Dodaj do ulubionych

Problem z sex

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:46
Mam taki prosblem. Podczas kiedy moj chlopak chce wejsc we mnie, odczuwam
silny bol. Pieczenie. Pierwszy raz jakos sie udal, blona zostala przebita.
Czy znacie jakas pozycje, dzieki ktorym tak bardzo nie boli?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mag Re: Problem z sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:01
      Na poczatku zawsze troche boli.

Ja odczuwalam lekki bol chyba do 5-10 razu. (juz nie pamietam)

Ale polecam sex po wspolnej cieplej kapieli :o). Rozluznisz sie i jest szansa,
      ze nie bedzie bolalo.
      • Gość: Gosia Re: Problem z sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:08
        A moze uzyc zel? I jakas pozycje inna?
    • lilith76 Re: Problem z sex 10.04.05, 17:22
      skorzystajcie z żelu
      • Gość: Gosia Re: Problem z sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 18:06
        Moze jakis poradzicie??
    • anna_deszczowa Re: Problem z sex 10.04.05, 18:34
      żel feminum
    • dalija26 Re: Problem z sex 11.04.05, 11:18
      na pewno żel nawilżający ew.dłuuuga gra wstępna (to chyba bardziej przyjemne wink
      )..ale zastanów się raczej nad przyczynami psychicznymi..może nie jesteś
      gotowa,możę strach przed ciążą cie paraliżuje,miejsce..stres może spowodować
      silne zwarcie mięśni,bo nie dopuścić do penetracji..pomyśl o tym!
      • myszka243 Re: Problem z sex 17.04.05, 13:29
        ja też tak miałam do jakiegoś 10 razu.później już nie bolało ale większej
        przyjemności nie odczuwałam.Dopiero z czasem to przyszło i teraz jest superwink
        Też korzystałam z żelu, a podstawą jest długa gra wstępna,ale żeby też za długa
        nie bylawink)
    • Gość: arnika Re: Problem z sex IP: *.pl 17.04.05, 15:04
      wlasciwie wydaje mi sie ze problem jest chwilowy. dopiero zaczelas wspolzycie
      wiec pochwa nie jest jeszcze rozciagnieta, po kilku razach nie bedzie tego
      problemu.
      mysle ze dobrym rozwiazaniem moglby byc sex oralny tuz przed penetracja, gdy
      narzady beda zwilzone, latwiej bedzie wprowadzic czlonka do pochwy, jednak nie
      wszystkie kobiety maja na to ochote i jest to zrozumiale, aczkolwiek polecamsmile
      • paulinab108 Re: Problem z sex 17.04.05, 16:18
        a czy zel tez pomoze,gdy sie robi ranka. Ja tez nie dawno zaczełam wspólzyc, i
        peka mi skora na odcinku miedzy pochwa a odbytem. Robi sie tak raka i potem
        bardzo szczypie, zwlaszcza po siusianiusad teraz mam wlasciwie juz dwie takie
        blizny. Moza jest jaks pozycja aby ten odcinek nie byl az tak naciagnięty?
    • Gość: niki Re: Problem z sex IP: *.tin.it 18.04.05, 11:30
      no,niestety na poczatku tak to wyglada.bedziesz odczuwac bol jeszcze dluzszy
      czas,pochwa moze szczypac podczas oddawania moczu,bo rzeczywiscie moze peknac
      nieco skora,poza tym jest to nowe doswiadczenie,pochwa nie jest
      przyzwyczajona,nie jest rozciagnieta. Z czasem wszystkie te sprawy
      zanikna,przyjemnosc zaczniesz odczuwac moze dopiero po roku wspolzycia,a moze i
      jeszcze dluzej.Sprobojcie pozycje:Ty lezysz na brzuchu plasko,Twoj chlopak
      wprowadza czlonka od tylu, lub druga pozycja:zupelnie od tylu,Ty jestes
      podparta na rekach i kolanach,czyli pozycja na pieskasmile.Dodam ze bardzo wazna
      sprawa jest to,ze musisz byc wyluzowana,rozluzniona,polecam lampke wina przed
      stosunkiem,jakies 15 minut,ale nie wiecej,bo po wiecej stracisz odczucia
      zmyslowe i zupelnie nic nie wypali.poza tym dluzsza gra wstepna,na seks
      francuski mysle ze dla Ciebie za wczesnie,bo jestes dopiero na poczatku tej
      drogi poznawania siebie i swojego partnera,poza tym do tego potrezba duzo
      zaufania i pewnosci co do osoby.Zycze powodzenia w odkrywaniu tajnikow
      seksu,pieknego i ekscytujacego zwlaszcza z ukochana osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka