Dodaj do ulubionych

Okulary Wojewody

IP: 212.160.204.* 23.10.01, 08:24
Szanowny Panie Wojewodo!
Jest Pan fantastycznym Wojewodą, super, ale błagam, proszę zmienic oprawki
okularów. Może podpowiem- np. na takie jakie widzimy u Leszka Balcerowicza na
okładce ostatniego Newsweeka?
Wszystkiego najlepszego , pomyslnego sterowania województwem , pozostanie Pan
zawsze w mojej pamieci jako życzliwy , merytoryczny i czarujący pracownik UR, a
póżniej UW w Bydgoszczy. All the best !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: adek Re: Okulary Wojewody IP: *.ic.net.pl 23.10.01, 08:53
      Wazelina ? smar ? tawot ? smalec? Obślizgłość ! fe!
      • Gość: Vega Re: Okulary Wojewody IP: 212.244.106.* 23.10.01, 11:05
        okropność, miało być forum jest czat i to jeszcze na kiepskim poziomie. Co ci
        przeszkadza, że ktoś lubi kogoś i próbuje to wyrazić? Nudzisz sie w domu, pracy
        i chcesz pisać to pisz z sensem i spróbuj zauważyc coś dobrego, bez pozdr
        • Gość: wuel Re: Okulary Wojewody IP: 212.160.204.* 23.10.01, 11:21
          Czy dzisiaj tylko napastliwość jest w cenie? Czy zawsze nalezy do " dobrego
          tonu" atak, atak, atak. Na oślep, byle by był. Prowadząc dla mojej firmy sprawy
          uwłaszczeniowe przez dziesięc lat bez mała miałam sposobnośc co pewien czas
          zetknąć sie z p. Kosieniakiem. Zawsze życzliwy, słowny, jak juz pisałam
          merytoryczny. I dlatego tak po ludzku lubie go. I stąd mój głos w sprawie tych
          oprawek, który tak zdenerwował, zapewnie, młodego człowieka.Ten głos był
          właśnie dla mnie ważny, jest anonimowy, adresat moich słów nie wie od kogo one
          pochodzą. Pozdrawiam.
          • Gość: adek Re: Okulary Wojewody IP: *.ic.net.pl 23.10.01, 12:33
            A kto się zdenerwował ?. Forum jest dla wszystkich .Więcej luzu .
            • Gość: Tomasz Do adka IP: 195.116.218.* 23.10.01, 12:57
              Widac wyraznie zdenerwowanie ale nie po Twojej stronie lecz tych starych
              urzedasow. Zdumiewajace do jakiego stopnia mozna popasc w walizeniarstwo.
              Pewnie komuszkom brakuje racjonalnych argumentow w obronie swych obietnic. Nie
              dziwie sie. Wojewoda Opolskim zostaje facet ktorego sciga prokurayura pozostali
              oczywiscie z wieloletnia praktyka w aparacie PZPR geodeci wojewodami
              Kwasniewski mial klopoty z wlasnymi inicjatywami teraz zamist zaproponowac cos
              wdziedzinie gospodarki proponuje w trybie pilnym swoja lustracje i to tylko w
              obronie skompromitowanych kolesi.
    • kwiatass Wrzućcie na luz... 23.10.01, 18:18
      Panowie... wrzućcie na luz!!!
      Nowy wojewoda ma prawo do swojego dobrowolnego
      wyboru okularów. Ale cóż my forumowicze możemy zdziałać?
      Widocznie Romulkowi podobają się i to chyba all...

Pozdrawiam, Kwiatass
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka