Gość: ada IP: 10.10.70.* 04.02.03, 13:43 Gdzie w Bydgoszczy można zjesc orientalny obiad - dobrze i niedrogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ))) Re: Który chińczyk jest najlepszy? IP: *.firma / 192.168.20.* 04.02.03, 14:33 trochę chodze po chińczykach i polecam restaurację Chinka przy Długiej, róg Batorego. Wystrój nie zabija, alejest tanio i naprawdę smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Który chińczyk jest najlepszy? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.03, 19:50 ten zamkniety w klatce....... Odpowiedz Link Zgłoś
radca ten do grania ? 04.02.03, 19:56 jak bylem maly - to gralem w "chinczyka " :) no... ale tutaj chodzi chyba o innego ? innych nie znam,wiec trudno mi cos powiedziec :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
sant.ander A moze Wietnamczyk ? 04.02.03, 21:22 Jesli nie bedzie Ci przeszkadzac, ze jesz u Wietnamczyka, a nie Chinczyka, idz na Chopina. Tam jest calkiem tanio i smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Indyjska? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 23:46 Jesli pasuje to Sogo na Dworcowej - zdecydowanie najlepsza wschodnia kuchnia na swiecie. Bylem w Anglii ; gdzie na jednego brytyjczyka przypada z 20 azjatow i 40 knajp orientalnych a i tak najbardziej smakuje mi wlasnie w Sogo. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Indyjska? IP: 81.5.147.* 05.02.03, 01:03 MONK - nie wierze Moze zle trafiles? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Indyjska? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 11:26 A jednak - mimo wielu prob. Zebysmy sie zle nie zrozumieli - tamte knajpy sa swietne ale moim skromnym zdaniem sogo jest najlepsza indyjska restauracja, w ktorej jadlem. A moze bylo bo z tego ci wiem to ostatnio zmienil sie wlasciciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Indyjska? IP: 62.190.181.* 05.02.03, 11:36 A byles w Cafe Bangla? ;-))) Nie jestes czlowiekiem, ktory idzie do chinczyka i wybrzydza jezeli cos smakiem odpiega od schabowego? (wybacz, ze pytam chce sie tylko upewnic) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Indyjska? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 11:41 A skad. uwielbiam indyjskie zarcie - zreszta inaczej nie wpadalbym tak czesto do Sogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Indyjska? IP: 62.190.181.* 05.02.03, 11:45 No to musze tam wpasc, jezeli lepsze to niz Cafe Bangla... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Który chińczyk jest najlepszy? 05.02.03, 00:49 Moge z szczeym sercem polecic knajpe HUNG PHUNG na Dworcowej obok Hysterii i szkoly jazdy Soleil. Jest tam naprawde genialne jedzenie a przy tym nie jest drogo. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ))) Re: Który chińczyk jest najlepszy? IP: *.firma / 192.168.20.* 05.02.03, 12:21 ino trochę ciuchy capią i po powrocie do domu trzeba je zdjąć, a do pracy lepiej nie wracać bo zapachem można współpracownikom dosyć mocno przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.W. Re: Który chińczyk jest najlepszy? IP: *.visp.energis.pl 05.02.03, 21:19 Poczytajcie rozmowę "najlepsze jedzenie w mieście" to o barach wegetariańskich .Nie ma co porównywać tych chińskich klitek z barami Gren Way.Jadam tam codziennie od tego tygodnia i też mają dania indyjskie np. kuleczki serowe i super naleśniki z owocami.No i napewno moje ubranie nie śmierdzi chińskimi sosami. Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamten Re: Który chińczyk jest najlepszy? IP: *.cps.pl 05.02.03, 23:00 Gość portalu: K.W. napisał(a): > Poczytajcie rozmowę "najlepsze jedzenie w mieście" to o barach > wegetariańskich .Nie ma co porównywać tych chińskich klitek z barami Gren > Way.Jadam tam codziennie od tego tygodnia i też mają dania indyjskie np. > kuleczki serowe i super naleśniki z owocami.No i napewno moje ubranie nie > śmierdzi chińskimi sosami. Kaśka SPAM SPAM SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAC Re: Który chińczyk jest najlepszy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 16:00 Polecam w chińczyku nóżki jamnika w sosie śmietankowym, A w green wayu nie polecam krokieta z kapustą i grzybami. Vegetarian of love Odpowiedz Link Zgłoś