mamaoliwki 09.08.06, 10:39 hej są tu jakieś mamcie z wyżyn i okolic siedze z oliwką cały dzień sama w domku chętnie byśmy się z kimś spotkały!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiamma75 Re: mamcie z Wyżyn 09.08.06, 13:34 Jestem z Wyżyn, ale aktualnie zmorzona chorobą :-( leżę i łykam antybiotyk. Ale w przyszłości jakiś spacer np.? Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: mamcie z Wyżyn 09.08.06, 15:00 Tutaj Wzgórze Wolności! Czyli ja. Ale od tygodnia pracuję, więc spacerki wskazane, ale rano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwki Re: mamcie z Wyżyn 09.08.06, 21:42 Ksantypo kochana moje dziecko wstaje o szóstej siódmej rano a o dziewiątej idzie na małą kimkę:)dlatego spacerki odbywają się dopiero po godzinie jedenastej jeśli reflektujesz daj znać Pozrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: mamcie z Wyżyn 09.08.06, 23:25 Kochana Mamooliwki! Pracuję w Providencie, stawiam tam pierwsze kroki...jakbyś zapytała o 15, to bym się chętnie spotkała, ale od 19 wiem, że jutro po 11 idę tyrać! Nie znam dokładnego "dnia ani godziny", kiedy będę w terenie...Jeśli już będę wiedziała napewno, to dam znać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwki Re: mamcie z Wyżyn 09.08.06, 21:39 witaj fiamma hej coś ty złapała w środku lata kuruj się kobieto i daj znać jak już będziesz zdrowa Pozdrawiamy Marzena i Oliweczka Odpowiedz Link Zgłoś