Dodaj do ulubionych

Pewna kontrowersyjna sprawa - Wyspa Młyńska...

04.02.06, 17:35
GRUPA 3J Sp. z o.o.
Wykonawca projektu który będzie ralizowany w ramach rewitalizacji Wyspy...
Teraz 3 linki :
www.bydgoszcz.pl/article/aktualnosci/archiwum/article.php/id_art/288084ac9e690ce44f587ff027f536e1

www.grupa3j.pl/pl/wybor_zadan_szczegolowy.htm
czy to ci sami?
bazy.hm.pl/cgi-bin/hmSales/hmSales_cache2.pl?serial=alfaco2&lang=1&typ=grupa&id=88&szablon=baza_firm_lista.html

Czy mam rację mając pewne wątpliwości?
Obserwuj wątek
    • a_weirdo Re: Pewna kontrowersyjna sprawa - Wyspa Młyńska.. 04.02.06, 17:38
      Mnie trochę martwi, że nikt nie chce pokazać, na co chcemy wydać te 30 mln zł.
      Dokładniejsze plany rewitalizacji są owiane tajemnicą...
      • ethanak Re: Pewna kontrowersyjna sprawa - Wyspa Młyńska.. 04.02.06, 17:45
        Wszystko jest na papierze , nikt nie chce tego pokazać.Czemu?Jak coś nie
        wyjdzie to nie będzie wstydu , czy jak?
        • pit1233 Re: Pewna kontrowersyjna sprawa - Wyspa Młyńska.. 04.02.06, 18:35
          Dziennikarze, zajmijcie się sprawą.

Od 2 lat mówi się, pisze o rewitalizacji Wyspy, a przeciętni bydgoszczanie nie
          widzieli w szczegółach, jak to ma wyglądać. Czy projekt jest tajny ?
          • ethanak Re: Pewna kontrowersyjna sprawa - Wyspa Młyńska.. 04.02.06, 18:44
            Może wstydzą się go pokazać?
          • c_weirdo Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slabe 15.02.06, 10:24
            pit1233 napisał:

> Dziennikarze, zajmijcie się sprawą.
            >
            > Od 2 lat mówi się, pisze o rewitalizacji Wyspy, a przeciętni bydgoszczanie
            nie
            > widzieli w szczegółach, jak to ma wyglądać. Czy projekt jest tajny ?

Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slabe, albo ...nie ma?
            • a_weirdo Re: Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slab 15.02.06, 10:27
              > Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slabe, albo ...nie ma?

Słabe podbicie. Oceniam najwyżej na 3/10.

Jeśli chodzi o pokazywanie, to oczywiście można bez problemu zobaczyć, o czym
              było już kilka wątków na forum.
              • c_weirdo Re: Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slab 15.02.06, 10:28
                A gdzie, mozesz dac link?
                • a_weirdo [...] 15.02.06, 10:35
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • c_weirdo Re: Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slab 15.02.06, 10:39
                    Obrażasz mnie.
                    • a_weirdo Re: Moze nie maje co pokazac po prostu? ALbo slab 15.02.06, 10:41
                      > Obrażasz mnie.

Nie. Tylko zauważam fakty.

Jeśli twierdzisz inaczej, to powiedz czym niby cię obrażam.
    • stoolejarz Wygrzebuje stare śmieci 14 26.02.06, 10:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka