Dodaj do ulubionych

Serdeczny uścisk dłoni

23.01.03, 21:45
Owszem , bliscy znajomi taki wymieniają . Ci wyżej nawet
sobie dają buzi , ale czy czułes prawdziwy serdeczy
uscisk dłoni od człowieka , z którym wymieniłeś kilka
zdań ze dwa razy .

Murzyn podał mi rękę i przypomniałem sobie jak
to było w USA . Serdecznie i przyjaźnie .
Bez kłamstw i obłudy jak człowiek z człowiekiem .

Gdy wszedłem do pub , to nie po to by załadować
się piwskiem . Mozna było poznać ludzi , pograć
w darts czy pool . A coutry club , który znacie
z krzywego zwierciadła tv , to była wspaniała
wspólna zabawa . Przez siedem lat nie widziałem
i nie słyszałem podniesionch głosów czy bójek .

Jak mnie ta Amerka zepsuła .
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Serdeczny uścisk dłoni IP: *.deich.folkebibl.no 24.01.03, 16:22
      To co Ty Kochasiu tu w Polsce robisz, ciagle narzekasz; wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
      Mnie Murzyn w Nowym Yorku wlozyl do kieszeni kurtki bialy gozdzik, ale za to wyjal 20 dolcow.Byly
      tam rozne inne kwity m.innymi od pralni , to tych nie wzial ,za dolarki wyczul po paluszkami.
      Spasuj koles bo chyba nic nie robisz tylko siedzisz przy komputerze i dolujesz sie.
      Idz na miasto zapraw sie dobrze az cie sponiewiera , za to rankiem kac da ci w kosc to i o zaszczycie
      jaki cie spotkal w USA ze Murzyn grabke ci wysciskal tez zapomnisz.

Pozdrowienia ze Skandywaii
      Ewa
      • Gość: unsatisfied Re: Serdeczny uścisk dłoni IP: *.bydg.pdi.net 24.01.03, 21:36
        > Mnie Murzyn w Nowym Yorku wlozyl do kieszeni kurtki bialy gozdzik, ale za to
        >wyjal 20 dolcow.Byly tam rozne inne kwity m.innymi od pralni , to tych nie
        >wzial ,za dolarki wyczul po paluszkami.

To był ten sam Murzyn , co mi podał rękę ?

> Spasuj koles bo chyba nic nie robisz tylko siedzisz przy komputerze i
        >dolujesz sie.

Jak już ty koleś to pozwól kotku , że podzielę się inną inforamcją .
        Zuważono , że zatwardzili rasiści mają poważne problemy z ich
        potencją ( tak twierdzą ich żony ) . Nie dziwię się , natura nie lubi braku
        logiki .U ciebie kotku może to wynikać z braku satysfakcji ,
        zmień partnera .

W twojej odpowiedziach nie ma logiki . Ja piszę co się zdarzyło a ty mi
        o innych , którzy są be . To jemu się udało jakoś zdobyc to wykształcenie ,
        a ja nie mam się do niego odzywać , bo inny tego samego koloru skóry jest
        be ? Przecież to chore . Jakiego wyznania jesteś ? Ty chcecie mnie uczyć ?
        Ty powinnaś wrócić do szkoły i uczyć się sama od podstaw .
        • Gość: Ewa Re: Serdeczny uścisk dłoni IP: *.deich.folkebibl.no 25.01.03, 08:53
          Ty mi o dupie a Ja ci o cyckach.Przeczytaj dokladnie co napisalam, na moj nos to Ty kumaty za bardzo nie
          jestes.Wiecej nie bede pisac bos oszolom.
          Ewa
          • Gość: unsatisfied Re: Serdeczny uścisk dłoni IP: *.bydg.pdi.net 26.01.03, 10:10
            Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Ty mi o dupie a Ja ci o cyckach.Przeczytaj dokladnie co napisalam, na moj nos
            t
            > o Ty kumaty za bardzo nie
            > jestes.Wiecej nie bede pisac bos oszolom.
            > Ewa
            Ty mi o Janie a ja ci o Krzyśku . Przeczytaj dokładnie co napisałem , na mój nos
            to Ty kumata nie jesteś .
    • Gość: polonus private do unsatisfied IP: 198.138.227.* 24.01.03, 18:17
      unsatisfied6 napisał:

> uscisk dłoni od człowieka , z którym wymieniłeś kilka
      > zdań ze dwa razy .
      mowisz o tej tu powszechnej obludzie ze kazdy jest twoj friend, a jak nie dasz
      sie oskubac ma piane na ustach (ile razy to przezylem, wiec teraz juz ostroznie
      podaje tu dlon), myslisz marketing i plytkie obyczaje z rzeczywista przyjaznia
      >
      > Murzyn podał mi rękę i przypomniałem sobie jak
      > to było w USA . Serdecznie i przyjaźnie .
      > Bez kłamstw i obłudy jak człowiek z człowiekiem .
      rany julek, you are wiser then that
      takiej kurewskiej obludy jak tu jest to w zyciu nie widzailem, w porownaniu to
      my jestesmy szczery i prostolinijny narod :), tu tylko poprawnosc polityczna
      sie liczy!!! o czym ty piszesz??? za dobrym obserwatorem jestes abys wierzyl w
      to co piszesz, czyzbys zlapal polonijnego virusa ?
      (wszystko co polskie bee, co hamerykanskie bezkrytyczne slepe uwielbienie?????)
      nie rub mi tego unsatisfied,please

>
      > Gdy wszedłem do pub , to nie po to by załadować
      > się piwskiem . Mozna było poznać ludzi , pograć
      > w darts czy pool . A coutry club , który znacie
      > z krzywego zwierciadła tv , to była wspaniała
      > wspólna zabawa . Przez siedem lat nie widziałem
      > i nie słyszałem podniesionch głosów czy bójek .
      bo w przeciwnienstwie do polskiej, tutejsza policja by przyjechala po 2
      minutach i sie z nikim nie pieprzyla... i oni to wiedza i kazdy co ma cos do
      stracenia zachowuje sie, a nawet pomimo sprawnej poza wyobraznia policji maja
      tu crime 20 razy wieszy niz kazdy cywilizowany kraj europejski
      >
      > Jak mnie ta Amerka zepsuła .
      a mi uswiadomila ze w Polsce nie jest tak zle jak mi sie wydawalo, i pozbylem
      sie polskich kompleksow po rozmowach z tutejszymi burunami, dostalem totalnego
      obrzydzenia do obludy, politycznej poprawnosci i mowienia ladnie, jedyni ludzie
      z ktorymi tu mozna rozmawiac to republikanie reszta to obludnicy...

bardzo cenie twoje krytyczne spojrznie na sprawy polskie (nie dlatego ze
      krytyczne ale dlatego ze celne, nazywasz czesto rzeczy po imieniu ktorych inni
      boja sie zauwazyc) ale twoj zachyt na USA jest lekko smieszny.
      • unsatisfied6 Re: private do unsatisfied 24.01.03, 18:35
        Polonus gdzie ty mieszkasz !!!?

przeprowadź się do San Diego i też tam trzyamj się z dala od południowych
        i wschdniej dzielnicy . Ale każda inna ... polecam . A Murzyn to Murzyn .
        Jak biały ,nie ma pieniędzy , to będzie żebrał , wyłudzał , kradł a może
        nawet zabić . Jeździłem też taksówką i wiem , że kradnie tyle samo
        białych co czarnych .
        • Gość: polonus Re: private do unsatisfied IP: 198.138.227.* 24.01.03, 19:10
          unsatisfied6 napisał:

> Polonus gdzie ty mieszkasz !!!?
          Philadelphia area, Phila to murzynskie miasto bardziej czarne a co za tym idzie
          zdewastowane jest tylko Detroit, ja mam to szczesie ze mieszkam w bialej
          dzielnicy :) (nie przypadkowo Rockiego nagrywano w Phili)
          >
          > przeprowadź się do San Diego i też tam trzyamj się z dala od południowych
          mam kumpla co przeniusl sie do Diego do jakiejs fatalnej dzielnicy (z braku
          kasy) i podobno poza klimatem to nie wiele do przodu...
          Ale nie przecze mowi sie w USA ze wschodnie wybrzeze to raj hipokrytow a
          Calafiornia jest bardzie otwarta ale tez pedalska (cos za cos)

> nawet zabić . Jeździłem też taksówką i wiem , że kradnie tyle samo
          > białych co czarnych .
          hm w murzynskiej dzielnicy Phili jedno morderstw dziennie kilka rozbojow, 3
          gwalty, mimo ciaglej obecnosci policji, w sasiadujacej bialej jak okradli garaz
          (jedyny crime w ostatnich 30 latch) to byl ataka akcja policji jakby Roswell
          sie powtorzylo wiec nie mow mi ze biali i czarni krada tak samo bo to
          demokratyczny bullshit. Sam w to w duchu nie wierzysz.
          • unsatisfied6 Re: private do unsatisfied 24.01.03, 19:19
            Więc przeprowadź się do San Diego . Polecam Mira Mar . To niedroga dzielnica i
            bardzo spokojna . Na poczatku mieszkałem w East San Diego . Była to
            najgorsza z dzielnic , w których mieszkałem . Lecz nie było tak fatalnie
            jak tam gdzie Ty mieszkasz . Ponadto ,jak masz dzieci , to edukacja w
            Californi jest tańsza dla rezydentów Californi i wcale niedrogo
            wyniesie Cię koszt studiów . No i przed wszystkim pogoda .
            • Gość: polonus Re: private do unsatisfied IP: 198.138.227.* 24.01.03, 20:55
              unsatisfied6 napisał:

> Więc przeprowadź się do San Diego . Polecam Mira Mar . To niedroga dzielnica i
              > bardzo spokojna .
              tak jak moja, murzynowo omijam 3-milowym lukiem ewentualnie podziwiam
              nieziemnskie widoki z autostrady :)

> jak tam gdzie Ty mieszkasz . Ponadto ,jak masz dzieci , to edukacja w
              > Californi jest tańsza dla rezydentów Californi i wcale niedrogo
              > wyniesie Cię koszt studiów .
              po pierwsze to jeszcze odlegl przyszlosc po drugie niedrogo to oznacza 20k$
              rocznie (jak bedzi etaniej bedzie go.. warte) a po trzecie do tego czasu mam
              zamiar byc w starym kraju ...
              > No i przed wszystkim pogoda .
              a to fakt

• Gość: polonus Re: private do unsatisfied IP: 198.138.227.* 24.01.03, 20:58
              unsatisfied6 napisał:

> Więc przeprowadź się do San Diego .
              a po zerowe ma tu cholernie dobra prace, a tu sie zyje gdzie praca, ale o tym
              wiesz, wiec jedyne miesjce gdzie sie stad przeniose to bedzie piernikowo :)

• Gość: ochman Re: private do unsatisfied IP: 81.5.147.* 24.01.03, 20:28
            Gość portalu: polonus napisał(a):

> hm w murzynskiej dzielnicy Phili jedno morderstw dziennie kilka rozbojow, 3
            > gwalty, mimo ciaglej obecnosci policji, w sasiadujacej bialej jak okradli
            > garaz (jedyny crime w ostatnich 30 latch) to byl ataka akcja policji jakby
            > Roswell sie powtorzylo wiec nie mow mi ze biali i czarni krada tak samo bo to
            > demokratyczny bullshit. Sam w to w duchu nie wierzysz.

Pol - zrob mi duuuuza przysluge i idz do kina na "Bowling for Columbine". Jak
            bedziesz w L. to wyrownam cene biletow piwem ;-)))
      • Gość: unsatisfied Re: private do unsatisfied IP: *.bydg.pdi.net 24.01.03, 21:52
        Nie mówię , że wszystko co polskie to złe .Mówię co złe w Polsce .

Poza tym , ten Murzyn to wczoraj spotkany w szkole nauczyciel ,
        a nie ci z Twojej dzielnicy . Tamtych zapewne nie chciałbym spotakć .
        Ponadto on nie jest z USA .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka