Gość: marecki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.03, 18:54 Radco, czy przypadkiem nie widzielismy sie w Bydzi w Nowy Rok u wspolnego malarza, w jego mieszkaniu przy ulicy Sniadeckich. Oczywiscie bylo to calkiem przypadkowe spotkanie. Poz.marecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca odpowiedz Mareckiemu 25.02.03, 19:34 Gość portalu: marecki napisał(a): > Radco, czy przypadkiem nie widzielismy sie w Bydzi w Nowy Rok u wspolnego > malarza, w jego mieszkaniu przy ulicy Sniadeckich. Oczywiscie bylo to calkiem > przypadkowe spotkanie. > Poz.marecki - nie moglismy sie widziec w Nowy Rok w Bydgoszczy ( obojetnie gdzie ) Ostatnio bylem w Bydgoszczy na WSZYSTKICH SWIETYCH - DZIEN ZMARLYCH. Przyjechalem na GROB - mego Swietej Pamieci - Syna DAWIDA. DAWID "musial umierac " dokladnie we WSZYSTKICH SWIETYCH-DZIEN ZMARLYCH 1997r. ( sprawa STRZYZAWY i pogotowia ratunkowego w Fordonie) Kazdy rok DNIA ZMARLYCH i WSZYSTKICH SWIETYCH - to kolejna ROCZNICA smierci DAWIDA. Niestety Swieta BOZEGO NARODZENIA i NOWY ROK - bylem poza naszym Krajem ( no i oczywiscie Bydgoszcza :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: odpowiedz Mareckiemu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.03, 21:44 radca napisał: > Gość portalu: marecki napisał(a): > > > Radco, czy przypadkiem nie widzielismy sie w Bydzi w Nowy Rok u wspolnego > > malarza, w jego mieszkaniu przy ulicy Sniadeckich. Oczywiscie bylo to calk > iem > > przypadkowe spotkanie. > > Poz.marecki > > > - nie moglismy sie widziec w Nowy Rok w Bydgoszczy ( obojetnie gdzie ) > > Ostatnio bylem w Bydgoszczy na WSZYSTKICH SWIETYCH - DZIEN ZMARLYCH. > Przyjechalem na GROB - mego Swietej Pamieci - Syna DAWIDA. > > DAWID "musial umierac " dokladnie we WSZYSTKICH SWIETYCH-DZIEN ZMARLYCH 1997r > . > ( sprawa STRZYZAWY i pogotowia ratunkowego w Fordonie) > > Kazdy rok DNIA ZMARLYCH i WSZYSTKICH SWIETYCH - to kolejna ROCZNICA > smierci DAWIDA. > > Niestety Swieta BOZEGO NARODZENIA i NOWY ROK - bylem poza naszym Krajem > ( no i oczywiscie Bydgoszcza :) > > radca Przpraszam, Poniewaz domyslam sie, mieszkasz w Austrii, we Wiedniu, pomylilem osoby.Bardzo wspolczuje ci twojej tragedii, sam nie chcialbym tego przezyc. Jestesmy co roku na Swieto Zmarlych w Bydgoszczy, na grobie mojego ojca( Kcynska). Ja mieszkam z rodzina w Niemczech, na Bawarii i w sobote jade do Wiednia do znajomych, na Wochenende, plus poniedzialek. Poz.marecki Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: odpowiedz Mareckiemu 25.02.03, 22:13 Gość portalu: marecki napisał(a): > Przpraszam, Poniewaz domyslam sie, mieszkasz w Austrii, we Wiedniu, pomylilem > osoby. - Zgadza sie, > Bardzo wspolczuje ci twojej tragedii, sam nie chcialbym tego przezyc. - "BOG ZAPLAC " > Jestesmy co roku na Swieto Zmarlych w Bydgoszczy, na grobie mojego ojca( > Kcynska). - ja jestem na JARACH > Ja mieszkam z rodzina w Niemczech, na Bawarii i w sobote jade do > Wiednia do znajomych, na Wochenende, plus poniedzialek. - w Bawarii ? :))) - jesli napiszesz do mnie na poczte GAZETY - zalogowanego radcy to skontaktuje sie z Toba :) np. ( numer na "hendii " :) > Poz.marecki rowniez pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś