coooler1 19.06.06, 01:31 Czy ktoś z was wie kiedy otworzą w Bydzi kawiarnię Coffee Heaven ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rokoman Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 19.06.06, 07:49 Otworzą Spiritus Heaven!zaraz potem Spiritus Hell! Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 19.06.06, 10:15 jeszcze została łomża, siedlce i łabiszyn - potem przyjdzie kolej na bydgoszcz LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 20.06.06, 08:27 Po co to pytanie? Czy CH jest wyznacznikiem większej idei? ;-) Napij się kawy w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 21.06.06, 12:37 Jakiej większej idei? O czym ty wogóle mowisz ? Pytam się o to dlatego, że CH jest dobrą, renomowaną kawiarnią, a wiem , że są plany żeby otworzyli taką kawiarnię w Bydzi. Głównie po to, żeby takie osoby jak ty mogły sobie tam pójść , napić sie dobrej kawy i nie narzekać, że nie mają dokąd pójść i gdzie się podziać... Co do wypowiedzi Tytt'a to nie skomentuje, bo uważam, że jest żałosna. A rokoman... no cóż... Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 21.06.06, 13:38 Nie narzekam i nigdy nie narzekałem. Są miejsca, gdzie tej kawy lubię się napić. Zadajesz pytanie o CH, licząc, że akurat na bydgoskim forum siedzi ktoś z tej firmy i czeka na zaproszenie? Pozdro, czas na popołudniową kawkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 21.06.06, 13:57 Nie, nie liczyłem i nie licze na to, że ktoś z tej firmy siedzi na tym forum, ale liczyłem na to, że może ktoś z forumowiczów ma większą wiedzę na temat otwarcia tego lokalu niż ja. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 22.06.06, 10:24 coooler1 napisał: > Jakiej większej idei? O czym ty wogóle mowisz ? Pytam się o to dlatego, że CH > jest dobrą, renomowaną kawiarnią, a wiem , że są plany żeby otworzyli taką > kawiarnię w Bydzi. Głównie po to, żeby takie osoby jak ty mogły sobie tam > pójść , napić sie dobrej kawy i nie narzekać, że nie mają dokąd pójść i gdzie > się podziać... > Co do wypowiedzi Tytt'a to nie skomentuje, bo uważam, że jest żałosna. > A rokoman... no cóż... Dno. no coz,a moze twoje prowincjonalne uniesienia są żałosne? tylko pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 22.06.06, 11:31 Prędzej ty się unosisz staruszku... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 22.06.06, 14:41 ttyt, tylko na tyle cie stać ? śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 23.06.06, 11:34 coooler1 napisał: > ttyt, tylko na tyle cie stać ? śmieszny jesteś. <głaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 21.06.06, 14:30 Kawa u nich nie jest lepsza niz w bydgoskich kawiarniach. Jest za to drozsza... Jak beda chcieli to otworza. Odpowiedz Link Zgłoś
pirom5 Re: Kiedy Coffee Heaven ? ? ? 21.06.06, 20:48 na pewno nie w tym roku - przymierzali się do otwarcia kawiarni, chyba w Empiku, ale na razie zrezygnowali z tych planów Odpowiedz Link Zgłoś
pirom5 Re: do piroma 23.06.06, 18:15 mam tam znajomego - ale możesz sam do nich zadzwonić i się spytać 22 334-21-20 Odpowiedz Link Zgłoś