1408a Re: szukam opini na temat sportówek 16.06.06, 13:09 szukam opini mam na temat sportówek parasolek .Jakie macie ,jakie polecacie .Potrzebowałabym na wyjazd a nie bardzo wiem co kupic, może któras z was ma Quinny zappa te opinie tez beda cenne,albo Graco mosaic. Zgóry dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
basiamroz5 Re: szukam opini na temat sportówek 16.06.06, 13:25 Sportówka parasolka jest fajna, bo np. jest lekka, składa się, ale koniecznie musi mieć duże kółka, pojedyncze, bo sprawdziłam na własnej skórze, że podwójne niby mają się obracać, a jak zmieniasz kierunek jazdy, to ciężko się jedzie, trudno jechać nimi po piasku, wjechać na podjazd dla wózków po schodach, itp. Miałam gracco, potem zmieniłam na "nowoczesną" sportówkę z dużymi gumowymi kołami i to był strzał w dziesiątkę (nawet łatwiej było go "ciągnąć" po piasku nad morzem). Piszę "nowoczesną", bo nasza córka ma już 8 lat, ale zapewniam, że były już właśnie nowoczesne wózki! pozdrawiam ksantypa Odpowiedz Link Zgłoś
1408a Re: szukam opini na temat sportówek 16.06.06, 22:37 a gdybyś mogła zdradz nazwe tego wózka? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
basiamroz5 Re: szukam opini na temat sportówek 17.06.06, 08:44 Jezu nie pamiętam - pożyczyłam go znajomym, więc nie mam go na widoku, ale nie był byle jaki (kosztował 600 złotych i kupiłam go w bok od Dworcowej, za skrzyżowaniem z Warmińskiego, zaraz za sklepem z butami Color, jest takie coś a`la mały piętrowy dom towarowy ze schodami i tam w bramie był sklep z akcesoriami dla dzieci). Wózek z gumowymi kołami, a nie twardymi, nawet pompowanymi, to teraz normalność, więc nie trudno będzie takie coś znaleźć w każdym sklepie. Pozdrawiam ksantypa Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: szukam opini na temat sportówek 18.06.06, 10:36 polecam to forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 wpisz w wyszukiwarke nazwe wozka który cie interesuje, szukaj w tresci postów i zostaniesz zasypana informacjami. Pozdrawiam Lula Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Zapp... 18.06.06, 10:38 a przede wszystkim ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=43757771&a=43757771 Odpowiedz Link Zgłoś