ksantypa77 04.08.06, 23:02 Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskiego. To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za kijowe??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danadana6 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:12 ksantypa77 napisała: > Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskiego. > To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za > kijowe??? Mamy demokracje w kraju?? Prawda??Nikt im nie zabroni wchodzić na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:15 Nikt nie zabrania, tylko niech się odrobiną kultury wykażą... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:25 danadana6 napisała: > ksantypa77 napisała: > > > Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskieg > o. > > To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za > > kijowe??? > Mamy demokracje w kraju?? Prawda??Nikt im nie zabroni wchodzić na to forum. Może i nie zabroni ale nietaktem jest włazić w buciorach od gnoju na salony, to może być żle pojęta demokracja- Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
machna Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:29 "Uznawają"? No tak, ty przecież "głową" zarabiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
machna Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:42 W porządku. Ale ja już się pożegnam. Może cię jednak polubię? Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 04.08.06, 23:46 Szkoda że już się żegnasz! Może i ja Cię kiedyś polubię??? Na zrazie! Odpowiedz Link Zgłoś
dicloduo Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 08:41 Fajnie, że następuje wymiana poglądów, a to, że ktoś się czubi to znaczy chyba, że się lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 09:03 Nie wyolbrzymiajmy! Od lubienia do czubienia jest daleko w tym przypadku...... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:32 ksantypa77 napisała: > Nie wyolbrzymiajmy! Od lubienia do czubienia jest daleko w tym przypadku...... A po co tak myśleć, czy nie łatwiej i przyjemniej jest się zaprzyjażnić i pokochać, nie ma chyba przyjemniejszej rzeczy na swiecie??? I look in the mirror And all I see Is young old man with only a dream Am I just fooling myself That she´ll stop the pain Living without her I´d go insane Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:47 ksantypa77 napisała: > Enough! "Nie myśl że jestem leniwy" stać mnie na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 18:02 Enough, czyli dość! Dość mówienia o wieku...czy Ty chcesz mnie dobić? Za 26 dni moje urodziny, a takie pisanie nie pozwoli mi zapomnieć o kolejnym roku więcej na karku! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 18:09 ksantypa77 napisała: > Enough, czyli dość! Dość mówienia o wieku...czy Ty chcesz mnie dobić? Za 26 dni > > moje urodziny, a takie pisanie nie pozwoli mi zapomnieć o kolejnym roku więcej > na karku! Wiek nie ma większego znaczenia, są sprawy ważniejsze, zależne od udziału człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
ada9610 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 02:23 sauber1 napisał: > ksantypa77 napisała: > > > Enough, czyli dość! Dość mówienia o wieku...czy Ty chcesz mnie dobić? Za > 26 dni > > > > moje urodziny, a takie pisanie nie pozwoli mi zapomnieć o kolejnym roku w > ięcej > > na karku! > Wiek nie ma większego znaczenia, są sprawy ważniejsze, zależne od udziału człow > ieka sauber1-To jest delikatna sugestia żebyś pamiętał o urodzinach Twojej koleżanki bo liczy się pamięć i oczywiście solidny prezęcik dla kobiety....Ale który z facetów pamięta o takich drobiazgach???? Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 10:21 Mało który facet pamięta "o takich drobiazgach"!!! Ja lubię, żeby ktoś o mnie pamiętał, ale materialistką nie jestem - lepsze szczere życzenia, niz fałszywy prezent!!! Ale zobaczymy jak to będzie 1 września....(nieszczęścia weryfikują przyjaciół!) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 15:08 ksantypa77 napisała: > Mało który facet pamięta "o takich drobiazgach"!!! Ja lubię, żeby ktoś o mnie > pamiętał, ale materialistką nie jestem - lepsze szczere życzenia, niz fałszywy > prezent!!! Ale zobaczymy jak to będzie 1 września....(nieszczęścia weryfikują > przyjaciół!) Bardziej od pieniędzy, potrzebujesz miłości. Miłość to siła nabywcza szczęścia. Phil Bosmans Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 12:07 ksantypa77 napisała: > Mało który facet pamięta "o takich drobiazgach"!!! Ja lubię, żeby ktoś o mnie > pamiętał, ale materialistką nie jestem - lepsze szczere życzenia, niz fałszywy > prezent!!! Ale zobaczymy jak to będzie 1 września....(nieszczęścia weryfikują > przyjaciół!) Nieszczęscia chodzą parami, a przyjaciól poznaje sie w biedzie, to wiedzą nawet dzieci, Przy dzisiejszej okazji Wypijmy za nasze dzieci, żeby nie musiały marnowac sobie życia! sztuką jest cieszyć się życiem w każdym jego momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
sheethappens Re: Forum osięcińskie 05.08.06, 17:02 walić tą osięcińska wies! ! ! ! pare chat, jeden sklep i kiosk, pare ulic i cmentarz ....gdyby nie radziejow nikt nie wiedzialby gdzie to jest :D RADZIEJOW IS THE BEST !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 06.08.06, 17:48 ksantypa77 napisała: > Pomsta do Boga! Gmina, albo raczej wieś nabija się z forum radziejowskiego. > To po co tu włażą, skoro tak im się tu nie podoba i tematy uznawają za > kijowe??? PLACE: Ŕ TA PLACE! comehere Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: Forum osięcińskie 07.08.06, 09:31 Mnie się tam forum osięcińskie podoba, radziejowskie też czasem więc sobie piszę comi do łba przyjdzie i tu i tam. Przecież po to cuś takiego jak forum jest. Jak się komuś nie podoba to niech po prostu nie pisze i tyle. Jak ktoś tu kiedyś zacytował tekst z "Konopielki" - "Jak wam tu śmierdzi to wolna droga". Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 07.08.06, 12:04 staszek-boryna napisał: > Mnie się tam forum osięcińskie podoba, radziejowskie też czasem więc sobie > piszę comi do łba przyjdzie i tu i tam. Przecież po to cuś takiego jak forum > jest. Jak się komuś nie podoba to niech po prostu nie pisze i tyle. Jak ktoś tu > > kiedyś zacytował tekst z "Konopielki" - "Jak wam tu śmierdzi to wolna droga". I bardzo ładnie, gnać towarzystwo a jak nie podoba się to i tamto to do Dobrego tam jest dopiero miejsca, pięciu miejscowych bogoli ma tylko dostęp i to chyba tylko rodzina wójta i nie pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola_taoddarka Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 12:30 Forum osięcińskie jest forum bardzo "życiowym" i "ludzkim". Znacznie mniej miejsca poświęca się na nim rzeczom mało istotnym lub zupełnie nieistotnym (bo jaki my mamy wpływ na chociażby politykę samorządową - żaden bo rządzą lub próbują rządzić kliki), kładąc nacisk na rzeczy bardzo istotne i dla człowieka pożyteczne np. wiele topików o seksie lub zabawnych sytuacjach. Na forum osięcińskim kwitnie dowcip, śmiech i seks a to chyba wszyscy lubimy najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 12:54 mariola_taoddarka napisała: > Forum osięcińskie jest forum bardzo "życiowym" i "ludzkim". Znacznie mniej > miejsca poświęca się na nim rzeczom mało istotnym lub zupełnie nieistotnym (bo > jaki my mamy wpływ na chociażby politykę samorządową - żaden bo rządzą lub > próbują rządzić kliki), kładąc nacisk na rzeczy bardzo istotne i dla człowieka > pożyteczne np. wiele topików o seksie lub zabawnych sytuacjach. Na forum > osięcińskim kwitnie dowcip, śmiech i seks a to chyba wszyscy lubimy najbardziej > . Nic sie nie dzieje bez udziału człowieka i bardzo dobrze, tylko czy warto pędzić dla statystk i siebie samego też o to pytam, Krycha mówi że to próżność i zewnetrzne objawy wewnętrzych potrzeb, skoro tak mówi to musi być wiele w tym prawdy, ja tam na polityce się nie znam, a tych lokalnych układów wogóle nie rozumię, próbowałem właczyć się w ta kampanie przedwyborczą ale jakoś na grila nie udało się załapać, a może dobrze wolę przygody od kłopotów jestem w mniejszości lubie rozpustne, beztroskie życie i nie ukrywam tego, prowokuję los może ale to jest mi wolno na szczęście, duszno mi w tych naszych Osięcinach, a świat taki rozłegły i mały "i takiego" Odpowiedz Link Zgłoś
mariola_taoddarka Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 13:30 Sauberku, wyluzuj kochanie. Olać (oszczać) cały ten piękny system i cieszyć się życiem należy. Cały jad tego świata jest tak jadowity, że wykończy się we własnym zakresie. Mamy piękne lato... Sea, sex and sun... Znasz taką piosneczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 14:19 mariola_taoddarka napisała: > Sauberku, wyluzuj kochanie. Olać (oszczać) cały ten piękny system i cieszyć się > > życiem należy. Cały jad tego świata jest tak jadowity, że wykończy się we > własnym zakresie. Mamy piękne lato... Sea, sex and sun... Znasz taką piosneczkę > ? Może i znam ale nie ma problemu możesz przez telefon mi zaspiewać za chwilę jadę do Poznania przez całą drogę możesz mi śpiewć Mariolko kochanie.I słusznis wszystko "ojszczać" piękne jest lato Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 14:54 Same "kochania" dookoła Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola_taoddarka Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 15:32 E to tak na żarty tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 16:10 Wiem! Ja też jestem na żarty "chorobliwie" zazdrosna... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 19:07 ksantypa77 napisała: > Wiem! Ja też jestem na żarty "chorobliwie" zazdrosna... Zazdrość pewnego rodzaju "sygnał alarmowy" systemem szybkiego ostrzegania, zazdrość jest miarą miłości partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum osięcińskie 10.08.06, 19:02 ksantypa77 napisała: > Same "kochania" dookoła Ciebie... Nie to tylko zwrot grzecznościowy jak narazie Odpowiedz Link Zgłoś