23.03.06, 23:54
Co powiecie na pomysł otwarcia Irish Pub'u w Radziejowi. Wiem że byłby to
kolejny bar w Radziejowie ale jest wielu mieszkańców naszego miasteczka i
okolic którzy są w Irlandii i Angli i w pracy i na stałe więc dlaczego nie
utworzyć takiej małej atmosferki "wiecznie zielonej wyspy" w naszym
Radziejowie????
Obserwuj wątek
    • pepek_trampek Re: Irish Pub 24.03.06, 11:04
      No to fajny pomysł ale ja mysle ze wystarcz zwykły lokal gdzie mozna sobie
      posiedziec w spokoju a i dobrej muzy posłuchac. Moze byc Irish .
      • manson3 Re: Irish Pub 24.03.06, 12:03
        Czy ja wiem Irish Pub to jakby nie patrzyć będzie musiał handlować Gunnisem i
        Whisky i takie tam zachodnie wynalazki, ja tam za dużo nigdy w portfelu nie mam
        na takie wydatki wiec przeważnie to jak większość Radziejowianinów piję
        Kasztelanka, Tatrę, Harnasia, ewentualnie strzelę sobie na święta Tyskie czy
        Leszka lub jakiś inny wynalazek, a co do mocniejszych alkoholi to Czysta
        Złocista, Balsam Pomorski i takie tam kogo stać na Johnego Walkera czy jakieś
        inne perfumowane specyfiki, Może i fajnie by było tak zielono i wogóle Muza jak
        na Irish winna być Folkowa czyli Enya, Lorena Mckiint, Clannad i takie tam
        różne miło by było siedzieć sobie i słuchać takiego folku na zielnych
        krzesełkach zapijać to piwkiem (kasztelan tu jakoś nie pasuje) więc
        proponowałbym wymieszać troszeczkę narodowość i klimatyczne i stworzyć „Irish-
        Kujawiak”!!! To by było to i oby panny w Topless były to nawet na tego Johnego
        odłożę i będę przychodzić
        • sauber1 Re: Irish Pub 24.03.06, 12:59
          manson3 napisał:

> Czy ja wiem Irish Pub to jakby nie patrzyć będzie musiał handlować Gunnisem i
          > Whisky i takie tam zachodnie wynalazki, ja tam za dużo nigdy w portfelu nie
          mam
          >
          > na takie wydatki wiec przeważnie to jak większość Radziejowianinów piję
          > Kasztelanka, Tatrę, Harnasia, ewentualnie strzelę sobie na święta Tyskie czy
          > Leszka lub jakiś inny wynalazek, a co do mocniejszych alkoholi to Czysta
          > Złocista, Balsam Pomorski i takie tam kogo stać na Johnego Walkera czy jakieś
          > inne perfumowane specyfiki,
          I tu należy dodać, jak się znajdzie sponsor i postawi, a tamte wymienione
          specyfikały kostują trochę więcej, trochę czasu trzeba jeszcze...
    • nowy49 Re: Irish Pub 24.03.06, 14:07
      zejdź na ziemie!
      • big-cock-tajl Re: Irish Pub 28.03.06, 14:03
        Pomysł z irlandzkim pubem jest dobry ale... jeśli ma to być rzeczywiście
        irlandzki pub to powinien mieć na górze pokoje na wszelką okolicznośc i
        sekretne miejsca i kulturalną obsługę i kulturalnych gości i... wiele innych
        rzeczy. Tu nie chodzi nawet o Guinessa czy whisky rodem stamtąd i ceny tych
        napojów, ale o kulturę spożycia i zachowania. Czy radziejów dorósł do tego?
        Obawiam się, że niestety nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka