Dodaj do ulubionych

szukam opini na temat sportówek

16.06.06, 13:06
Obserwuj wątek
    • 1408a Re: szukam opini na temat sportówek 16.06.06, 13:09
      szukam opini mam na temat sportówek parasolek .Jakie macie ,jakie
      polecacie .Potrzebowałabym na wyjazd a nie bardzo wiem co kupic, może któras z
      was ma Quinny zappa te opinie tez beda cenne,albo Graco mosaic. Zgóry dzieki za
      pomoc
      • basiamroz5 Re: szukam opini na temat sportówek 16.06.06, 13:25
        Sportówka parasolka jest fajna, bo np. jest lekka, składa się, ale koniecznie
        musi mieć duże kółka, pojedyncze, bo sprawdziłam na własnej skórze, że podwójne
        niby mają się obracać, a jak zmieniasz kierunek jazdy, to ciężko się jedzie,
        trudno jechać nimi po piasku, wjechać na podjazd dla wózków po schodach, itp.
        Miałam gracco, potem zmieniłam na "nowoczesną" sportówkę z dużymi gumowymi
        kołami i to był strzał w dziesiątkę (nawet łatwiej było go "ciągnąć" po piasku
        nad morzem). Piszę "nowoczesną", bo nasza córka ma już 8 lat, ale zapewniam, że
        były już właśnie nowoczesne wózki! pozdrawiam ksantypa
        • 1408a Re: szukam opini na temat sportówek 16.06.06, 22:37
          a gdybyś mogła zdradz nazwe tego wózka? Dzieki
          • basiamroz5 Re: szukam opini na temat sportówek 17.06.06, 08:44
            Jezu nie pamiętam - pożyczyłam go znajomym, więc nie mam go na widoku, ale nie
            był byle jaki (kosztował 600 złotych i kupiłam go w bok od Dworcowej, za
            skrzyżowaniem z Warmińskiego, zaraz za sklepem z butami Color, jest takie coś
            a`la mały piętrowy dom towarowy ze schodami i tam w bramie był sklep z
            akcesoriami dla dzieci). Wózek z gumowymi kołami, a nie twardymi, nawet
            pompowanymi, to teraz normalność, więc nie trudno będzie takie coś znaleźć w
            każdym sklepie. Pozdrawiam ksantypa
    • loola74 Re: szukam opini na temat sportówek 18.06.06, 10:36
      polecam to forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583
      wpisz w wyszukiwarke nazwe wozka który cie interesuje, szukaj w tresci postów i
      zostaniesz zasypana informacjami.

Pozdrawiam
      Lula
      • loola74 Zapp... 18.06.06, 10:38
        a przede wszystkim ten wątek:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=43757771&a=43757771
        • 1408a Re: Zapp... 19.06.06, 12:56
          dziekuję za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka