radca 13.03.06, 21:42 ile to trzeba bylo czasu, by wreszcie zrozumiec co sie dzieje z darowana odzieza dla PCK radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Swetry trafią do potrzebujących 13.03.06, 21:44 Inowroclaw mozna podziwiac, a jak to sie ma w naszej Bydgoszczy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 13.03.06, 23:10 tak Inowroclaw jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 13.03.06, 23:12 nie wiem. musze to przemyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 14.03.06, 08:25 trzeba sie powaznie nad tym zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 14.03.06, 08:25 chyba ze Inowroclaw jest fajny i da sie to rzec bez zastanawiania sie? Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 14.03.06, 08:26 nie wiem. musze to przemyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 14.03.06, 08:26 mysle ze moze jutro o tym pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 14.03.06, 08:26 chyba ze niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: Swetry trafią do potrzebujących 14.03.06, 08:26 dziekuje za uwage. pozdrowienia dla wszystkich spamerow. wyrazam niniejszym rowniez nadzieje ze czesc mojego waznego wywodu znajdzie sie w papierowym wydaniu. radca mowi ze tez ma nadzieje i jest mu smutno ze tak sobie podbija,podbija i nikt tego nie chce nagrodzic. moze redaktory docenia wreszcie wklad mistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka dlaczego usunieto moje pytania? 14.03.06, 08:27 ile wpisow takiej pseudorozmowy jest wg was wporzo? a od ilu zaczyna sie juz spam? macie w tej sprawie jakies wytyczne,normy,moze chociaz mgliste wyobrazenia? przeciez jako admini wyraznie widzicie ze wiele watkow podbija jedna i ta sama osoba po kilkadziesiat razy, nie zadajac sobie czesto nawet przy tym klopotu ze zmienianiem nickow. a nawet jak zmienia to widzicie ze to ten sam przyglup!!!! proste pytanie: ile moge bezkarnie dokonac wpisow w gadce sam ze soba? 5? 10? 20? 30? 50? 100? da sie odpowiedziec bez ponownego usuwania? Odpowiedz Link Zgłoś
arek_z_zepsutej_lodowki Re: arek 13.03.06, 23:19 w stajni bylem i kon mnie czolo walnal, a teraz resztki spijam Odpowiedz Link Zgłoś
agata_atomska Re: arek 13.03.06, 23:22 te tyci arek znowu cie bierze ? nie dosc,ze czolo splaszczone po kopycie to jeszcze glupiejesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
arek_z_zepsutej_lodowki Re: arek 13.03.06, 23:26 bezrobotny jestem i szukalem po smietnikach, ktos mi kublem na smieci walnal w czolo Odpowiedz Link Zgłoś