mama_idalki 05.05.06, 22:33 Zbiera któraś? Póki co mam 2 punkty, ale pewnie będę miała więcej. Zainteresowane zapraszam na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania.robus Re: Oddam 2 pkt Koloniady 06.05.06, 08:33 Kasiu ja chętnie przyjmę, zbieram punkty dal dzieciaczków mam z forum dwulatków, dzieciaczki nigdzie nie wyjada na kolonie a tak mają choc minimalną szansę :) POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Oddam 2 pkt Koloniady 06.05.06, 14:55 W takim razie dam Ci te które już mam jutro na spacerze, a z resztą się dogadamy (potrzebuję jeszcze opakowania od Kasi, bo nie wiem jak przechowywać margarynę poza papierkiem firmowym;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: Oddam 2 pkt Koloniady 06.05.06, 15:40 Bardzo dziekuję. w takim razie do zobaczenia jutro:)Pozdarwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Oddam 2 pkt Koloniady 08.05.06, 17:41 Jest loteria-za zebranie 10 pkt można wygrać kolonie i jakieś gadżety. Punkty są na sosach (chyba amino), Kasi, Sadze i czymś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś