typekk 19.07.06, 21:18 Świętujemy jedno zero mniej na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawiszasa1 Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 22:05 jednego gnoja mniej. amen. spoczywaj w niepokoju smieciu. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 23:14 Ile dobrego daje nam natura...Jedno drzewo uratowało zdrowie , życie i majątek dziesiątek jeśli nie setek ludzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_czestmir Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 23:24 kibice zawiszy sp sa pograzeni w zalobie :( Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.thorn Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 23:32 Musiał być wielki , bo Zbliżenia od tego dzisiaj zaczęły . Wiadomość ważna i wyjątkowo długa jak na Zbliżenia . Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 23:35 Zawsze to ciekawsze niż wasza zagrzybiona czarna władza od radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 23:37 piss_on_pis napisał: > Zawsze to ciekawsze niż wasza zagrzybiona czarna władza od radyja. Z hiperciekawego zagrzybionego miasta Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
macho.zlom Re: "Dachu" zginął w bmw 19.07.06, 23:35 Moze nie tyle wielki co kwadratowy. Potrafil jednak zadbac o medialnosc podobnie jak Cygan, ktorego pokazywano w TVN. Jak co dlugie sa Fakty TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
mayeraneq Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 00:01 a mozesz napisac w jakiej srawie był Cygan w TVN? w związku z czym go tam pokazywano? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mayeraneq Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 00:25 dzieki za linka, ale strona sie nei chce otworzyć... co było na tej stronie? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mayeraneq Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 00:28 hmm teraz sie w sumie skapnąłem, że pomyliłeś "cyganów", bo myślimy o całkiem innych, ten ktorego mi przesłałeś nie jest tym, ktory brał udział w wypadku. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
macho.zlom Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 00:34 Oczywiscie. Po prostu mily kolega z Torunia,kaleczacy jezyk niemiecki, powątpiewał w jakosc materiału reklamowego, a wynikowo w jakosc programu, ktory sie materialem reklamowym rozkoszowal. Podalem rownie ciekawy, albo i ciekawszy przyklad z jego podworka: "JAN KRECZMAN - "CYGAN" - 52 LETNI RENCISTA, MIESZKANIEC TORUNIA. W KRÓTKIM CZASIE STAŁ SIĘ SŁAWNY DZIĘKI DOSTĘPNEMU W INTERNECIE FILMIKOWI Z JEGO UDZIAŁEM. WYPOWIEDZIAŁ W NIM SWOJE POLITYCZNE ZDANIE. JAN K. STAŁ SIĘ RÓWNIEŻ TEMATEM DLA PRASY, JEDNAK NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚĆ PRZYNIÓSŁ MU WYWIAD DLA FAKTÓW W TELEWIZJI TVN." Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Cygan - reklamodawca 20.07.06, 08:56 Epizod telewizyjny z reklamą Cygana przypominał humor nieodżałowanego Himilschbacha. Nie można nie oddać Mu racji! Fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 09:55 Ja też,szkoda mi tego chłopaka,mieszkał na mojej ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
tomwks Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 13:05 Pie..ij się w łeb i to porządnie!!! Szacunek zmarłej osobie się należy ale ty tego nie rozumiesz-obrażasz go bo już nie może się sam obronić? Wstyd mi,że takie coś jak ty ma w swojej nazwie słowo "ZAWISZA"- ten rycerz nigdy nie pozwoliłby sobie na obrażanie zmarłego- ale dla Ciebie to nie ma zadnego znaczenia. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
typekk Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 13:19 Jaki szacunek dla osoby zmarlej? Hitlera tez trzeba szanowac, bo nie zyje? Zginal wiejski kryminalista, wielu ludziom w Mogilnie bedzie sie lepiej zylo. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 życzymy wysokich lotów 20.07.06, 12:07 prosze zabrać ze sobą kumpli i ziomali. Nawet weźcie ze sobą pitbule z plastykowymi panienami Nie pozdrawiam ps: szkoda bmw i tego drzewa Odpowiedz Link Zgłoś
manstein6 a kto to jest ten Dachu ? 20.07.06, 15:21 jak w temacie. bo ja gościa nie znam ?! Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: a kto to jest ten Dachu ? 20.07.06, 15:28 > jak w temacie. bo ja gościa nie znam ?! A to zle. Przeciez Wyborcza podala info tlustym drukiem i na pierwszej pozycji wiec to ktos znaczny. :) ps. dziennikarze wyborczej mogliby troche sie zastanowic nad priorytetami. Wioskowy bandzior rozbil leb na drzewie a robi sie z tego news dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: a kto to jest ten Dachu ? 20.07.06, 16:37 Żal mi was! zginął CZŁOWIEK, taki, jak my! Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: a kto to jest ten Dachu ? 20.07.06, 17:00 taki jak ja??? bardzo cię proszę abyś mnie nie obrażała. Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: a kto to jest ten Dachu ? 20.07.06, 17:03 > Żal mi was! zginął CZŁOWIEK, taki, jak my! Taki jak Ty? :) To prosze zrob spoleczenstwu przysluge i tez rozbij leb o drzewo, bedzie piekniej i spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
typekk Re: a kto to jest ten Dachu ? 20.07.06, 17:15 Szkoda drzewa jesli jest takim czlowiekiem jak ten dachu czyli niskobudzetowy gangster z mogilna. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpilki10 Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 21:10 www.zawiszafans.com/komentarze.php?id=651 To był jeden z tych,"honorowych" kibiców Zawiszy, jak widać w komentarzach inni "honorowi" płaczą za kryminalistą.Jeśli tak postępują wszyscy "honorowi" kibice zawiszy to nie mam pytań Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: "Dachu" zginął w bmw 20.07.06, 22:23 fanpilki10 napisał: > www.zawiszafans.com/komentarze.php?id=651 > To był jeden z tych,"honorowych" kibiców Zawiszy, jak widać w komentarzach > inni "honorowi" płaczą za kryminalistą.Jeśli tak postępują wszyscy "honorowi" > kibice zawiszy to nie mam pytań Dla innych był kryminalistą dla swoich przyjacielem takie bywają losy człowieka, nie dziwi nic, możliwe że żył cudzym kosztem i niego inni też mieli korzyści, "ryba z ryby człowiek z człowika żyje", choć wcale tak być by nie musiało to jednak...............+++ Odpowiedz Link Zgłoś