Dodaj do ulubionych

Forum osięcińskie

04.08.06, 23:02
Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskiego.
To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za
kijowe???
Obserwuj wątek
    • danadana6 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:12
      ksantypa77 napisała:

> Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskiego.
      > To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za
      > kijowe???
      Mamy demokracje w kraju?? Prawda??Nikt im nie zabroni wchodzić na to forum.
      • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:15
        Nikt nie zabrania, tylko niech się odrobiną kultury wykażą...
      • sauber1 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:25
        danadana6 napisała:

> ksantypa77 napisała:
        >
        > > Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskieg
        > o.
        > > To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za
        > > kijowe???
        > Mamy demokracje w kraju?? Prawda??Nikt im nie zabroni wchodzić na to forum.
        Może i nie zabroni ale nietaktem jest włazić w buciorach od gnoju na salony, to
        może być żle pojęta demokracja- Prawda?
    • machna Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:29
      "Uznawają"? No tak, ty przecież "głową" zarabiasz...
      • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:37
        literówka...
        • machna Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:42
          W porządku. Ale ja już się pożegnam.
          Może cię jednak polubię?
          • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:46
            Szkoda że już się żegnasz! Może i ja Cię kiedyś polubię??? Na zrazie!
            • dicloduo Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 08:41
              Fajnie, że następuje wymiana poglądów, a to, że ktoś się czubi to znaczy chyba,
              że się lubi :)
              • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 09:03
                Nie wyolbrzymiajmy! Od lubienia do czubienia jest daleko w tym przypadku......
                • sauber1 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:32
                  ksantypa77 napisała:

> Nie wyolbrzymiajmy! Od lubienia do czubienia jest daleko w tym przypadku......

A po co tak myśleć, czy nie łatwiej i przyjemniej jest się zaprzyjażnić i
                  pokochać, nie ma chyba przyjemniejszej rzeczy na swiecie???
                  I look in the mirror
                  And all I see
                  Is young old man with only a dream
                  Am I just fooling myself
                  That she´ll stop the pain
                  Living without her
                  I´d go insane

• ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:36
                    Enough!
                    • sauber1 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:47
                      ksantypa77 napisała:

> Enough!
                      "Nie myśl że jestem leniwy" stać mnie na więcej
                      • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 18:02
                        Enough, czyli dość! Dość mówienia o wieku...czy Ty chcesz mnie dobić? Za 26 dni
                        moje urodziny, a takie pisanie nie pozwoli mi zapomnieć o kolejnym roku więcej
                        na karku!
                        • sauber1 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 18:09
                          ksantypa77 napisała:

> Enough, czyli dość! Dość mówienia o wieku...czy Ty chcesz mnie dobić? Za 26 dni
                          >
                          > moje urodziny, a takie pisanie nie pozwoli mi zapomnieć o kolejnym roku więcej
                          > na karku!
                          Wiek nie ma większego znaczenia, są sprawy ważniejsze, zależne od udziału człowieka
                          • ada9610 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 02:23
                            sauber1 napisał:

> ksantypa77 napisała:
                            >
                            > > Enough, czyli dość! Dość mówienia o wieku...czy Ty chcesz mnie dobić? Za
                            > 26 dni
                            > >
                            > > moje urodziny, a takie pisanie nie pozwoli mi zapomnieć o kolejnym roku w
                            > ięcej
                            > > na karku!
                            > Wiek nie ma większego znaczenia, są sprawy ważniejsze, zależne od udziału
                            człow
                            > ieka
                            sauber1-To jest delikatna sugestia żebyś pamiętał o urodzinach Twojej
                            koleżanki bo liczy się pamięć i oczywiście solidny prezęcik dla kobiety....Ale
                            który z facetów pamięta o takich drobiazgach????
                            • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 10:21
                              Mało który facet pamięta "o takich drobiazgach"!!! Ja lubię, żeby ktoś o mnie
                              pamiętał, ale materialistką nie jestem - lepsze szczere życzenia, niz fałszywy
                              prezent!!! Ale zobaczymy jak to będzie 1 września....(nieszczęścia weryfikują
                              przyjaciół!)
                              • sauber1 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 15:08
                                ksantypa77 napisała:

> Mało który facet pamięta "o takich drobiazgach"!!! Ja lubię, żeby ktoś o mnie
                                > pamiętał, ale materialistką nie jestem - lepsze szczere życzenia, niz fałszywy
                                > prezent!!! Ale zobaczymy jak to będzie 1 września....(nieszczęścia weryfikują
                                > przyjaciół!)
                                Bardziej od pieniędzy, potrzebujesz miłości. Miłość to siła nabywcza szczęścia.

Phil Bosmans
                              • sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 12:07
                                ksantypa77 napisała:

> Mało który facet pamięta "o takich drobiazgach"!!! Ja lubię, żeby ktoś o mnie
                                > pamiętał, ale materialistką nie jestem - lepsze szczere życzenia, niz fałszywy
                                > prezent!!! Ale zobaczymy jak to będzie 1 września....(nieszczęścia weryfikują
                                > przyjaciół!)
                                Nieszczęscia chodzą parami, a przyjaciól poznaje sie w biedzie, to wiedzą nawet
                                dzieci,
                                Przy dzisiejszej okazji
                                Wypijmy za nasze dzieci,
                                żeby nie musiały
                                marnowac sobie życia!
                                sztuką jest cieszyć się życiem
                                w każdym jego momencie.

• sheethappens Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:02
      walić tą osięcińska wies! ! ! ! pare chat, jeden sklep i kiosk, pare ulic i
      cmentarz ....gdyby nie radziejow nikt nie wiedzialby gdzie to jest :D
      RADZIEJOW IS THE BEST !!!!
    • sauber1 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 17:48
      ksantypa77 napisała:

> Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskiego.
      > To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za
      > kijowe???

PLACE: Ŕ TA PLACE!
      comehere
      • staszek-boryna Re: Forum osięcińskie 07.08.06, 09:31
        Mnie się tam forum osięcińskie podoba, radziejowskie też czasem więc sobie
        piszę comi do łba przyjdzie i tu i tam. Przecież po to cuś takiego jak forum
        jest. Jak się komuś nie podoba to niech po prostu nie pisze i tyle. Jak ktoś tu
        kiedyś zacytował tekst z "Konopielki" - "Jak wam tu śmierdzi to wolna droga".
        • sauber1 Re: Forum osięcińskie 07.08.06, 12:04
          staszek-boryna napisał:

> Mnie się tam forum osięcińskie podoba, radziejowskie też czasem więc sobie
          > piszę comi do łba przyjdzie i tu i tam. Przecież po to cuś takiego jak forum
          > jest. Jak się komuś nie podoba to niech po prostu nie pisze i tyle. Jak ktoś tu
          >
          > kiedyś zacytował tekst z "Konopielki" - "Jak wam tu śmierdzi to wolna droga".
          I bardzo ładnie, gnać towarzystwo a jak nie podoba się to i tamto to do Dobrego
          tam jest dopiero miejsca, pięciu miejscowych bogoli ma tylko dostęp i to chyba
          tylko rodzina wójta i nie pogadasz.
          • mariola_taoddarka Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 12:30
            Forum osięcińskie jest forum bardzo "życiowym" i "ludzkim". Znacznie mniej
            miejsca poświęca się na nim rzeczom mało istotnym lub zupełnie nieistotnym (bo
            jaki my mamy wpływ na chociażby politykę samorządową - żaden bo rządzą lub
            próbują rządzić kliki), kładąc nacisk na rzeczy bardzo istotne i dla człowieka
            pożyteczne np. wiele topików o seksie lub zabawnych sytuacjach. Na forum
            osięcińskim kwitnie dowcip, śmiech i seks a to chyba wszyscy lubimy najbardziej.
            • sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 12:54
              mariola_taoddarka napisała:

> Forum osięcińskie jest forum bardzo "życiowym" i "ludzkim". Znacznie mniej
              > miejsca poświęca się na nim rzeczom mało istotnym lub zupełnie nieistotnym (bo
              > jaki my mamy wpływ na chociażby politykę samorządową - żaden bo rządzą lub
              > próbują rządzić kliki), kładąc nacisk na rzeczy bardzo istotne i dla człowieka
              > pożyteczne np. wiele topików o seksie lub zabawnych sytuacjach. Na forum
              > osięcińskim kwitnie dowcip, śmiech i seks a to chyba wszyscy lubimy najbardziej
              > .
              Nic sie nie dzieje bez udziału człowieka i bardzo dobrze, tylko czy warto
              pędzić dla statystk i siebie samego też o to pytam, Krycha mówi że to próżność i
              zewnetrzne objawy wewnętrzych potrzeb, skoro tak mówi to musi być wiele w tym
              prawdy, ja tam na polityce się nie znam, a tych lokalnych układów wogóle nie
              rozumię, próbowałem właczyć się w ta kampanie przedwyborczą ale jakoś na grila
              nie udało się załapać, a może
              dobrze wolę przygody od kłopotów jestem w mniejszości lubie
              rozpustne, beztroskie życie i nie ukrywam tego, prowokuję los może ale to jest
              mi wolno na szczęście, duszno mi w tych naszych Osięcinach, a świat taki
              rozłegły i mały "i takiego"
              • mariola_taoddarka Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 13:30
                Sauberku, wyluzuj kochanie. Olać (oszczać) cały ten piękny system i cieszyć się
                życiem należy. Cały jad tego świata jest tak jadowity, że wykończy się we
                własnym zakresie. Mamy piękne lato... Sea, sex and sun... Znasz taką piosneczkę?
                • sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 14:19
                  mariola_taoddarka napisała:

> Sauberku, wyluzuj kochanie. Olać (oszczać) cały ten piękny system i cieszyć się
                  >
                  > życiem należy. Cały jad tego świata jest tak jadowity, że wykończy się we
                  > własnym zakresie. Mamy piękne lato... Sea, sex and sun... Znasz taką piosneczkę
                  > ?
                  Może i znam ale nie ma problemu możesz przez telefon mi zaspiewać za chwilę jadę
                  do Poznania przez całą drogę możesz mi śpiewć Mariolko
                  kochanie.I słusznis wszystko "ojszczać" piękne
                  jest lato
                  • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 14:54
                    Same "kochania" dookoła Ciebie...
                    • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 14:55
                      ... taki to ma dobrze!!!
                      • mariola_taoddarka Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 15:32
                        E to tak na żarty tylko.
                        • ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 16:10
                          Wiem! Ja też jestem na żarty "chorobliwie" zazdrosna...
                          • sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 19:07
                            ksantypa77 napisała:

> Wiem! Ja też jestem na żarty "chorobliwie" zazdrosna...
                            Zazdrość pewnego rodzaju "sygnał alarmowy" systemem szybkiego ostrzegania,
                            zazdrość jest miarą miłości partnera.
                    • sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 19:02
                      ksantypa77 napisała:

> Same "kochania" dookoła Ciebie...
                      Nie to tylko zwrot grzecznościowy jak narazie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka