Dodaj do ulubionych

rodzić na Parkitce

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 08:34
Chciałbym poznać opinie Częstochowian na temat szpitala na Parkitce -
oddziału położniczego. Kilka tygodni temu moja żona i ja mieliśmy wątpliwą
przyjemność zetknąć się z tym oddziałem. Napiszcie swe opinie. Może nasze
problemy były przypadkiem, a może poziom i jakość opieki na tym oddziale
pozostawia wiele do życzenia? Bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga29 Re: rodzić na Parkitce IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 18:29
      Gość portalu: pysiak1 napisał(a):

> Chciałbym poznać opinie Częstochowian na temat szpitala na Parkitce -
      > oddziału położniczego. Kilka tygodni temu moja żona i ja mieliśmy wątpliwą
      > przyjemność zetknąć się z tym oddziałem. Napiszcie swe opinie. Może nasze
      > problemy były przypadkiem, a może poziom i jakość opieki na tym oddziale
      > pozostawia wiele do życzenia? Bardzo proszę o opinie.
      Hej. Ja rodziłam na Tysiącleciu (było całkiem sympatycznie) a nie na Parkitce
      ale ja i moja koleżanka mamy pewne doświadczenia z lekarzem z Parkitki. Mam na
      myśli pana ginekologa Jana B. (przyjmuje w Medyku). To co panuje u niego w
      gabinecie to istny taśmociąg. Jednym słowem - sztuka jest sztuka. Mylą mu się
      pacjentki, nazwiska, nawet w momentach trudnych (problemy z ciążą, poród, etc.)
      nie potrafi się zachować jak człowiek, jest oschły i nietaktowny. Zdecydowanie
      nie polecam a nawet odradzam. Aga
      • piasia Re: rodzić na Parkitce 16.08.02, 07:23
        Koleżanka urodziła na Parkitce maluszka, dziecko miało żółtaczkę, więc zapisano
        mu lampy - dwa razy dziennie po 15 minut. Pielęgniarki poszły na łatwiznę i
        naświetlały dziecko pół godziny bez przerwy. Dopiero jak ona się zwlokła i sama
        dopilnowała naświetlań, dziecko zaczęło zdrowieć.
        Druga koleżanka w czasie porodu zemdlała z bólu. Gdy żebrała o znieczulenie,
        usłyszała, że przesadza.
        Ogólnie - opinie nie najlepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka