coooler1 21.04.06, 13:44 Kto tu wchodzi , co sie dzieje... itd. Co na to admin ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krstf Re: Popatrzcie co sie dzieje na forum od 8 do 9 21.04.06, 13:50 tu nie ma juz co dyskutowac z adminami.. .trzeba dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Zawsze się znajdzie 2-3 frustratów, którzy walczą 21.04.06, 13:53 Zawsze się znajdzie 2-3 frustratów, którzy uwielbiają walczyć i atakowac innych. Niesttey i od nas i od "nich". Olewac - to najlepsza metoda. Podobno mozna nawet jakos ustawić konto, by ich nie widziec? Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: Zawsze się znajdzie 2-3 frustratów, którzy wa 21.04.06, 13:55 a Ty sie nie wtracaj tylko wracaj na swoje forum! twoje posty zostaja... ciekawe czemu Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Re: Zawsze się znajdzie 2-3 frustratów, którzy wa 21.04.06, 13:56 jestem na swoim. A czemu twoje zostają? O bożżżżżżżżże. Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: Zawsze się znajdzie 2-3 frustratów, którzy wa 21.04.06, 14:46 Jannas to jeden z nicków osoby która regularnie podbija watki na tym forum. Podobnie tomek_a_tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Re: Zawsze się znajdzie 2-3 frustratów, którzy wa 21.04.06, 14:50 Ja to ja, a janas to chyba maniek. janas mial chyba na myśli innego frustrata niż ja, ale nie podpowiadam kogo. szukaj, szukaj balum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_cz1 Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 13:50 Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. Głosy krytyczne czy nieprzychylne - nie. Mnie też denerwuje maruderstwo niektórych, ataki innych, ale forum to nie jednolity głos, ale właśnie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 13:52 powiedz to im. moje krytyczne watki wycinaja juz drugi dzien... wszystkie!!! przed chwila tez. czekam tylko na bana Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 13:53 Jesli jest ktos podobnego zdania to moze wykorzystac ponizszy tekst i podeslac na adres: redakcja_portalu@agora.pl ------------------------------------------------------------- Szanowni Panstwo, chcialby zakomunikowac ze na forum regionalnym "Bydgoszcz" odbywa sie samowolka Administratora, ktory pozwala na "spamowanie" wiadomosciami przez wrogonastawionych mieszkancow pobliskiego Torunia. Wielokrotnie skarzylismy sie na Naszym forum na ta sytuacje jednak wszelkie takie inicjatywy byly przez ktoregos z Adminow usuwane lub najczesciej przenoszone na inne fora. Uwazam, ze jako przedstawiciel duzej czesci uzytkownikow tego forum moge zaapelowac do Panstwa, aby przyjrzala sie dokladniej zaistniales sytuacji. Z powazaniem, Krstf Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 13:56 Nasze forum przez ciągłe ataki baluma i jemu podobnych jest kontorolowane na bieżąco. Nie widze złej dzialalnosci adminow, tylko raczej złosliwe komentarze co oniektórych forumowiczów spragnionych "krwi". Na szczeście ataków już jest coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 13:59 co masz na mysli piszac "nasze" forum? Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 14:01 Twoje i moje. Jak sie nie popiera walk z Toruniem i ciaglego napadania to juz sie nie jest rodowitym bydgoszczaninem? Albo sie staje wykletym? Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 21.04.06, 13:54 ja tych paru jątrzycieli omijam i już. A pare razy sie zaklikałem przy USUŃ POST, aż zniknął :-) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Do Janasa 21.04.06, 14:00 tu nie chodzi o ataki baluma czy innych. Tu chodzi o uczciwość, bo dlaczego posty które łamią regulamin nie są kasowane ,a moje, które na te posty wskazują, bądź tylko moje wypowiedzi krytyczne wobec czegoś , kogoś.. tak. To jest to chyba jakieś nieporozumienie i jawna niesprawiedliwość, co ty na to Janas ? Admini nie powinni wycinać postów według swoich zachcianek tylko postępować zgodnie z suchą netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Mozna klikać na post, można podesłac maila 21.04.06, 14:03 Masz rację, ale z drugiej strouny zamiast wspierac naszych adminow, ciagle na nich naskakujemy. Nikt by nie mial tego za miłe. Mozna klikać na post, można podesłac maila, a nie kopać co 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Mozna klikać na post, można podesłac maila 21.04.06, 14:21 Mam być miły za to co robią ? Sorry, ale jeśli działają nieuczciwie to z jakiej racji ja mam ich wspierać, jak ty to napisałes ? Jesli coś dobrze było robione , to to pochwaliłem , np. nieraz juz 100krota. Ale jeśli cos mi sie nie podoba to głośno o tym mówie i nie interesuje mnie to, że to jest temat niewygodny. Mam prawo taki temat założyć. A co do klikania na posty , to owszem klikam na ich usunięcie, ale to nie przynoi rezultatów ( dodam , że klikam na post łamiący regulamin, a nie o niewygodnym temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Re: Mozna klikać na post, można podesłac maila 21.04.06, 14:24 coooler1 napisał: > pochwaliłem nieraz juz 100krota. Ja widze tylko te ataki i marudzenie [zieeeeew] Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Mozna klikać na post, można podesłac maila 21.04.06, 14:26 Kiedy oprócz dzisiaj widziałeś jak marudzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Do Janasa 21.04.06, 14:49 Dam prosty przyklad. Prezydenta Bydgoszczy można krytykować do woli i często w obraźliwej formie, gdy jednak napisałem, bardzo spokojnie i bez obraźliwych słów, parę zdań krytyki do wypowiedzi rektora umk, którą usłyszałem w radiu PiK to ta moja wypowiedź została usunięta po pięciu minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Re: PAX między wszystkie stany. 21.04.06, 14:52 Moze nie krytykujmy żadnego uniwersytetu, ani bydgoskiego ani torunskiego? A nie zastanawianie sie, ktory atak spadl po ilu minutach. PAX między wszystkie stany. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: PAX między wszystkie stany. 21.04.06, 15:05 Po pierwsze nie krytykowałem uczelni tylko jej rektora. Po drugie nie porównywałem uczelni tylko rektora do prezydenta, a po trzecie, forum służy, między innymi, do wyrażania krytycznych opinii więc dlaczego mając głębokie przekonanie o swojej słusznosi, miałbym tego nie czynić? Odpowiedz Link Zgłoś
karolbatory Re: Można ciąć tylko posty łamiące netykietę. 24.04.06, 19:18 panowie kliknijcie sobie zamiast sie kłócić. Ten link was troche rozluźni. Dajcie spokój adminom Odpowiedz Link Zgłoś
karolbatory re 24.04.06, 19:19 panowie kliknijcie sobie zamiast sie kłócić. Ten link was troche rozluźni. Dajcie spokój adminom s11.bitefight.pl/c.php?uid=24164 Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 poza tym.... 21.04.06, 14:03 B-cz1 dlaczego odpowiadasz głównie na forum o moderacji a tu nie ? Boisz sie o swoją posade ? Druga sprawa, jakiś koleś wmawia mi na tamtym forum , że ja to K_martin , campenile, śmieszne to jest. Mam jeden nick, to raz. Dwa, że dostałem bana bez wyjaśnienia, o które prosiłem. I bądź tu mądry człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
b_cz1 Nie powinno sie ujawniać publicznie nicków 21.04.06, 14:09 Odpowiadam i na forum o moderacji i na maila. Ta druga droga jest nawet lepsza. Ja nigdy nie ujawniam, jeśli ktoś pisze pod paroma nickami, ani o tobie ani o innych. Choc są takie przypadki. Zreszta inni admini bydgoscy też tego nie robią. A ban moze byc tylko za wielokrotne łamanie netykiety, obrażanie itp. Analizuje i nadaje go Wawka, nie my. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nie powinno sie ujawniać publicznie nicków 21.04.06, 14:15 b-cz1 ty mi nigdy nie odpisałeś na maila. Pisałem chyba już 3 razy i zawsze to pozostawało bez echa ! I jak tu nie zostać wyprowadzonym z równowagi ? :-/ Z drugiej strony 100krota tez nie odpisuje ani na forum ani na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: Nie powinno sie ujawniać publicznie nicków 21.04.06, 14:17 coooler1 napisał: > jakiś koleś wmawia mi na tamtym forum , że ja to K_martin , > campenile, śmieszne to jest. Ale prawdziwe. Te 3 w/w twoje nicki i twoje liczne podszycia pod kukułkę sprzed tygodnia były bardzo złośliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nie powinno sie ujawniać publicznie nicków 21.04.06, 14:19 Jesteś żałosny babbik. Tak samo ja ci moge udowodnić , że masz 30 nicków i jak mi udowodnisz , że nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org . 27.04.06, 00:15 b_cz1 napisał: > Odpowiadam i na forum o moderacji i na maila. Ta druga droga jest nawet lepsza. wole odpowiedz prawdziwa: czasem odpowiadasz. > A ban moze byc tylko za wielokrotne łamanie netykiety, obrażanie itp. wole odpowiedz prawdziwa: ban moze byc za to, o czym piszesz oraz za nielamanie netykiety, za nielamanie regulaminu, za brak obrazania itp. to drugie zdarza sie nagminnie. > Analizuje i nadaje go Wawka, nie my. byc moze. czy "wy" oprocz tolerowania smietnika robicie cos jeszcze na tym formu? nie sadze. wazne, ze macie dobre samopoczucie. zapewne w waszym mniemaniu wszyscy sa glupi i nie wiedza jak pisac na forum. te dosyc tajemnicza wiedze posiadacie wylacznie wy i wasi przyjaciele spamerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
babbik jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie ciagle!! 21.04.06, 14:13 brak tu tylko słynnego duetu jątrzącego (wielonickowca) - jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie ciagle!!! Tragedia!!!!! Ale balum i spółka atakuje tez naszych moderatorów (jestem z Torunia, jakby ktos nie wiedział), z częstotliwością co 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie cia 21.04.06, 14:15 Oczywiscie moj post jest sarkastyczny, nie mam nic do waszych moderatorow, a tym bardziej do naszych, toruńskich. Raczej im współczuję. Parę razy wycięła mnie stokrota i kazet ale może mi się należało. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie cia 21.04.06, 14:16 Najbardziej należy ci się usunięcie z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie cia 21.04.06, 14:18 Dzieki juz spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie cia 21.04.06, 14:26 Wyrywaj i nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: jezu !!!zbanowali mnie!!!! wycianaja mnie cia 21.04.06, 14:17 Masz w tym poście aluzje do mnie również ? Na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Nudny to juz temat. 21.04.06, 14:21 Nudny to juz temat. A babik wracaj do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nudny to juz temat. 21.04.06, 14:23 Nudny bo niewygodny ? Powiem ci jedno mylady1 , może to nudny temat bo wygrzebuje stare brudy, ale za to TWÓJ KAŻDY post jest nudny, bo w kółko gadasz o tym samym ! W każdeym poście narzekasz i zawsze jesteś niezadowolony(a). Niewidziałem nigdy, żebyś coś pochwalił(a) Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Re: Nudny to juz temat. 21.04.06, 14:25 Pochwaliłam ostatnio naszego prezydenta! Choć nie bardzo jest za co. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Nudny to juz temat. 21.04.06, 14:27 Spadaj scierko, razem z tymi twoim głupawymi postami. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nudny to juz temat. 21.04.06, 14:28 Kiedy ???? Podaj mi link, bo aż ogłupiałem w tym momencie. Tak naprawdę, o ile jesteś bydgoszczanką, to nie wystarczy tylko krytykować wszystko i wszystkich. Czasem należy sie pochwała, czasem trzeba samemu coś zrobić. W forumowiczach (sąsiadach i naszych bydgoskich ) jest niestety tyle jadu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:30 Nie macie ciekawszych tematow? Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:31 Przypomnieć ci twoje ulubione tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:33 campenile napisał: > Przypomnieć ci twoje ulubione tematy? Wiesz, że babbiki myślą, że jesteśmy tą samą osobą :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:36 Własnie widzę i dziwie się temu bardzo czy nie można zrozumieć że fajnych facetów jest w Bydgoszczy więcej... jest nas co najmniej czterech! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:37 Poza tym niech zauważą w jakich godzinach piszemy... teraz w tych samych, ale i tak ty i ja to jedna osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:39 campenile napisał: > fajnych facetów jest w Bydgoszczy więcej... Dokładnie 180. tysiecy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:41 179 ty nie jesteś fajny Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Nie !! 21.04.06, 14:33 tomek_a_tomek napisał: > Nie macie ciekawszych tematow? A co wolisz czytać o kupie na starym rynku , o Babbika rankingach , o miernym UKW, o szczurach w blokach , o rzekomym upadku Lucenta ? nie pasują wam niewygodne tematy ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Nie ma złych tematow, tylko złe towarzystwo 21.04.06, 14:38 Nie ma niewygodnych tematow, tylko złe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Nie ma złych tematow, tylko złe towarzystwo 21.04.06, 14:42 Do widzenia w takim razie! Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: Nie macie ciekawszych tematow? 21.04.06, 14:43 A ty nie możesz się zając forum toruńskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 tomek-a-tomek 21.04.06, 14:45 właśnie , ze są niewygodne tematy, jak ten , który już tobie nie pasuje, nie pasuje mylady1. To forum musi być kiedyś normalne,a admini sprawiedliwi. Wczoraj dostałem bana, bo źle napisałem o adminach ( tzn krytycznie ale zgodnie z regulaminem) b-cz1 zaprzeczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Re: tomek-a-tomek 21.04.06, 14:48 Ja nie lubie marudzenia i czepiania sie osob, forumowiczów czy adminów. Nawet wojny baluma i babbika strawię. Za to wole pisac na konkretny temat. Cos masz do mnie ze tak tytułujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: tomek-a-tomek 21.04.06, 14:52 tak mam , bo wkurza mnie to , że teraz mnie krytykujesz za założenie takiego tematu, a sam zakładasz jeszcze bardziej denne, ale zawsze negatywne. Umiesz czasem kogoś, albo coś pochwalić ? Poza tym nie pisz bzdur , że nie lubisz marudzenia i czepiania się, bo głównie to robisz. Przykład wątek pod tym , w którym piszesz o jakiś ścieżkach sarkastycznie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: tomek-a-tomek 21.04.06, 14:53 Rozumiem, że swojego marudzenia też nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: tomek-a-tomek 21.04.06, 14:55 Ciągle gadacie z jednym i tym samym gościem -to że loguje się on raz jako tomek, potem janas czy babbik nie ma znaczenia - to on spamuje to forum i to on i tylko on na forum o moderacji wypisuje bzdury że ja to ja i i ja i ty. Ciekawe jest że tylko spamerzy bronią adminów. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Zapraszam adminów do dyskusji. 21.04.06, 14:55 Skoro temat spotkał sie z dość dużym odzewem ( co mnie cieszy), to może jakiś z adminów wyjaśni wątpliwości forumowiczów ? Odpowiedz Link Zgłoś
blockk Re: Zapraszam adminów do dyskusji. 21.04.06, 15:57 juz o tym pisalem jakis czas temu... ze "bieda", w duzej mierze z drugiej strony Wisly nie majac kasy na net w domu uskutecznia podbijanie watkow ktore sa niekorzystne dla miasta..w czasie pracy ...w godzinach popludniowych (od 17) mozna w koncu prowadzic w miare normlana polemike.. niestety zostal ten watek wyrzucony przez pseudo admina :( przykre to "włażą tu z buciorami" zamiast zajac sie swoim podworkiem, gdzie bajzel jest taki ze szkoda gadac..a stwarzanie pozorow to ich "namietnosc" chlop wyjdzie ze wsi ale wies z chlopa nigdy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: Zapraszam adminów do dyskusji. 27.04.06, 20:46 przyszedl weekend i torunscy spamerzy siedza w chalupach bez netu:) wreszcie bedzie mozna spokojnie popisac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
spamerek3 Po prostu "A KU KU" 27.04.06, 23:16 Zrobic spamerom "A KU KU" ed2k://|file|Polish Fight-On Street Lodz.avi|21024572|770894855AAFF8FA2488CDF422502133|/ rapidshare.de/files/17834781/pobicie_w___322_odzi.rar.html Odpowiedz Link Zgłoś