mama_idalki 04.07.06, 22:40 Skoro wróciłś znad morza to mam pytanie: można tam dostać stroje kąpielowe jednokolorowe(bynajmniej nie chodzi mi o wściekły róż czy oczojebną zieleń) i czy ceny są niższe czy wyższe niż w Bydgoszczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luca28 Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 08:27 wy ższe wyższe duuuzo wyższe lepiej tutaj kup Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 09:17 na ulicy pomorskiej 7 mają konkurencyjne ceny strojów, wiem bo to sklep mojej siostry:) generalnie wcale nadzwyczaj tanio tam nie jest, ale ze strojami postanowiła pójść na ilość. mogę zpytać za ile stoją u nije jednokolorowe, ale bikini czy jednoczęściowy? i jaki rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 11:04 Dzisiaj będę w bydgoszczy to się tam przejdę jeśli zdążę. Problem z wyborem dla mnie stroju jest złożony, bo strój musi być: *jednokolorowy *ciemny *w miare zabudowany, ale 2-czesciowy (ideal to 3 czesciowy) *gora i dol w innym rozmiarze (dol M, a gora L albo i lepiej) *w miare tani Łażę jak głupia i nigdzie takiego nie mogę znaleźć.. chlip.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Strój kąpielowy 05.07.06, 12:06 Kupiłam w sklepie w galerii w atlanticu, jednoczęściowy, bez miseczek, ciemnoszary, na cienkich ramiączkach, po sensownej cenie (7 dych), co prawda w zeszłym roku, ale teraz są przeceny, więc warto połazić - z pewnością coś znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 09:47 a teraz to mnuie zazdrosć zżera. pzyznaj sie gdzie jedziesz i na ile. Domyslam sie z kim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 10:59 Do Ustronia morskiego, ale jeszcze nie wiem na ile :) jedziemy w sobotę i Tomek wraca w środę, a ja jak mi się kasa skończy :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 11:03 a wybierasz sie na zlot? Ja bym sie wybrała chętnie ale raczej z Olgą. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 11:06 No pewnie :) Ja kombinuję jak pozbyć się Potwora, ale i tak pewnie pojadę z nią.. A Olgę weź- bedą pewnie dzieci w jej wieku więc nie będzie się nudziła, a w nocy się nie budzi więc będziesz miała możliwość pobalowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 11:15 ok to sie musimy jakoś umówić, może dołaczą też inne WM z Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 14:42 To wy tak częściej te zloty macie? I nawet widzę, że nie takie znowu wyrodne bo z dziećmi? No no... Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 14:49 ostatni zlot był w maju ale sie nie załapałam mama nadzieje że teraz mi sie uda pojechać a jak nie teraz to na jesieni. Justyna jedź z nami fajnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: LUCA!! LUCA!! 06.07.06, 02:53 Zloty są spontaniczne :) Jeden był pod koniec maja, teraz w sierpniu i jeszcze we wrześniu coś się kroi :) No a teraz jadę z dwiema dziewczynami z KMW nad morze :) A wyrodność to właśne targanie dziecka przez całą Polskę żeby imprezować :) Matka idealna nie pomyślałaby nawet o wyjeździe dla własnej przyjemności.. Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: LUCA!! LUCA!! 05.07.06, 14:49 ni edołączą bo nie mają z kim dzieci zostawić, może kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś