sloggi 28.03.06, 01:08 Co w Inowrocławiu smakuje lepiej? Co wolicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja47 Re: Kawa czy herbata? 28.03.06, 10:28 pytanie - rzeka !!!!!!! Mnie jednak najbardziej smakowała pierwsza kawa, jaką wypiłam w roku 1965 w kawiarni Kolorowa... Była to kawa mrożona.....podana w dużej szklanej,do dołu zwęzanej czarce,z kleksem bitej śmietany na górze...... A potem były rózne,a zapamiętane to te, podawane w różnych zagranicznych bistrach, mokki, esspresoo, z mlekiem, śmietanką !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: Kawa czy herbata? 28.03.06, 20:58 róże, fiołki i aniołki na królówce, ale ponoc droga, bardzo sympatyczne sorrento na Andrzeja:D (wcale nie kryptoreklama;)) no i zawsze mozna do mnie się wprosic na cos ciepłego i partyjkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Kawa czy herbata? 29.03.06, 10:26 Hej scania81 !!! Piję teraz herbatę, właściwie napar, konglomerat gruszki z melisą, saszetkowy, sproszkowany, i podziwiam Twoją aktywność na Forum, odjechałaś na trochę.....a jednak duchem tu... Odpowiedz Link Zgłoś