Gość: Ted® IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.03, 15:34 www.wprost.pl/ar/?O=41067 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokator Re: oral B? nie, nie, nie 24.02.03, 16:26 Ted, czy tę stronę wkleiłeś po to, żeby wszyscy zobaczyli to: www.wprost.pl/ar/?O=41056 Widać po Twoich postach, że jesteś inteligentny. Widać też, że okrrrropnie się nudzisz ;),a stąd wniosek, że masz dużo czasu wolnego. Czy dobrze odczytałem Twoje intencje? Jeżeli chodzi o moje stanowisko, to skłaniam się ku poparciu kolegi... (Jakoś się dogadamy, prawda? ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.03, 16:46 nie nudze sie ale dla dobra narodu moge zostac prezydentem, z takim poparciem to nie powinno byc trudne (dogadamy sie -resorty silowe?) tylko jak sie to ma do seksu oralnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 17:01 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie nudze sie > ale dla dobra narodu moge zostac prezydentem, z takim > poparciem to nie powinno byc trudne (dogadamy sie > -resorty silowe?) > > tylko jak sie to ma do seksu oralnego? Chyba jedynie to : "przy czym obiecał kontynuację polityki "Słonecznego blasku" (budowania dobrych stosunków " (nie wiem jak kto, ale ja się uśmiałam serdecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.03, 17:08 'ale smieszne' no to juz wiem dlaczego jestes na cenzurowanym u polonusa jako kandydat obiecuje nie opierac sie na stosunkach jednego rodzaju, byle byly dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colgate sio !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 17:14 pedały - głodnemu, co ślina na język... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: sio !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.03, 20:43 Gość portalu: colgate napisał(a): > pedały - głodnemu, co ślina na język... nieuk, nieuk to jest anal a nie oral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 17:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > 'ale smieszne' > > no to juz wiem dlaczego jestes na cenzurowanym u polonusa > > jako kandydat obiecuje nie opierac sie na stosunkach > jednego rodzaju, byle byly dobre Nie to co Ty "zapodałeś" mnie tak rozśmieszyło, tylko reakcja lokatora. W każdym razie za ostatnie - humorystyczne wątki masz mój głos w wyborach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.03, 20:41 Gość portalu: cygne napisał(a): > > Nie to co Ty "zapodałeś" mnie tak rozśmieszyło, tylko reakcja lokatora. my to wiemy staram sie nie uzywac ;) i :), to taki test ;) > W każdym razie za ostatnie - humorystyczne wątki masz mój głos w wyborach. > dziekujemy (resort oswiaty?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 15:35 Gość portalu: Ted® napisał(a): > > my to wiemy > staram sie nie uzywac ;) i :), Czym różni się ;) od :) ? > to taki test ;) > > > W każdym razie za ostatnie - humorystyczne wątki masz > mój głos w wyborach. > > > > dziekujemy (resort oswiaty?) Nie dziękujcie Ted, nie dziękujcie - czego się nie robi dla Sprawy. ( może być ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Homan Re: oral B? nie, nie, nie IP: 62.233.233.* 24.02.03, 19:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > <a href="http://www.wprost.pl/ar/?O=41067"target="_blank">www.wprost.pl/ar/? O=4 > 1067</a> Koniec świata bliski. Podobno szklanka wody jest skuteczna. Pozdrawiam Krzysztof Homan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: oral B? nie, nie, nie IP: 62.244.137.* 24.02.03, 20:07 ..szkalnka wody nie jest skuteczna /chyba, ze pic Ci sie chce/ a pomysl ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Homan Żegnaj człowieku IP: 62.233.233.* 24.02.03, 20:37 Gość portalu: #kasia napisał(a): > ..szkalnka wody nie jest skuteczna /chyba, ze pic Ci sie chce/ > > a pomysl ok Jeśli szklanka wody nie działa, to proponuję odpowiedzialność za własne czyny. Regulowanie "stosunków" przez rząd oznacza, że zanika pole indywidualnych działań. Przekształcamy się w jakieś mrówki. To mówił Nr PL12434656089. Pozdrawiam Nr PL12434656089 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Żegnaj człowieku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 20:45 Gość portalu: Krzysztof Homan napisał(a): > > Jeśli szklanka wody nie działa, to proponuję odpowiedzialność za własne czyny. > Regulowanie "stosunków" przez rząd oznacza, że zanika pole indywidualnych > działań. Przekształcamy się w jakieś mrówki. zaprawde madre to i sprawiedliwe szkoda, ze nie wszystkie instytucje to wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 20:46 Fragment artykułu: "Program, opracowany przez uniwersytet Exeter i popierany przez resorty zdrowia i edukacji, obejmuje szkolenie nauczycieli w zakresie przekazywania młodzieży szkolnej wiedzy o "przystankach" przed podjęciem właściwych stosunków seksualnych." Szklanek wody przydałoby się więcej ,( mając na uwadze kto ów program opracował i go popiera), bo jedna sugerowałaby, że macie na myśli autora wątku, który tylko przytoczył ogólnie dostępny artykuł. W tytule napisał przecież 3xNie, z czym wszyscy się na pewno zgadzamy. Zastanawiające jest jak taki pomysł mógł w ogóle zrodzić się i to w tak "uczonych" głowach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.03, 20:53 jesli mi wolno zauwazyc to autor watku napisal ze oral nie jest B i nawet powtorzyl 3x, freuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: oral w IIB? nie, nie, nie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 21:39 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jesli mi wolno zauwazyc to autor watku napisal ze oral > nie jest B > i nawet powtorzyl 3x, freuda! Bardzo przepraszm, że mylnie zinterpretowałam Twoje intencje i na dodatek ośmieliłam się ich bronić. Ładnie pachnie w tych malinach... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Homan Witajcie numerki PL... IP: 62.233.233.* 24.02.03, 20:57 Gość portalu: cygne napisał(a): > Zastanawiające jest jak taki pomysł mógł w ogóle zrodzić się i to w > tak "uczonych" głowach? Dziwi Cię to? Mnie nie. Jestem przygotowany na większe "cuda", które nieuchronnie pojawią się dla "dobra" ludzkości. Anglia kojarzyła mi się dotychczas z czystością, konserwatyzmem. Pora zmieniać osąd. Pozdrawiam Krzysztof Homan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Witajcie numerki PL... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 21:58 Gość portalu: Krzysztof Homan napisał(a): > Gość portalu: cygne napisał(a): > > > Zastanawiające jest jak taki pomysł mógł w ogóle zrodzić się i to w > > tak "uczonych" głowach? > > Dziwi Cię to? Mnie nie. Jestem przygotowany na większe "cuda", które > nieuchronnie pojawią się dla "dobra" ludzkości. > Anglia kojarzyła mi się dotychczas z czystością, konserwatyzmem. Pora zmieniać > osąd. To dlaczego tak nam spieszno do tej Europy, skoro tam tylko zgorszenie? Ja Anglię kojarzyłam przede wszystkim z mgłą, która jest zbawienna na cerę, z zimnymi , sztywnymi Anglikami i aż się wierzyć nie chce, że u nich takie pomysły.. Kotarbiński powiedział : "Polak, jak mu przyjdzie fantazja do głowy może być całkiem porządnym człowiekiem" Fantazji to nam nigdy nie brakowało więc myślę, że nawet Anglicy na manowce nas nie sprowadzą. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Homan Re: Witajcie numerki PL... IP: 62.233.233.* 24.02.03, 22:16 Gość portalu: cygne napisał(a): > To dlaczego tak nam spieszno do tej Europy, skoro tam tylko zgorszenie? Mnie tam nie ciągnie. Ale zdaje się nie ma rozsądnej alternatywy. > Kotarbiński powiedział : "Polak, jak mu przyjdzie fantazja do głowy może być > całkiem porządnym człowiekiem" Bałbym się definiować Polaka. 123 lata zaborów, 50 lat PRL-u swoje zrobiły. Wychodzimy z dawnego bagna, choć jak się wydaje ruchem spiralnym, nie wprost. Polak to nie Francuz czy Anglik, którzy przez stulecia mogli wypracować ustrój państwa i właściwe sobie cechy narodowe. Pozdrawiam Krzysztof Homan Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: oral B? nie, nie, nie 25.02.03, 15:22 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie nudze sie > ale dla dobra narodu moge zostac prezydentem, z takim > poparciem to nie powinno byc trudne (dogadamy sie > -resorty silowe?) Ministerstwo Obrony Narodowej i Ochman jako Doradca do Spraw Niezapętlenia się we Własnych Poglądach na STOSUNKI Międzynarodowe lub Ministerstwo Spraw WEWNĘTRZNYCH i Cygne jako... po prostu Doradca.... > > tylko jak sie to ma do seksu oralnego? Damy sobie radę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: oral B? nie, nie, nie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 15:46 lokator napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > nie nudze sie > > ale dla dobra narodu moge zostac prezydentem, z takim > > poparciem to nie powinno byc trudne (dogadamy sie > > -resorty silowe?) > > Ministerstwo Obrony Narodowej i Ochman jako Doradca do Spraw Niezapętlenia się > we Własnych Poglądach na STOSUNKI Międzynarodowe > lub > Ministerstwo Spraw WEWNĘTRZNYCH i Cygne jako... po prostu Doradca.... > > > > > tylko jak sie to ma do seksu oralnego? > > Damy sobie radę... Lokator + Ochman no, no kto by się spodziewał,,,,że tak awansują. Dzięki wielkie za propozycję, ale przejęłam własnie resort oświaty zaproponowany mi wczoraj przez prezydenta- elekta. Będziecie musieli jakoś sprostać obowiązkom we dwójkę. Chociaż skoro to mają być stosunki międzynarodowe to może tak ktoś zza oceanu Was wspomoże? Mielibyście od razu doradcę d/s współpracy z KK. powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: oral B? nie, nie, nie IP: 194.203.162.* 25.02.03, 16:32 Jezeli chodzi o mnie, to interesuje mnie tylko prezesura w jakims funduszu celowym. Z gory dziekuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: oral B? nie, nie, nie IP: 217.97.134.* 25.02.03, 16:32 Gość portalu: cygne napisał(a): > Mielibyście od razu doradcę d/s współpracy z KK. > a kto wie, czy czasem nie i z KKK... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: oral B? nie, nie, nie 25.02.03, 22:34 1. Jakby co, to podtrzymuję propozycje 2. Polonusa rekomenduję na Ministra Spraw Zagranicznych ;)))))))))) 3. Jestem trochę śpiący.....proszę o rozwinięcie skrótu KK 4. Jako Ministra Opieki Społecznej proponuję Fina (czy ktoś go jeszcze pamięta?) 5. Ministrem Budownictwa oczywiście Atomski. 6. Radca - Rzecznik Praw Obywatelskich co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Do lokatora IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 12:40 lokator napisał: ɯ. Jestem trochę śpiący..... Lokator, czy Ty podołasz w tak trudnym resorcie? Wzrok masz bardzo słaby, o tej porze już jesteś śpiący... Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę jaka to odpowiedzialość - taka służba ( za przeproszeniem) publiczna. Nie daj Boże zaczną Ci się jeszcze ręce trząść i co? Będziesz się oblewał szampanem przy toastach. Może dziwi Cię moja troska, ale to tak w ramach wdzięczności za wczorajsze wyróżnienie. Czy mogłam pozostać obojętna? Zabrałeś się za dzielenie skóry na niedźwiedziu , a gdzie nasz prezydent? Pewnie pojechał do Brukseli. Sam czy z... Właśnie - nie wiesz, czy my Jolkę to już mamy ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Do lokatora 27.02.03, 23:15 Dam sobie radę... Zauważ takie ciekawe zjawisko: im minister gada więcej głupot, tym bardziej możesz być pewna, że mówi własnymi słowami. Moja koncepcja jest taka: otoczę się doradcami i wiceministrami o różnych poglądach. Ponieważ moim atutem jest umiejętność patrzenia na wszystko z dystansu, będę mógł oddzielać ziarno od plew i zawsze będę w stanie powiedzieć coś mądrego. A że nie zawsze na temat? Hmmm.... PS.Prawda, że proste? Że też nikt na to wcześniej nie wpadł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do narodu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 12:31 tak dalej nie moze byc !! balcerowicz musi odejsc! lepper musi odejsc! wszyscy musza odejsc zdecydowalem ostatecznie - bede kandydowal jollka gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Do narodu 30.04.03, 13:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > tak dalej nie moze byc !! > balcerowicz musi odejsc! > lepper musi odejsc! > wszyscy musza odejsc > > zdecydowalem ostatecznie - bede kandydowal > jollka gdzie jestes? Ja chętnie poroznoszę ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: oral B? nie, nie, nie IP: 212.160.156.* 02.05.03, 11:55 www.606574407.prv.pl ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś