Gość: J23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 22:00 Tak sobie myśle drogi ispanie czy ty czasami nie masz jakiś koneksji rodzinnych z panem adwokatem Romanem J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ispan Re: ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ? 02.02.03, 00:17 Myśl sobie dalej to w końcu wylądujesz w kapoku w świeckim szpitalu... A jednak masz coś wspólnego z Ivicą i HUNTem. Juz takie sugestie od nich parę razy słyszałem. Myślałem, że teorie spiskowe to ich domena, ale jednak nie tylko:((( p.s. Bardzo żałuję, że nie mam kontaktów z R. Jasiakiewiczem. Może część swoich wybujałych wizji już bym zrealizował przy jego pomocy? Agrestowa ile? Może się do niego jeszcze zgłoszę? Albo nie-lepiej daj mi adres do Dombrowicza! Na pweno też wiesz gdzie mieszka twoje Bóstwo:))) Z kodem pocztowym proszę!!!! I info czy duży wilczur biega w kolo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ? 02.02.03, 03:41 ispan napisał: > Bardzo żałuję, że nie mam kontaktów z R. Jasiakiewiczem. Może część swoich > wybujałych wizji już bym zrealizował przy jego pomocy? Za łapówke która Jasiak dostał od Budlexu. No cóż te 200 tys. podratowalo by pewnie nie jeden budżet domowy. > Agrestowa ile? Może się do niego jeszcze zgłoszę? Sukukj tabliczki: "Zrobiłem bydgoszczan w bambuko i teraz sie z nich smieje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: ISPANIE co słychać na ulicy Agrestowej ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 12:35 Drogi ISPANIE nie znany jest mi adres prywatny Pana Prezydenta ale z tego co się orientuję to urzęduje On w ratuszu na ulicy Jezuickiej! I chyba nie ma tam psów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan J23... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:10 ... pojawiłeś się TU raptem parę dni temu! Jakim więc cudem wysuwasz wnioski że tak dobrze znam Jasiakiewicza??????? Na podstawie ostatniej krytyki Dombrowicza jako nieudolnego polityka i menedżera, który nie potrafi się dogadać z Radą??? Nie przypominam sobie żebym pisał coś pozytywnego o Jasiakiewiczu w przeciągu ostatniego czasu! Czyżby Akim miał rację??? A może Hunt, lub Ivica, lub ta święta dwójca(?) zdały ci szczegółową ale ciut spaczoną relację??? Bez pozdrowień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: J23... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 17:02 Na jakiej podstawie twierdzisz ze pojawiłem sie tu kilka dni temu ????????? Prosze o pilna odpowiedz ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: J23... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:11 piszę tu od mniej więcej października i sobie Ciebie nie przypominam. Wiem, że jest to kompletne uproszczenie sytuacji. Niniejszym zwracam honor jeżeli bywałeś tu częściej i wcześniej. Nie muszę chyba sprawdzać w wyszukiwarce? :-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś