystko przez to, że ja z NWWcity Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 10.01.04, 23:51 Hmmmmmmm... Co za oryginalne tłumaczenie, zwalić wszystko na miejsce zamieszkania :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 13:05 na cos trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.poz1.cyber-cafe.pl 13.01.04, 10:58 A ja sobie właśnie siedzę w kafeji. W środku najcięższego dnia tego semestru ;- ) Gotta relax - 4 ćwiczenia dziś i na każdym zaliczenie. To jest miły dzionek, ale już połowa za mną. ... a śnieg topnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś! Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 17:58 ale ty chyba w siebie nie watpisz nie.....? powodznia zycze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 21:08 no i kto mogł taka gafe strzelic?.....tylko gocha/////nizej podpisany qbus! to ja....co wyjasnia ze kobieta zmienna jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 14.01.04, 17:57 Brawo! Ale ta gafa dobra była... Czytałem te dwie wypowiedzi Qubusia i pojecia niemialem o co mu biega!!! Juz myslalem Qubus ze sam do siebie mowisz, ale widze ze nie jest tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 15.01.04, 18:31 Rzeczywiście wyszło bardzo ciekawie. Sam się zdziwiłem - już myślałem, że ktoś się pode mnie podszywa ;-) A czy wątpiłem? Eeee... Ja? ^_^ Wszystko poszło dobrze, oprócz dwóch drobiazgów z fonetyki, ale jak najbardziej do przodu. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 09:25 no to Qbus....jestem z ciebie dumna :))....a za wpadke przepraszam.....moze sie nie powtorzy :)....chociaz kto wie....tak bym cos napisała na alexa od ciebie...hehe i moze jakis nowy motyw projektu do mc by sie narodził :))).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 19.01.04, 15:37 Tiaaa... nowy motyw :-> Proszę mi tu bez takich... A tu widzę cisza... Pewnie zmęczenie po 100dniówce. No i ile śniegu napadało... Buahaha. I love it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 17:27 qbus na specjalna kulke dla ciebie starczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 20:46 zawsze i wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 22.01.04, 19:49 Nie ma jak to kobiece konkrety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 20:52 wiesz jak chcesz to mozemy sie umowic na konkretny termin i miejsce...ale od razu uprzedzam ze nie masz ze mna szans w starciu na kulki :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 23.01.04, 00:05 WOJNA NA SNIEZKI!? WOW! To lubie. Moge tez sie z wami pobawic? Proponuje tak: Ja i Kuba kontra Gosia... Wiesz Gosiu, to taka solidarnosc tych no...plemników czy jak im tam:) Wchodzicie w to? A moze zawiast wojny bałwana sie ulepi? Bałwany sa fajne! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 13:07 mam nadzieje, ze ten bałwan to zadna aluzja do mojej osoby.....a co do wojny gosia vs plemniki...to ja sie zgadzam...i atk jestem w tym najlepsza :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 24.01.04, 16:51 Hehe... Nie mam żadnych podstaw by nazywać siebie najlepszym... w żadnych zawodach udziału nie brałem. Ale powiem tak: mam trzy młodsze siostry ^_^ Aha i jeszcze zapytam: Czy strąciłaś kiedyś komuś śnieżką czapkę z głowy? ^_- A co do bałwana - to ja się zgłaszam... Możecie mnie lepić *_* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: 9LO IP: *.tvgawex.pl 28.01.04, 22:23 Tiaaaa... Ja pisałem cały czas... Tylko jakoś nie mogłem się doczekać odpowiedzi... A do pustki gadać mi się nie chce ^_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 23:03 alex jak tam po imprezie...widze ze chyba ostro za ksiazki sie wzioles :)....wiesz moze kiedy bedziecie miec kasety ze 100dniowki? Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 05.02.04, 22:44 Ja za ksiazki? Hmmmm.... Przeciez ksiazki same do mnie sie garną normalnie! Wogole ja mam na drugie imie "Mól książkowy" A mieszkam w bibliotece szkolnej w dziale poswieconym fizyce kwantowej. A mój wielki łeb, hmmm.... Ja mam w obwodzie czachy tyle co Pudzianowski w udzie:D Ale OK, koncze pisac bo musze sie isc uczyc. Pisze referat o dzialalnosci sekt na rele... Woesz HIMAWANTI te sprawy :PPP A co do kasety to bedzie bedzie! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 10:55 hah bedzie sie z kogo posmiac :))...Miałam wspomnieć, że masz nienaturalny obwód czachy...taki (jak by to ująć) interesujący :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 APEL!!! 13.02.04, 23:07 Halooooo!!! Czy ktoś tu jest??? Jakos ostatnio chyba sie nikomu nie chce wpisywać na forum... Ludzie odrobina kreatywnoci i bedzie git. PISZCIE COS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: APEL!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 10:55 badz tu kreatywny po lekcjach z praktykanta :).....Ale cos w szkole smuty...nic sie nie dzieje...od czasu do czasu jakis zboczeniec od szkoły przyjdzie i nic...co za szkoła :)...A wy sie obywatelu "alexok18" uczcie :)))..... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: APEL!!! 15.02.04, 15:04 No eee..... Panna praktykantka jest wporzo a na jej lekcjach jest zabawnie, przynajmniej u nas:P A jesli chodzi o zoboczka to faktycznie zwala byla.. Czemu wy dziewczyny macie zawsze lepiej? Do was do łazienki to zboczency chodza a do meskiej tez moglaby od czasu do czasu wpasc jakas zboczona laseczka:PPP POZDRO :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: APEL!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 21:19 no tak...u nas laski posikane ze strachu :)./..a wy mielibyscie miec radoche? o nieee....a co do praktykantki to własnie przerabiamy bloody men are like bloody buses :)).....chociaz to mi zostało...bo mc zapowiedział nam wietnam od marca :).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Qbuś a ty co tak przycichłes?nie mow ze sie uczysz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Qbuś patrzy... IP: *.tvgawex.pl 19.02.04, 16:22 Ja sobie spokojnie tu zaglądam i widzę, że sobie dobrze beze mnie romans... radzicie, więc pomyślałem, że przeszkadzać nie będe ;-) A uczyć się... no może troszkę... A jak Wam Walentynki minęły? Mnie baaaaaardzo mił0 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Qbuś patrzy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 17:33 no widzisz kogos trzeba zaczepiac jak qbusia nie ma :))).....a co do walentynek to ja rowniez miło wspominam.....nawet bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: Qbuś patrzy... 20.02.04, 13:41 hey yo:P na walentynki tesh w sumie nie narzekam:))) spedzilam je z moim "bracishkiem":P - Alexem (dla niezorientowanych:P). Chociaz z drugiej strony nawet w takie dni jak walentynki na rodzenstwo jestem skazana:(((jakie to smutne:P zle sie dzieje... Swoja droga nawet pewnie nie wiecie, ze Alex ma sioche;]nie przyznaje sie jush do mnie;( jezeli kiedys w ogole to robil:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Qbuś patrzy... IP: *.tvgawex.pl 20.02.04, 14:10 No, no, no. Widzę, że nowy aktor... właściwie aktorka weszła na scenę. Witamy serdecznei w tym gronie wzajemniej adoracji... Proszę usiąść i powiedzieć coś o sobie. A ja walentynki spędziłem w Lublinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Qbuś patrzy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 16:29 nie martw sie moj brother tez przechodził okres "nie wiem kima jestes moja siostro" :)))....A teraz....no coz powiedzmy ze jest lepiej.....W kazdym razie miło poznac siostre....:).... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Qbuś patrzy... 20.02.04, 16:52 Człowiek zyje juz ładnych kilkanascie lat na tym swiecie i nagle TRACH... Dowiaduje sie ze ma siostre:] Co gorsze nie moze sie od niej opedzic nawet w walentynki:( W sumie to było nawet miło:)) Wogole fajnie miec taka siostre tylko ze jest troche wredna i mnie czesto zlewa:PP Wiesz o czym mowie prawda??:P Ale chyba musze sie do tego przyzwyczaic bo ona jest za stara by ja wychowywac:P Moze zrozumie kiedys sama ze tak nie mozna:PPP POZDRAWIAM WSZYSTKICH;) Ahhh... i zapomnialbym: BEST WISHES 4 MY NEW, BELOVED SISTER:ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Qbuś patrzy... IP: *.tvgawex.pl 20.02.04, 18:11 No tak... Wy i tak macie kiepściutko. Ja tam mam trzy siostry. I na dodatek wszytkie bestie młodsze. Teraz możecie mi zazdrościć :-P I co ciekawe wiem o nich już od dawna :-D Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: Qbuś patrzy... 20.02.04, 18:40 prosh, prosh nawet na forum mnie jush brat oczernia:( ja i wredne olania??? cos ci sie chyba pomylilo:P ale zgodze sie, ze jush mnie niestety nie wychowash: ((( "trza" bylo o tym wczesniej pomyslec:P :* zreshta, co bedziemy wywlekac nashe rodzinne sprawy na swiatlo forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Qbuś patrzy... 20.02.04, 21:52 To widze qbus ze masz nie łatwe zycie rodzinne ale zapewniam cie ze moja "siocha" sama jedna jest w stanie wiecej namiszac niz twoje 3 razem wziete:PP Wiesz bo ona sie nade mna zneca psychicznie...:( To jest dopiero prawdziwa bestYja:) Ale ciiii... musze wiac bo idzie i zaraz znowu sie zacznie. Siostro nie bij:P P.S. POZDRO siostro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Qbuś patrzy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 12:18 Jak ja się ciesze ze mam starszego braciszka :))...Życ nie umierac :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Qbuś patrzy... IP: *.tvgawex.pl 21.02.04, 14:11 Goosia --> Ciekawe czy brat cieszy się tak samo :-P Ściągnij go tu to się wypowie :-D Alexok&Cinis --> Hehe... Widzę, że na nudę w domciu nie możecie narzekać :-D Ale to w sumie lepiej niż jakaś tam popeliniasta cisza i spokój, co nie? Nie ma jak to rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Qbuś patrzy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 01:17 hehem...no tego to aqurat nie wiem....(moze to i lepiej) :))))..... Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: Qbuś patrzy... 22.02.04, 08:09 taa, faktycznie nie ma jak rodzinka;] niby tesh sie cieshe, ze mam starshego brata, ale on jest jush naprawde wyjatkowo okropny:))) czasami nie mozna z nim wytrzymac(bez niego jest jeshcze gorzej:)ty Gosiu powinnas chyba wiedziec o tym najlepiej...A moze bysmy sie nawet na jakis czas bracmi wymienily?:D co ty na to Alex??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Qbuś patrzy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 09:42 wymienic sie na braci? wypadałoby wtedy poznac alexa :)....Ale ja mojego braciszka nie oddam :)...No chyba, ze Alex bardzo interesuje sie muzyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Qbuś patrzy... 22.02.04, 12:30 Co tu sie dzieje? Ja wyjatkowo okropny??!! No eeeee.... Chwilke mnie nie bylo a juz siostra mnie chce sprzedac!!! Dobrze ze chociaz mnie pyta o zdanie bo sie nie zgadzam:PP Za bardzo lubie jak sie nademną pastwi całymi dniami:P Przykro mi ale ja sie z nikim nie zamieniam:P Obojetnie co mysle o mojej siostrzyczce to w koncu rodzinka:P Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: Qbuś patrzy... 22.02.04, 17:32 Ash sie wzrushylam:P- "obojętnie co o niej mysle jestesmy rodzina":P twoja wspanialomyslnosc po prostu poraża:P Tylko wiesh, akurat to, co ja o tobie mysle jest dosyc wazne, wiec jesli na wymiane sie nie zgadzash chyba do Qbusia sie przeprowadze:P w koncu jedna siostra wiecej zbyt duzej roznicy nie zrobi:D Własnie, zapomnialabym: pozdro bracishku:P Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: Qbuś patrzy... 22.02.04, 18:12 No jak sie przeprowadzisz to bedzie mi ciebie TROCHE brakowało:P Ale spytaj sie najpierw Quby czy cie w ogole chce! Bo ja go musze ostrzec ze musi sie dobrze zastanowic zanim sie zgodzi:] A tak w ogole to nasza rozmowa odzwierciedla atmosfere w domu... zamiast normalnie porozmawiac w 4 oczy to gadamy poprzez forum. Sami widzicie jak to u nas jest...:P POZDRO siostrzyczko:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Qbuś patrzy... IP: *.tvgawex.pl 23.02.04, 09:39 No rzeczywiście takie rozmowy zalatują z lekka patologią :-P Ale czy w każdej rodzince czasem tak nie jest? :-) A co do czasowego przygarnięcia... nie ma sprawy. Tylko od czwartku, bo dziś znów spadam do Poznania. Ale na weekend z chęcią przyjmę. Trzy już wychowałem, więc będzie ok. Tylko pewnie rodzice się zdziwią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: Qbuś patrzy... 23.02.04, 22:36 no, no, w sumie nawet za daleko bym nie miala:D oboje jestesmy w koncu z Fordonu :D Tylko po dluzshym zastanowieniu, a raczej pod wplywem uroku mojego bracishka:P stwierdzam, ze ta przeprowadzka tak srednio mi pasuje, tymbardziej, ze mialaby byc akurat w czwartek:)))Wiesh, w koncu brat zaczal sie starac- mushe docenic jego dobre checi:P Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 moja siostrzyczka :-) 23.02.04, 22:49 NO co ja tu widze :D moja siostra ujawnila swoje ludzkie uczucia:P Ja zawsze wiedzialem ze jakies ma:PPP Udaje wredna a w gruncie rzeczy to dobra kobiecina:D przynajmniej tak mi sie wydaje:PPP A tak poza tym to w czwarek jestemy zajeci troszke:D Musimy sobie pogadac od serca podobno... tzn ona tak twierdzi:] Az sie boje:PP POZDROWIONKA KOCHANA SIOSTRZYCZKO:)) P.S. Nadeszla wiekopomna chwila. Zamykam 2gą setke postow. Mialem zaszczyt ja otworzyc a teraz ja zamykam. Niezle nam idzie prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 24.02.04, 12:29 Witam wszystkich!!! Nudzi mi i sobie pomyslalem ze otworze trzecia setke postow:D:D:D A co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 24.02.04, 18:01 elo brat:P widze, ze w woźnego sie bawish:P raz otwierash, raz zamykash te setki postow:P ale w koncu chory jestes-cos trzeba robic :((( co do tych uczuc, to chyba faktycznie odkrywam w sobie ich reshtki- np litosc do mojego brata...zreshta w czwartek sie okaze co z nich zostalo:))) chyba;] pozdro słonko:P :* Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 24.02.04, 18:34 Siema siostro! Ja woźny? Hmmm... w tym miejscu pozdrawiam pana Zdzisia od nas ze szkoły. To jest bardzo mily człowiek i zawsze go niepokoimy w soboty jak chodzimy grac w piłe do szkoły. A wracajac do ciebie siostro to dzieki za twą litość. Ja nie wiem co bym bez niej zrobił normalnie:] Ale zawsze to jakies uczucie, niektorzy moi znajomi nawet tego nie maja od swojego rodzenstwa:P:P:P POZDRO :-) !!!peace be with U!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 25.02.04, 13:31 taa, rzeczywiscie, istnieja gorshe patologie wsrod rodzenstwa:P tymbardziej, ze doshlam do wniosku, ze lubie Alexa i to nawet bardziej niz tecze:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 25.02.04, 14:48 Milo ze doszlas do tego blykotliwego wniosku droga siostrzyczko bo ja ciebie zawsze lubiłem, bardziej niz lody latem:P POZDROWIONKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 26.02.04, 10:14 yeah!!!jestem lepsha od lodow:PPP jaqi zashczyt mnie spotkal:PPP tylko czasami w samozachwyt nie popadaj! Wiesh, ta sciema z tecza byla tylko na poprawe humoru:))) musialam zapomniec o szczerosci:PPP W ogole moze ktos poza moim bracishkiem looknalby na to forum od czasu do czasu;] Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 26.02.04, 10:58 Ja tu uzywam takich słodkich porownań i zostalem wysmiany przez wlasna siostre. Ale to chyba lody w koncu sa fajniejsze niz tecza, przynajmniej mi sie tak zdecydowanie wydaje:P A ty juz tak siostrzyczko nie błagaj tutaj ludzi by z toba porozmawiali:P Beda chcieli to sami przyjda. Ale widocznie boja sie ciebie:P:P:P POZDRO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 26.02.04, 11:48 co do tych porownan, to rzeczywiscie byly nice:P co do moich blagan, to Qbus chyba mial dzisiaj jush wrocic:) A taq w ogole to i taq wiesh, ze ciebie lubie najbardziej:P Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 26.02.04, 21:57 Dzieki za uznanie siostrzyczko, twoje porownanie tez bylo.... ORYGINALNE:P A co do tego ze mnie najbardziej lubisz to miłe jest... jak ty słodko ściemnić potrafisz jednak:P:P:P Ja tez ciebie lubie:-) A tak wogole to sama widzisz ze tylko ja sie lituje nad twoimi blaganiami i tylko ja gadam z toba:P POZDROWIONKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 26.02.04, 22:59 widze, ze nawet szczerosc nie jest doceniana przez niektorych;((( w sumie szkoda, bo czasami nie jest łatwo sie na nia zdobyc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: moja siostrzyczka :-) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 08:18 wy tu sobie gadu gadu....jakies porownania...komplementy......nie macie tu za dobrze?// Teraz ja wkraczam.....jak ja mam sie dostosowac co? :))....Alex ty masz jutro impreze krajowa nie? W takim razie powodzenia zycze....jak bedzie? bedzie dobrze :)))).......pozdrowienia from nwwcity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Miał wrócić i jest... IP: *.tvgawex.pl 27.02.04, 11:36 Jest i jest przeziębony ^_^ Ale mamusia już wzięła w obroty, więc przechodzi. A wczoraj miałem zacieśnianie więzów ze starą przyjaciółką i jakoś nie miałem okazji wpaść. A tu widzę, że rodzeństwo bardzo ładnie sobie poczyna... Niedługo zmonopolizujecie wątek... i będę musiał uciekać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 27.02.04, 12:49 No to Qubus welcome to DA club of chorzy people:P Ja z moja siostra biedna tez wlasnie konczymy chorowac. Nie martw sie, do monopolizacji forum nie dojdzie, no przynajmniej narazie nie:P:P:P Goosiu ja chyba o czyms nie wiem... Jaka impreza? Jakos mi nic o tym nie wiadomo. Jestem chory i od tygodnia nie mialem stycznosci ze swiatem zewnetrznym wiec nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz:P Moze przyblizysz mi ten temat? I nakoniec kilka slow do mojej siostrzyczki. Bo biedna sie zalamie zaraz ze nikt sie do niej nie odzywa:P Ja wierze w twoja szczerosc , naprawde. Ale sama wiesz ze jestem do niej nieprzyzwyczajony poprostu:P:P:P Zartuje oczywiscie, przeciez ty szczerosc masz po bracishku:P POZDRAWIAM CIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: moja siostrzyczka :-) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 15:55 no tak kolejna wpadka myslowa.....(to sie staje niepokojace).piszac jutro miałam na mysli poniedziałek....a impreza krajowa to nic innego jak egzamin dojrzałosci ( z reszta nikomu niepotrzebny)....moze jak przyjdzie na mnie kolej to Łybacka cos zmieni :))))./// Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 27.02.04, 20:24 dziex, ze we mnie wierzysh, nie wiesh nawet ile to dla mnie znaczy:P jesli chodzi o mature Alexa to bedzie looz, (nawet na forum widac, jak cwiczy te dluzshe formy wypowiedzi pisemnej) tymbardziej, ze Gosia trzyma kciuki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: moja siostrzyczka :-) 28.02.04, 20:28 Elo people! Moja siostra juz tu chyba sie nie pojawi bo sie na mnie smiertelnie obrazila i powiedziala ze juz nigdy sie do mnie nie odezwie:] A szkoda bo jak na siore to byla wporzo:P Czyli nasze forum juz wrocilo do normy i juz nie jest takie przeludnione:P:P:P Tłok ustapil... Papa siostrzyczko, wiem ze to przeczytasz:] POZDRO WSZYSCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: moja siostrzyczka :-) 29.02.04, 00:09 taa, na forum znowu spokoj,im mniej osob tym lepiej:P ale w koncu Alex jest przynajmniej usatysfakcjonowany:PPP papapap wshystkim;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: moja siostrzyczka :-) IP: *.tvgawex.pl 29.02.04, 14:28 Ooo... A cóż to takiego się stało, że cinis pozbawiasz nasz swojej obecności? Zlinuczj brata, a zostań tu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: moja siostrzyczka :-) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 17:06 tak cinis zlinczuj zlinczuj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 20:16 hej misie kolorowe....ale przycichliscie ostatnio....no nic....mam prosbe.....pomoc mile widziana :)....mielibyscie jakies pomysły na rozwinięcie takiego tematu ":"the influence of british or american culture on the lives of polish teenagers"?////// z gory dziekuje :).... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 05.03.04, 21:37 Uuuu a co sie stalo? Czyzby praca na lekcji jakas? A czy ona nie jest samodzielna? Jesli tak to przykro mi ale nie moge ci pomóc:P moge tylko ci powiedziec ze ten influence jest spory:P:P:P No a to ze dziekujesz? No cos ty, niema sprawy:P:P Cala przyjemnosc po mojej stronie ze moglem pomoc:P na tyle na ile to byloi mozliwe oczywiscie... Oj lacze sie posypią, lacze.... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 23:00 alex jaki ty kochany jestes......jeszcze tylu dodatkowych informacji nigdy nie dostałam....nawet nie wiem jak je wplesc w tekst....boje sie zeby za duzo nie było :)))))).....oj alex alex.....a co do laczy.....to u olgierda raczej nieee........predzej, a nawet napewno u mc.....juz widze jak sprawdzacie nasze prace.....jaka polewke macie...qrcze,....nie dobrze nie dobrze.......ale mimo wszytko dziekuje alex za wsparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cinis Re: 9LO 11.03.04, 19:22 taa, o tym jaqi to kochany jest Alex tesh cos wiem:* ale wiesh Gosia, na wsparcie Alexa mozna w sumie liczyc, sama sie o tym przekonalam:]w ogole widze, ze forum umiera smiercia naturalna:] P.S.Zauwazylam bracishku, ze sie od mojego znikniecia zbyt czesto nie wpisujesh:PPP jestem ciekawa, co cie taq pochłania, ze nie mash czasu nawet tu zajrzec:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 20:10 czy naturalna to sie nie dowiemy.......ale alex rzeczywiscie rzadko zaglada na forum...moze sie uczy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 11.03.04, 22:45 Moze sie uczy??? Jasne... pozeram wrecz podreczniki:P A co mnie tak zajelo? Oczywiscie ze ty moja droga siostrzyczko kochana:D a poza tym musialem sie pozbierac po linczu i troche mi to zajeło:P POZRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Głucha noc... IP: *.tvgawex.pl 11.03.04, 23:40 Oj, coś pustawo tutaj, pustawo. Widzę, że chyba pora gasić powoli światła. Tyle mnie nie było, a tak mało napisane... heh... na każdego przychodzi pora... Nawet na telesfora :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Głucha noc... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 14:26 no i upadło.....nawet przedszkole na wyzynach jest wyzej od nas...no nic..wszystko sie kiedys konczy....ile mozna pisac Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Forum - REAKTYWACJA!!! 29.03.04, 23:01 Przedszkole jest wyzej od nas??? To prawdziwy policzek :P:P:P Trza reaktywowac nasze forum chyba. Nawet mojej siostry dawno na forum nie bylo:] a to jest juz naprawde dziwne... Oki ludziska, mam nadzieje ze sie wyzniecie do robotyu i zaczniecie cos pisac bo inne przedszkola tez bedą wyzej:P:P:P POZDRAWIAM:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Forum - REAKTYWACJA!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 15:41 dobrze ze chociaz to przedszkole na wyzynach jest :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cinis2 Re: Forum - REAKTYWACJA!!! 07.04.04, 20:54 Bosh, moja reaktywacja naprawde dlugo cos trwala bracishku:P (w miedzyczasie hasła zapomnialam;])ale za to "pshereaktywowana" wrocilam, co cinis2 to nie cinis:P ale jush was nie opushcze pshedshkolaki<głaszcze>:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Forum - REAKTYWACJA!!! IP: *.tvgawex.pl 08.04.04, 22:43 No, no, no. Któż to się znów pojawił? Cóż to za miła niespodzianka. Ja byłem tu zawsze :-P Mam nadzieję, że poprawicie mi się teraz... A tak a propos --> No offence ment, ale od samego patrzenia na takie twory tak 'pshedshkolaki' to mi się nóż w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:20 No to papasiu maturzysci..papasiu...bedzie nam was brakowac :)).....szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
cinis2 Re: 9LO 10.05.04, 21:26 taa...ash sie wzrushylam;( buu...za bracishkiem bede tesknic- studia i te sprawy;/ ty chyba Gosiu tesh najsczesliwsha nie jestes,ze Alexa nie bedziesh jush ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:07 hehe....:)....alex...własciwie to ostatnimi czasy bardzo zadko go widywałam.....ale nie nie...nie zapomniałam :)...4a zapada w pamiec bez powrotnie....nudy beda...nie bedzie sie z kogo smiac....jedyny plus ze nie bada juz sprawdzac naszych prac :)/...jedna porazka mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 12.05.04, 14:49 Ufff... ja juz po maturze. Wiesz Gosiu, czasem moze wpadniemy jeszcze pare laczy powstawiac za wasze testy:P:P:P A tak powaznie to ciesze sie ze juz za soba mam te pisemne egzaminy:] Swoja drogą, to ten angol wydawal sie naprawde prostacki. Musze przyznac ze jesli przez te cztery lata szkola przygotowywala nas do egzaminu z angola to zrobila to swietnie:D no moze nie cala szkola ale jeden nauczyciel w szczegolnosci... Teraz to jz wakacje prawie, najdluzsze w moim zyciu i bedzie trza jak najwiecej czasu z siostra spedzic:*:*:* Moja ukochaną siostrzyczką, przybraną bo przybraną ale ukochaną:D:D:D POZDRAWIAM wszystkich:P:P:P ide odpoczywac:D Odpowiedz Link Zgłoś
cinis2 Re: 9LO 14.05.04, 18:50 Brat, nawet nie wiesh jaq ja jush sie na te wakacje zgrzalam:D W ogole mushe pshyznac, ze nawet nie zauwazam, ze jestes pshybrany:/Wieh, kwestia pshyzwyczajenia:* Kocham cie bracishku:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 9LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:26 romanse z własnym bratem.....o fuujjjj...:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
cinis2 bracishek 02.06.04, 15:12 yep, romasne...brat po maturze:/calkiem git nawet bylo:P w ogole wielkie thx dla Gosiaka i innych"ludzikuf":P z I klasy za pamiatkowe plakietki:PPP a co tam u ciebie Gosiu???jaq sobie rade bez widoku starshych "kolegow" dajecie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: bracishek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:24 myslałam ze temat 9lo przepadl juz dawno bez wiesci.....a tu niespodzianka....trzeba nas troche wywindowac...moze ktos przypadkiem sie natknie i wejdzie.....Smutno bez 4 klas, bo juz nie bedzie o czym słuchac na przerwach...W standardzie bylo ze kobitki kwiczały na widok przystojnych 4klasistow...Anita nie bedzie juz miala dla kogo organizowac imprez z braciszkiem....(moze dlatego ze ich nie ma :)) )...Dobrze, ze chociaz MC bedzie jeszcze przez kolejne lata nadawał o Was na lekcjach....aaaa..... no i nareszcie nie bedziecie sprawdzac naszych prac :))).......nie zawsze obiecujacych :)..... Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: bracishek 10.09.04, 13:40 Hej joł droga Gosiu :D... No znalazlem sie przypadkiem na tym forum wiec nie jest tak zle, hehehe... Faktycznie nie zazdroszcze wam tego ze musicie chodzic do szkoly w ktorej nie ma juz przystojniakow z 4a:D:D:D hehe! Ja tez troszke tesknie za tym LO... nawet wczoraj tam bylem z kilkoma osobami odwiedzic stare katy i bylo calkiem milo.... Fajnie spotkac nauczycieli i przede wszytkim znajomych z mlodszych klas... MORDY MOJE - stesknilem sie za wami :P HAha... Wy sie cieszycie ze nie bedziemy sprawdzac waszych prac ale nie sadze zeby MC je sprawdzajac bedzie bardziej łaskawy:] hehe... A to calkiem milo ze mowi o nas na lekcjach, znaczy ze fajnie mu sie pracowalo z nami , rownie fajnie jak nam z nim ale bylo minelo... A ze rodzina chmielewskich sie rozjechala po swiecie to ciulowo troche:] Imprez u nich narazie nie bedzie ale slyszalem ze macie niedlugo polowinki hehe... Moze chcecioe zaprosic 4a na impreze co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musi polowinki.... IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 10.09.04, 14:45 To chyba zalezy ktore 4d! tak sie sklada ze konczylem IXLO jak pierwszy rocznik - pierwsza IVD wiec poniekad powinienem miec pirszenstwo na polowinkach no nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goosia Re: polowinki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:04 Heh....odczytalam te "newsy" juz po polowinkach wiec glosu nie mialam w sprawie...ale pana Alexa widac bylo :))...To milo..ciekawe jak sie bawil w tej dusznosci....Ja wypadlam z gry i zmylam sie do innego klubu...No coz...tam to dopiero przyjemnie bylo...A MC...jakby stal sie łaskawy to chyba chory by byly...i chwala mu za to, ze sie nie zapowiada na ulgi :)...Przynajmniej staramy sie pracowac...no to pozdroofka w takim razie! i do zobaczenia w 9lo Odpowiedz Link Zgłoś
alexok18 Re: 9LO 04.01.05, 19:54 :D:D:D Jak ja tu dawno nie byłem.... :( W ogole czy ktos wie o istnieniu tego forum?? :/ Chyba tylko ja i Gosiaczek... :P:P:P Co do polowinek to bawilem sie swietnie :D:D:D Napewno nie narzekam i jak bedziecie jeszcze jedne robic to dajcie znac koniecznie... Zrobcie jeszcze jakies polowinki albo inna impreze bo przeciez nie bedziemy czekac do 100dniowki ;-) mowisz ze do zobaczenia w 9 LO a mnie juz tam tak dawno nie bylo ze pewnie juz niktmnie tam nie ozna jak nawet sie zjawie ale moze kiedys.... :P Hmmm.... Co tu by jeszcze ciekawego napisac... Fajnie ze MC was katuje bo na studiach nie jest wcale lepiej wiec wypada zaczac sie przyzwyczajac :D POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Z 9 LO oraz ewentualnych absolwentow odwiedzajacych to forum( ja chyba jestem jedynym) :P:P:P PAPA Odpowiedz Link Zgłoś