Dodaj do ulubionych

wózek Bebecar - kto ma - jakie opinie?

26.06.06, 19:01
witam,
zastanawiam sie nad wyborem tej firmy jesli chodzi o zakup wozka
jest moze tutaj jakas Mama, ktora moze podzielic sie opinia
ewentualnie udostepnic wozek do obejrzenia
poza tym nie wiem czy w B-czy jest jakis sklep, ktory sprzedaje te wozki
mnie interesuje mode Racer trojkolowy
bede wdzieczna za wszelkie informacje
pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • agam26 Re: wózek Bebecar - kto ma - jakie opinie? 26.06.06, 22:37
      witam ,my użytkujemy racer s( trójkołowy) od sierpnia zeszłego roku. Wózek est
      rewelacyjny.Jezdziłam nim po lesie,plaży,wybojach na drodze i jest ok.Dodam, że
      jest to dosyc duzy wózek i wygodny dla dziecka( duża ondola,duże siedzisko w
      spacerówce. jedyny mankament to waga wózka i trzeba mieć duzy bagażnk samochodowy.
      Ja kupowałm w 3mieście,ale chyba na glinkach mozna kupic( panie zamówią z
      katalogu).
      • jusiadyk Re: wózek Bebecar - kto ma - jakie opinie? 27.06.06, 09:39
        A ja się zawsze zastanawiałam jak się takim trójkołowym wózkiem jeździ po
        takich miejscach gdzie są przygotowane dla wózków dwa ślady do zjeżdżania np na
        schodach do przejść podziemnych itp. Jak sobie wtedy można poradzić? I w ogóle
        czy trójkołowy wózek ma jakieś zalety w stosunku do czwórkołowego?
      • miracolo do Agam26 27.06.06, 17:04
        witam,
        dzieki za info!
        nie orientujesz sie czy na glinkach jest jakis model do obejrzenia
        ewentualnie, czy mozna sie z Toba spotkac i zobaczyc co i jak przed zakupem?
        pozdrawiam
        Magda
        • agam26 Re: do Agam26 27.06.06, 21:46
          witam!
          przypomniało mi się ,że "delfinek" w auchun(kiedyś w galerii) handluje
          bebecarem,widziałam tam wózki.Kiedyś był tam 4 i 3kołowy. jak tam nie bedzie
          to się odezwij i pomyslimy jak Tobie pokazać. Jesli chodzi o podjazdy na dwa
          śaldy, to podjeżdzam tylko na tylnych kołach, unosząc lekko wózek. Trójkołowy
          jest bardzo zwrotny, łatwo sie prowadzi, zakręca itp.Ja osobiście próbowałam
          trakera i racera i bez porównania.Jedyny mankament to cena i waga wózka(ale
          dzięki temu jest b.stabilny i wygodny dla dzidzi).
          p.s.mam do sprzedania fotelik samochodowy bebecaru(o-13kg),który pasuje do
          wózka. Jest niebiesko-granatowy-stan idealny( niewiele uzywany).
          • miracolo Re: do Agam26 28.06.06, 12:49
            witam,
            dzieki za info,
            sprawdze wszytko i odezwe sie pozniej
            jesli zdecydujemy sie na ten wozek dam Ci rowniez znac czy jestem zainteresowana
            kupnem fotelika
            pozdrawiam
            Magda
          • miracolo Re: do Agam26 28.06.06, 21:24
            hejka ponownie,
            bylam dzisiaj w auchan i tam nie widzialam takiego sklepu - "delfinek"
            jest tylko "5.10.15"
            podzwonie jutro po hurtowniach i sie zorientuje,
            jesli nic nie uda mi sie zalatwic napisze ponownie
            pozdrawiam
            Magda
            • loola74 w Auchan... 28.06.06, 22:51
              na przeciwko 5.10.15, w sklepie z tapetami bylo stoisko z wozkami - tak
              dziwnie, ale bylo. na wystawie widac bylo wozki, łózeczka... mieli tam na pewno
              bebecara, chicco i chyba teutonie. albo przegapiłas albo juz ich tam nie ma.
              • miracolo Re: w Auchan... juz nie ma 03.07.06, 11:15
                hejka,
                bylam tam po raz drugi
                i w tym miejscu jest teraz Bata, tamten sklep musieli zlikwidowac
                ponawiam wiec swoja prosbe o informacje gdzie mozna takie wozki zobaczyc w Bydzi
                lub licze na czyjas dobra wole i na spotkanie zeby zobaczyc wozek

pozdrawiam
                Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka