Dodaj do ulubionych

pozdrowienia

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 22:25
Pozdrowienia i życzenia noworoczne przesyła FORUM ŚWIECIE
Obserwuj wątek
    • Gość: SDB Re: pozdrowienia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 23:05
      najwazniejsze zebysmy zdrowi byli
      • lisiczkaa Re: pozdrowienia 31.12.02, 00:43
        Oho, czyżby rodziła się na naszym podforoom "nowa, swiecka tradycja"? ;)

Za życzenia dziękujemy, odwdzięczamy się pamięcią i również życzeniami tego,
        co najlepsze w Nowym 2003 Roku dla miasta i jego Mieszkańców.

Pozdrawiam @ll

PS: SDB, a ja myślałam, że Ty z davoo,Wiechem i Resztą pojechałeś przywitać
        New Roczek ;)Pozdroofka gorące ;)
        • zamek Re: pozdrowienia 31.12.02, 11:49
          Forum Łódź i KFŁ przyłączają się do najserdeczniejszych
          życzeń noworocznych dla bratnich forów
          kujawsko-pomorskich :) Niech Wam Nowy Rok darzy jak
          najlepiej :))))
          • Gość: Fore Re: pozdrowienia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 01:50
            Życzenia szczere i gorące dl aForum z Lynchem i Wajdą i Piotro Piotrkio , no z tą długą ulicą, ach te bąbelki:)
            Więcej nie piszę, bo mi się literki mylą:)
            • Gość: atomski Re: pozdrowienia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 18:06
              Wesołych i Szczesliwego .
              Dlaczego forum Świecie pozdrawia z Gdańska ?
              Czyżby ...
              • Gość: Tom Re: pozdrowienia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 19:17
                a co to ma znaczyć te czyżby, nawet nie można pozdrowić, a ze Świeciem mam
                wiele wspólnego.
                • Gość: atomski Re: pozdrowienia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 19:37
                  Czyli Swiecie ciągle w kujawsko-pomorskim ?

:)))))
                  • lisiczkaa Re: pozdrowienia 02.01.03, 08:24
                    ;)

pozdrawiam @ll ... noworocznie ;)
                    • Gość: Tom Re: pozdrowienia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 21:57
                      Zamierzamy utworzyć województwo świeckie
                      • Gość: atomski Re: pozdrowienia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 01:09
                        ...a wiecie ,ze odbieram w domciu (Fordon )Wasz (swiecki) nadajnik Radio
                        Maryja ?
                        Żeby było śmieszniej odbieram też Radio Maryja z Iławy .
                        Czy było coś słychać w Świeciu ,ze nadajnik Ojca Prawdy Jedynej Radiowej
                        (znaczy się Rydzyka ) coś na bakier z normami ??
                        Czy on aby nie za mocno "wali" ,żeby go tak bez problemu odbierać w Bydgoszczy ?
                        (Co śmieszne odbieram też z Torunia i Bydgoszczy i jeszcze z jednego miejsca ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka