IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 14:36
Czy ktoś korzystający ze stałego dostępu do internetu założonego przez firmę
Kom-Net z Wrocławia, może podzielić się wrażeniami? A może jeszcze nikt nie
ma tego połączenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Kom-Net IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 00:39
      ja czekam .Ponoć idą od Przylesia .
      • Gość: cypel Re: Kom-Net IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 26.11.02, 21:13
        a ja już mam. Polecam wszystkim niezdecydowanym z Fordonu
    • lisiczkaa Re: Kom-Net 26.11.02, 21:38
      Napiszcie coś więcej o tym Kom-Necie. Jakiś link etc.
      Z góry thx.

Pozdrawiam @ll
      • Gość: cypel Re: Kom-Net IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 27.11.02, 21:23
        Kom-Net (www. Kom-Net.pl) zakłada sieć internetową w Fordonie i po dwóch dniach
        doświadczeń uważam,że za 54 zł miesięcznie warto założyć. Jest to firma z
        Wrocławia, a w Bydgoszczy działa we współpracy z firmą intelink z Torunia.
        Pozdrawiam
        • lisiczkaa ONLY Fordon? 27.11.02, 21:25
          Dzięki za info. Zajrzę na stronkę ;)

Pozdrawiam @ll
          • mercur Re: ONLY Fordon? 27.11.02, 23:01
            No właśnie. Tylko w FORDONIE działają??
            • Gość: cypel Re: ONLY Fordon? IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 27.11.02, 23:37
              Wygrali przetarg na okablowanie Fordonu zorganizowany przez FSM. Nie słyszałem,
              aby inne spółdzielnie mieszkaniowe w Bydgoszczy coś takiego organizowały.
              • Gość: wamal Re: ONLY Fordon? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 02.12.02, 14:27
                Intelink z Torunia?? Thx. Mam conajmniej negatywne skojarzenia- radiowe łącze
                do pięcio-sześciokomputerowego gniazda (dla obniżenia kosztów instalacji-ponad
                tysiąc zł i abonamentu). Wychodzi koszt wyższy niż SDI, przy "...wynikach".
    • Gość: gosc Re: Kom-Net IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 00:08
      W Bydgoszczy działała też inna firma o tej samej nazwie. Została ona wykupiona
      przez firmę Telco (www.telco.pl).
      "Specjalizują się" w zakładaniu sieci z dostępem do internetu w Spółdzielni
      Mieszkaniowej Budowlani. Obecnie okablowali ulice Zajęczą i Rysią. Wkrótce mają
      wejśc na Białogardzką i dalej w kierunku ul. Ogrody...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka