koka04 08.09.06, 21:36 Tak mnie naszło bo oglądam katalog, a jeszcze nigdy nic od nich nie zamawiałam. Nie żebym strasznie chciała bo z kasą krucho, ale tak się zastanawiam czy w ogóle warto. Macie jakieś doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_idalki Re: Bonprix - kupowałyście coś 08.09.06, 21:37 Nie zamawiałam, ale właśnie dzisiaj na poczcie widziałam Quelle i zastanawiałam się czy nie wziąść do domu.. Jakie tam mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Bonprix - kupowałyście coś 08.09.06, 21:39 Quelle polecam! I ceny i jakość! Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Bonprix - kupowałyście coś 08.09.06, 21:38 Ja miałam pecha - kiepska jakość, materiał nie ten, co "na załączonym obrazku", rozmiar zawsze był większy, niż miał być - porażka! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Bonprix - kupowałyście coś 08.09.06, 22:37 Ja też nie polecam, jakośc taka sobie, ceny wcale nie małe, lepiej po wyprzedażach polatac. Zamówiłam raz bluzkę i dywaniki łazienkowe - bluzkę oddałam siostrze, dywaniki odesłałam ze złym słowem - szmat do podlogi mi nie brakuje. ale uczciwie oddali kasę. to trzeba przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotrka Re: Bonprix - kupowałyście coś 09.09.06, 20:09 Tak, dwa razy i za każdym zastanawiałam się, czy mam te ciuchy od razu wyrzucić czy za chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_xx_ Re: Bonprix - kupowałyście coś 10.09.06, 06:36 ja również nie polecam... zamowilam spodnie i przy okazji 1 pare majtek. dostalam paczke, a tam, spodni brak, sie skonczyly zapasy, ale za to dostalam, nie ładne koronkowe biale figi, tylko czarne majty z naszytymi bialymi wzorkami oczywiscie +przesylka, co wyszlo na to, ze ohydne gacie kosztowaly mnie prawie 30 zl. Przy probie reklamacji, nie bylo zadnej dyskusji bo towar przyslano. Tak wiec ja omijam ich szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_s Re: Bonprix - kupowałyście coś 11.09.06, 06:40 zamówiłam dwa razy i trzeci raz już nie zamówię. z pierwszego zakupu większość rzeczy odesłałam bo przyszły łachy których nie zamawialam - kasę dostałam bez problemów, drugi raz zamawiałam dla znajomych i rozmiary sie zgadzały tylko nie wszystko przyszło, ale przynajmniej niczego nie musiałam odsyłać pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
koka04 Re: Bonprix - kupowałyście coś 11.09.06, 13:34 Ha, dzięki za odpowiedzi. Nie zamawiam, a po waszych doświadczeniach przynajmniej mnie nie kusi :o) Zacznę sobie odkładać pieniążki na wyprzedaże noworoczne. Pozdr. Olka Odpowiedz Link Zgłoś