jola771 16.02.06, 22:26 Jeśli ktoś wie, gdzie mogę znaleźć prof. Jana talara proszę o kontakt.To sprawa życia i śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campenile Re: szukam prof. Talara 17.02.06, 15:23 Kolejny głupi watek do skasowania Odpowiedz Link Zgłoś
jola771 Re: szukam prof. Talara 17.02.06, 21:05 Może dla ciebie głupi. szukam jakiegokolwiek kontaktu z nim, bo jest jedyną nadzieją dla mojego przyjaciela, który od trzech miesięcy jest nieprzytomny. Jestem z Siedlec. u nas nie ma lekarzy, którzy mogliby pomóc. Wiem, że profesor nie pracuje już w CM.Jeśli ktoś wie, gdzie go szukać błgam o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aagatha Re: szukam prof. Talara 17.02.06, 23:02 www.10wsk.mil.pl/ prof. Jan T. juz tam nie pracuje, ale oddzial Paraplegii ..działa zadzwon tam Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: szukam prof. Talara 18.02.06, 00:02 no kolejnny "zorientowany" internauta! Profesor Talar pracował w Klinice Rehabilitacji CM UMK Toruń a nie w X Wojskowym Szpitalu Klinicznym. W obydwu szpitalach bydgoskich: Klinika Rehabilitacji Bydgoszcz ul. Jurasza oraz Oddział Paraplegii Pourazowej Bydgoszcz ul. Powstańców Warszawy są oddziały zajmujące się rehabilitacja osób po dużej traumie i tam należy się zwrócic o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
jola771 Re: szukam prof. Talara 18.02.06, 00:36 dziękuję za informacje. Wiem, że prof. nie pracuje w CM. Myślałam, że może ma prywatny gabinet.Dziękuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś