ext 28.02.06, 23:58 Zastanawiam się nad zmianą ubezpieczyciela i zbieram opinie. Kupowaliście w tej firmie ubezpieczenia samochodu? jakie śa wasze opinie/ czy warto? jaka cena? jak ze ściągalnością odszkodowania? dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkelos1 Tanio?! 01.03.06, 07:40 Ja mogę tylko napisać, że skuszony reklamami o ich niewiarygodnie niskich cenach postanowiłem to sprawdzić i pomyśleć o zmianie ubezpieczyciela. Jak zacząłem porównywać stawki to w moim przypadku znalazłem taniej gdzie indziej. Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat ich "wypłacalności", czy robia duże problemy. A przyznam, że sam jestem ciekaw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: Link4 - opinie klientów 01.03.06, 12:59 przejedź sie do deweloperów ubezpieczeniowych np. na ul. Jagiellońską (niedaleko kładki na Brdzie) - moze sie okazać ze znajdziesz coś atrakcyjniejszego cenowo. Poza tym z pewnością Ci doradzą w której firmie warto sie ubezpieczyć pomimo niekc wyższech kosztów a gdzie nie warto bo pomimo ze jest taniej robia problemy Odpowiedz Link Zgłoś
ext Re: Link4 - opinie klientów 01.03.06, 18:38 Po prostu slyszalem, że robią mniejsze problemy z wyplatą odszkodowania niż np. warta. A w PZU jakoś mi się nie uśmiecha ubezpieczać. Odpowiedz Link Zgłoś