maja234 21.07.06, 14:05 Witam, jestem z Toruńia, gdzie polecacie wypad na weekend z 14 - miesięczną córką. Może któraś ma jakieś ulubione miejsce i podzieliła się kontaktem Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama1978k Re: gdzie na weekend 21.07.06, 14:26 Z takim dziecaczkiem to już w zasadzie wszędzie można. POlecam Krynicę Morska - najbliższa od Torunia ( 3 godzinki ) nadmorska miejscowość - świetna na wyjazdy z dzieckiem. Byliśmy tam na długi weekend z Bożym Ciałem. Filip miał wtedy 8 miesięcy i cczuł się super. A bliżej Torunia polecam POjezierze Brodnickie. Wybieramy się tam na długi weekend w sierpniu. POlecam Ośrodek pod Sosnami w Zbicznie. Byliśmy tam w zeszłym roku kiedy jeszcze byłam w ciąży. Drewniane domki z łazienkami, obok stołówka z domowymi obiadkami. Wiadomo że o wielkim komforcie nie można tam mówić ale na weekend wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lyla1 Re: gdzie na weekend 30.08.06, 12:45 Wyjazd do Ciechocinka. Miejscowość uzdrowiskowa i niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś