fibin 08.12.01, 18:32 Dzisiaj byłem w Korbielowie. Przepiękna pogoda i siarczysty mróz. Warunki fantastyczne! Z Pilska po kilku godzinach zjechałem na miękkich nogach. Jeszcze jutro Szczyrk i przerwa bo kolanka ostro protestują! Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fibin Re: Korbielów IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 21:49 Znów byłem w Korbielowie, warunki fantastyczne, po prostu miód z boczkiem! Narciarze-badziewiarze głównie jeżdżą, a foczki głównie leżą lub siedzą! Widziałem dziś karwingowca, któremu niejeden deskarz mógłby buty czyścić! Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucke Re: Korbielów IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 16:55 No, no, sam widzialem, jak siedziales na wyciagu krzeselkowym :> A foczki wcale nie siedza, tylko czlapia :> lucke Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Korbielów 17.12.01, 13:21 To Ty byłeś ta foczką, która żałośnie człapała pod wyciągiem? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Korbielów IP: 192.168.0.* 18.12.01, 10:54 Witam po testach :) Nie byłem co prawda w Korbielowie (dałem wsteczny gdy zobaczyłem ten sznur aut z dechami), ale nabyte deski przejechałem i muszę powiedzieć, że przez pierwsze kilka jazd nie mogłem się "znaleźć". Ale już jest OK. PS Jeśli jeszcze raz pojadę na Dębowiec, upoważniam wszystkich, którzy mnie znają do skopania mojej d...y. Wolę już korek w drodzę na Korbielów... Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Korbielów 21.12.01, 17:56 Bardzo się cieszę, że się "znalazłeś" na nowych starych nrttach:). Ja mam w tej chwili dwie pary i korzystam z tego, bo jedne są lepsze na "twarde", a drugie na "miękkie". Aby uniknąć korków należy po prostu wcześniej wyjechać! My ostatnio jeżdzimy częściej do Korbielowa niż do Szczyrku i jest super. Troche przeraża mnie wiatr szalejący dziś za oknem, ale może do jutra się uspokoi... Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.jablonska Re: Korbielów 22.12.01, 14:40 Z tego co sie orientuje to zima w Polsce jest znacznie lepsza niż w Austrii czy w Dolomitach, a ja niestety wybieram sie do Austrii. Mam nadzieję, że jeszcze tam popada, bo na samym sztucznym nie jeździ się przyjemnie. Będzie to mój pierwszy raz od operacji kolana (zerwane więzadło na zawodach w Krynicy). Nasza ekipa była teraz na zawodach w Szczyrku, a potem w Białce (k. Zakopanego) i mówią, że warunki super. Doadtkowo w Białce trasy przygotowane bardzo ładnie znacznie lepiej niz w Szczyrku. miłej jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Korbielów 30.12.01, 22:01 Dzisiaj Korbielów był totalnie zasypany ludźmi i śniegiem. Ani wjechać, ani wyjechać. Warunki niezłe, ale śnieg kopny i rozjeżdżony. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Korbielów IP: 192.168.0.* 03.01.02, 15:01 Hehehe, byłem dokładnie 28-go (piątek?) i do 12.00 szło pojeździć, ale potem... masakra... O 13.00 już byłem w samochodzie, nie ma sensu tłumne stanie w kolejkach :( Z pewną taką nieśmiałością wybieram się w tym tyg., albo na początku przyszłego, ale boję się, że mogę pozostać na dłużej w jednej z zasp ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Korbielów 13.01.02, 21:25 Dzis byliśmy w Korbielowie, ale niestety długo nie jeździliśmy, bo syn szwagra doznał kontuzji po skoku na desce, jak się później okazało złamania kości śródstopia. Szkoda chłopca, bo niedługo ferie a noga w gipsie! Warunki niezłe, tylko jak dla mnie trochę za twardo. Za to wczoraj w Szczyrku bylo idealnie! Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Korbielów IP: 211.22.33.* 15.01.02, 06:06 Moi Drodzy, jaki snieg? Wam to dobrze, na deskach smigacie, coz, ze do wyciagu sporo luda, da sie przezyc. Gorzej jak sie nogi lamie! W kazdym razie, u mnie sniegu sie dopatrzy chocby nie wiem jak dlugo sie go wypatrywalo, a tempeatura wyraznie dodatnia 22 C. Zazdroszcze Wam tych nart strasznie, a Korbielowa szczegolnie, bo lacze z nim swoje studenckie wspomnienia! Pozdrowionka z Tajwanu! Mika Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Korbielów 15.01.02, 13:11 Dzieki za pozdrowienia z Tajwanu:) Jakoś nie zazdroszczę, bo dziś byłem w Szczyrku i było wprost cudnie! Warunki fantastyczne, trasy równe jak stół (zwłaszcza moja ulubiona siódemka), po prostu miód z boczkiem. Z Małego Skrzycznego był tak piękny widok, ze az dech zapierało. Spielberg w swoich filmach by sie nie powstydził! Z potężnej warstwy chmur, które wyglądały jak wenujsańskie morze (aż się chciało na nie wjechać) wystawały, niczym samotne, bezludne wyspy, ośnieżone, nierealne wierzchołki gór. A nad tym wszystkim ostre, palące słońce. Coś pięknego! Słów brakuje, to trzeba po prostu zobaczyć i... przeżyć:) Pzdr:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś