04.02.06, 18:48
Ta biedronka to klapa pobudowali i otworzyli sklep, ale dojazdu z głównej
drogi to nie ma. Aby wjchać na parking to albo przez miasto, albo pod zakaz i
mandat(droższe zakupy-ale to nic)albo przez CPN i znów mandat - co tam to
super rozwiazanie, a zakupy to relaks!!!
Obserwuj wątek
    • 50v1 Re: Biedronka 04.02.06, 19:51
      majorka007 napisała:

> Ta biedronka to klapa pobudowali i otworzyli sklep, ale dojazdu z głównej
      > drogi to nie ma. Aby wjchać na parking to albo przez miasto, albo pod zakaz i
      > mandat(droższe zakupy-ale to nic)albo przez CPN i znów mandat - co tam to
      > super rozwiazanie, a zakupy to relaks!!!
      To fakt jak można oddać w dzisiejszych czasach obiekt bez bezpiecznego dojazdu
      (trochę to wydaje być się dziwne? Aby wjechać "pod prąd" w ulicę
      jednokierunkową na to coś co nazywasz parkingiem łamiąc przepisy słusznie
      należą się represje, ale za wjazd przez stację benzynową represje za co? piszesz
      absurdy, w naszym wielkim kraju UE wiele jest tylko właśnie takich rozwiązań
      jedna wspólna droga do kilku obiektów, zawszę mogę podjechać pod dystrybutor i
      nagle się rozmyleć tłumacząc sobie np. nie będę tu lał paliwa bo chyba też mają
      podkręcone liczniki na dystrybutorach albo inny pomysł, kogo to obchodzi? to
      moja sprawa co mam zamiar zrobić w danej chwili, a nagła rezygnacja z zakupu
      paliwa na szczęście nie jest żadnym przepisem prawnym zabroniona i tu należałoby
      taką informację sprostować by nie ośmieszać innych. Chyba że się mylę ale przed
      laty pamiętam za manie trzeciego światła stopu w autach też nadgorliwi gonili,
      możliwe że im kazano by łatać dziurę w budżecie, takie były dzikie czasy, ale
      dzisiaj?
      • saganek3 Re: Biedronka 21.03.06, 14:56
        masz racje ta Biedronka to kompletna klapa...dośc że obsluga do niczego to do
        tego towar do niczego. Ciekawi mnie dlaczego towar jest wystawiany w paletach
        na sklep kiedy ludzie są po zakupy. Byłem w piątek świadkiem zdarzenia kiedy ta
        paleta runęla na ziemię pełna "słodkiej nutelli" ciekawi mnie kto poleci??????
        a może nikt bo z 8 pracowników to już nie ma kto odejść...... a może my
        kupujący pokryjemy straty.....!!!!!!!! zwroćmy uwagę na nasze paragony.....
    • pepek_trampek Re: Biedronka 21.03.06, 23:15
      Ale to nic . Słuchajcie ja ostani sobie troszke postałem pod tym budynkiem i w
      oczekiwaniu na rodzicielke przygladałem sie jak to jest wykonczone > Ja
      pier...dziele . Kto to odebrał ja bym chyba te S-klase to zabrał temu komus bo
      dla mnie polbruk przed wejsciem który juz sie faluje i unosi to małe
      nieporozumienie i reszta tez jest do bani. Kasiorke to sie fajnie zbiera a
      ciekawe kto za to opowie jak nie daj Boze bedziemy mieli podobna sytuacje jak w
      Katowicach> lepiej nie myslec . Jestem za przeprowadzeniem kontroli !!!!!
      • sauber1 Re: Biedronka 22.03.06, 01:02
        Co ty trampek martwisz za miliony? to że ściany są ze styropianu, a co Ty byś
        chciał bunkry budować? na całym świecie takie stoją obiekty i nikomu nie
        przeszkadza, a że czasem jakiś się zawali, zawsze można się na taką okoliczność
        ubezpieczyć.
      • edytap1977 Re: Biedronka 22.03.06, 07:08
        Na ten podbruk przed Biedronką to i nawet ja zwróciłam uwagę, fatalnie
        położony, ale czego oczekiwać kiedy oni to wszystko robili w tak szybkim
        tempie. Liczył się czas, a nie jakość.
        • zdzichu333 Re: Biedronka 22.03.06, 07:12
          Myśle drodzy państwo, że nie ma się czym przejmować. Zrobili partacką (pewnie
          ktoś powie - socjalistycznej jakości) robotę. Ale na pewno z czasem poprawia.
          • sauber1 Re: Biedronka 22.03.06, 08:38
            zdzichu333 napisał:

> Myśle drodzy państwo, że nie ma się czym przejmować. Zrobili partacką (pewnie
            > ktoś powie - socjalistycznej jakości) robotę. Ale na pewno z czasem poprawia.
            Zdzichu nie ważne że ta droga w tak szybkim czasie się wydeptała zacierać ręce
            to świadczy o obrotach w tym markiecie i dużych wpływach do budżetu z płaconych
            podatków co i dla nas nie jest obojętne będzie więcej kasy dla wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka