Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korbielów

08.12.01, 18:32
    Dzisiaj byłem w Korbielowie. Przepiękna pogoda i siarczysty mróz. Warunki
    fantastyczne! Z Pilska po kilku godzinach zjechałem na miękkich nogach. Jeszcze
    jutro Szczyrk i przerwa bo kolanka ostro protestują! Pzdr:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: fibin Re: Korbielów IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 21:49
        Znów byłem w Korbielowie, warunki fantastyczne, po prostu miód z boczkiem!
        Narciarze-badziewiarze głównie jeżdżą, a foczki głównie leżą lub siedzą!
        Widziałem dziś karwingowca, któremu niejeden deskarz mógłby buty czyścić! Pzdr:)
        • Gość: Lucke Re: Korbielów IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 16:55
          No, no, sam widzialem, jak siedziales na wyciagu krzeselkowym :>
          A foczki wcale nie siedza, tylko czlapia :>

lucke
          • fibin Re: Korbielów 17.12.01, 13:21
            To Ty byłeś ta foczką, która żałośnie człapała pod wyciągiem? Pzdr:)
      • Gość: Remo Re: Korbielów IP: 192.168.0.* 18.12.01, 10:54
        Witam po testach :)
        Nie byłem co prawda w Korbielowie (dałem wsteczny gdy zobaczyłem ten sznur aut
        z dechami), ale nabyte deski przejechałem i muszę powiedzieć, że przez pierwsze
        kilka jazd nie mogłem się "znaleźć". Ale już jest OK.
        PS
        Jeśli jeszcze raz pojadę na Dębowiec, upoważniam wszystkich, którzy mnie znają
        do skopania mojej d...y. Wolę już korek w drodzę na Korbielów...
        • fibin Re: Korbielów 21.12.01, 17:56
          Bardzo się cieszę, że się "znalazłeś" na nowych starych nrttach:). Ja mam w
          tej chwili dwie pary i korzystam z tego, bo jedne są lepsze na "twarde", a
          drugie na "miękkie". Aby uniknąć korków należy po prostu wcześniej wyjechać!
          My ostatnio jeżdzimy częściej do Korbielowa niż do Szczyrku i jest super.
          Troche przeraża mnie wiatr szalejący dziś za oknem, ale może do jutra się
          uspokoi... Pzdr:)
      • joanna.jablonska Re: Korbielów 22.12.01, 14:40
        Z tego co sie orientuje to zima w Polsce jest znacznie lepsza niż w Austrii czy
        w Dolomitach, a ja niestety wybieram sie do Austrii. Mam nadzieję, że jeszcze
        tam popada, bo na samym sztucznym nie jeździ się przyjemnie. Będzie to mój
        pierwszy raz od operacji kolana (zerwane więzadło na zawodach w Krynicy). Nasza
        ekipa była teraz na zawodach w Szczyrku, a potem w Białce (k. Zakopanego) i
        mówią, że warunki super. Doadtkowo w Białce trasy przygotowane bardzo ładnie
        znacznie lepiej niz w Szczyrku. miłej jazdy
      • fibin Re: Korbielów 30.12.01, 22:01
        Dzisiaj Korbielów był totalnie zasypany ludźmi i śniegiem. Ani wjechać, ani
        wyjechać. Warunki niezłe, ale śnieg kopny i rozjeżdżony. Pzdr:)
        • Gość: Remo Re: Korbielów IP: 192.168.0.* 03.01.02, 15:01
          Hehehe, byłem dokładnie 28-go (piątek?) i do 12.00 szło pojeździć, ale potem...
          masakra... O 13.00 już byłem w samochodzie, nie ma sensu tłumne stanie w
          kolejkach :(
          Z pewną taką nieśmiałością wybieram się w tym tyg., albo na początku
          przyszłego, ale boję się, że mogę pozostać na dłużej w jednej z zasp ;)
          pzdr
      • fibin Re: Korbielów 13.01.02, 21:25
        Dzis byliśmy w Korbielowie, ale niestety długo nie jeździliśmy, bo syn szwagra
        doznał kontuzji po skoku na desce, jak się później okazało złamania kości
        śródstopia. Szkoda chłopca, bo niedługo ferie a noga w gipsie! Warunki niezłe,
        tylko jak dla mnie trochę za twardo. Za to wczoraj w Szczyrku bylo idealnie!
        Pzdr:)
      • Gość: Mika Re: Korbielów IP: 211.22.33.* 15.01.02, 06:06
        Moi Drodzy, jaki snieg? Wam to dobrze, na deskach smigacie, coz, ze do wyciagu
        sporo luda, da sie przezyc. Gorzej jak sie nogi lamie! W kazdym razie, u mnie
        sniegu sie dopatrzy chocby nie wiem jak dlugo sie go wypatrywalo, a tempeatura
        wyraznie dodatnia 22 C. Zazdroszcze Wam tych nart strasznie, a Korbielowa
        szczegolnie, bo lacze z nim swoje studenckie wspomnienia!
        Pozdrowionka z Tajwanu!
        Mika
        • Gość: Remo Re: Korbielów IP: 192.168.0.* 15.01.02, 11:43
          Oops...
          :))
        • fibin Re: Korbielów 15.01.02, 13:11
          Dzieki za pozdrowienia z Tajwanu:) Jakoś nie zazdroszczę, bo dziś byłem w
          Szczyrku i było wprost cudnie! Warunki fantastyczne, trasy równe jak stół
          (zwłaszcza moja ulubiona siódemka), po prostu miód z boczkiem. Z Małego
          Skrzycznego był tak piękny widok, ze az dech zapierało. Spielberg w swoich
          filmach by sie nie powstydził! Z potężnej warstwy chmur, które wyglądały jak
          wenujsańskie morze (aż się chciało na nie wjechać) wystawały, niczym samotne,
          bezludne wyspy, ośnieżone, nierealne wierzchołki gór. A nad tym wszystkim
          ostre, palące słońce. Coś pięknego! Słów brakuje, to trzeba po prostu zobaczyć
          i... przeżyć:) Pzdr:)
          Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka