czekolada_z_orzechami 07.02.09, 22:25 Jesteś? co u Ciebie? :-) czekolada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: Euforyk 08.02.09, 12:09 suchyxxx10 napisał: > Stawiam mu piwo jeśli popełnił samobója najpierw przeczytalam drugi wpis i sie wahalam czys to Ty ale jednak stopien popierdolenia pasuje Odpowiedz Link
suchyxxx10 Re: Euforyk 08.02.09, 12:59 nienill napisała: > suchyxxx10 napisał: > > > Stawiam mu piwo jeśli popełnił samobója > najpierw przeczytalam drugi wpis i sie wahalam czys to Ty > ale jednak stopien popierdolenia pasuje Ale jestem szczęśliwy a ty co? możesz tylko z zazdrości próbować dosięgnąć Suchotkowi i łykać dalej te narkotyki Odpowiedz Link
suchyxxx10 Re: Euforyk 08.02.09, 13:04 leki ssri powodują z czasem natręctwa,agresję,obsesje,większy lęk,pogorszenie stanu(nawracające depresje),skutki uboczne i wiele innych-ostatnio mówi się dużo o efekcie odbicia który to występuje jak się bierze dłużej leki ssri niż kilka miesięcy który polega na tym że leki zaczynają paradoxalnie szkodzić.Narazie jest cicho o tym ale powoli zaczynają się pewne głosy wybijać.Leki te zmieniają psychikę i świadomość-jak nie wierzycie zobaczcie sami odstawiając te leki powoli.po 14 dniach zaczyna wracać dawna psychika,świadomość,własne ja co świadczy o tym że leki te działanie mają podobne do narkotyków.Narazie trudno znaleźć wiele przypadków ale osobiście znam 2 przypadki które po odstawieniu ssri odzyskały radość życia i stały się zdrowe Odpowiedz Link
suchyxxx10 Re: Euforyk 08.02.09, 13:10 moja teza może być nie tylko potwierdzona przypadkami ludzi ale także tym że leki ssri powodują silne wachania się poziomu serotoniny co powoduje liczne zaburzenia-oczywiście nie od razu tylko po dłuższym czasie brania.Co za dużo to niezdrowo.Rzućcie powoli te leki w momencie nawrotu depresji-nie poczujecie wtedy że je odstawiacie a stan wasz się poprawi sam po jakiś 10-14 dniach zauważalnie.co jeszcze? odstawiajcie powoli ale w okresie 10 dni zmniejszając dawkę do 0 bo jak za wolno się odstawia to objawy odstawienne są dużo większe niż przy średnio szybkim odstawianiu Odpowiedz Link
nienill Re: Euforyk 08.02.09, 13:52 > Ale jestem szczęśliwy a ty co? moze moim przeznaczeniem jest bycie szczesliwa od czasu do czasu, a Twoim oszukiwanie sie caly czas i co? i nic skoro tylko takie opcje sa dostepne, to mi to pasuje Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Euforyk 08.02.09, 14:07 odstawienie lekow jest ok. ale jak pojawiaja sie omamy i agresja-wtedy to juz niewiem. schiz schciz schiz. Odpowiedz Link