Dodaj do ulubionych

ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 22:00
Tak sobie myśle drogi ispanie czy ty czasami nie masz jakiś koneksji
rodzinnych z panem adwokatem Romanem J.
Obserwuj wątek
    • ispan Re: ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ? 02.02.03, 00:17
      Myśl sobie dalej to w końcu wylądujesz w kapoku w świeckim szpitalu... A jednak
      masz coś wspólnego z Ivicą i HUNTem. Juz takie sugestie od nich parę razy
      słyszałem. Myślałem, że teorie spiskowe to ich domena, ale jednak nie tylko:(((

p.s.
      Bardzo żałuję, że nie mam kontaktów z R. Jasiakiewiczem. Może część swoich
      wybujałych wizji już bym zrealizował przy jego pomocy? Agrestowa ile? Może się
      do niego jeszcze zgłoszę? Albo nie-lepiej daj mi adres do Dombrowicza! Na pweno
      też wiesz gdzie mieszka twoje Bóstwo:))) Z kodem pocztowym proszę!!!! I info
      czy duży wilczur biega w kolo:)))

• ivica Re: ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ? 02.02.03, 03:41
        ispan napisał:

> Bardzo żałuję, że nie mam kontaktów z R. Jasiakiewiczem. Może część swoich
        > wybujałych wizji już bym zrealizował przy jego pomocy?

Za łapówke która Jasiak dostał od Budlexu. No cóż te 200 tys. podratowalo by
        pewnie nie jeden budżet domowy.

> Agrestowa ile? Może się do niego jeszcze zgłoszę?

Sukukj tabliczki: "Zrobiłem bydgoszczan w bambuko i teraz sie z nich smieje"

• Gość: J23 Re: ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 12:35
        Drogi ISPANIE nie znany jest mi adres prywatny Pana Prezydenta ale z tego co
        się orientuję to urzęduje On w ratuszu na ulicy Jezuickiej! I chyba nie ma tam
        psów !
        • Gość: ispan J23... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:10
          ... pojawiłeś się TU raptem parę dni temu! Jakim więc cudem wysuwasz wnioski że
          tak dobrze znam Jasiakiewicza??????? Na podstawie ostatniej krytyki Dombrowicza
          jako nieudolnego polityka i menedżera, który nie potrafi się dogadać z Radą???
          Nie przypominam sobie żebym pisał coś pozytywnego o Jasiakiewiczu w przeciągu
          ostatniego czasu!
          Czyżby Akim miał rację???
          A może Hunt, lub Ivica, lub ta święta dwójca(?) zdały ci szczegółową ale ciut
          spaczoną relację???

Bez pozdrowień!!!
          • Gość: J23 Re: J23... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 17:02
            Na jakiej podstawie twierdzisz ze pojawiłem sie tu kilka dni temu ?????????
            Prosze o pilna odpowiedz ???????
            • Gość: ispan Re: J23... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:11
              piszę tu od mniej więcej października i sobie Ciebie nie przypominam. Wiem, że
              jest to kompletne uproszczenie sytuacji. Niniejszym zwracam honor jeżeli
              bywałeś tu częściej i wcześniej. Nie muszę chyba sprawdzać w wyszukiwarce? :-)
              pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka