Gość: Steck IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 12:59 Bo ludzie z AHO na www.aho-online.com mówią, że tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M&M Re: DANIKEN W POLSCE? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 10:52 będzie 4-6.IV w warszawie - 50,00 zł bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: DANIKEN W POLSCE. 22.03.03, 18:13 Przeprowadzi wykład w którym udowodni czarno na białym, że jeżeli wysokość Mysiej Wieży wynosi 34 metry, to stanowi to jednąmiliardową odległości z Ziemi do Neptuna znajdującego się w radiamcie Małego Psa. Ergo Mysią wieże wybudowali Małopsiańczycy, którzy pierwszą kolonie założyli na Neptunie. Są na to dowody! Np. garnki z wykopalisk, tak jak i tarcza Neptuna są okrągłe!!! A skąd Mysiowieżanie mogli wiedzieć już wtedy o Neptunie?! To właśnie Deniken postanowił w Polsce na wykałdzie udowodnić. Dziękuję Państwu za uwagę. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: DANIKEN W POLSCE. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 13:07 Czyżbyś się na wykład wybierał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: DANIKEN W POLSCE. 24.03.03, 14:04 Nie będzie mi dane :( Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: DANIKEN W POLSCE. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 11:40 Ja się zdrowo zastanawiam. Szkoda, że to Warszawa (wiem, że to w sumie taktyczne rozwiązanie)...prawdopodobnie będę w Jachrance k.W-wy, ale jako, że nie będę jechać własnym trransportem to nie uda mi się posłuchać Danikena...szanse że się tam zjawię to 10% - więc raczej nici z Danikena... Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: DANIKEN W POLSCE? 27.03.03, 12:29 Żałuj! Może byś zyskał pewność, iż Mysiowieżanie pochodzili z Małego Psa czy innej Kasjopei. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: DANIKEN W POLSCE? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 07:47 Dlatego zależy mi na tym, żeby ktoś był na spotkaniu z kamerką i zarejestrował wykład... chociaż jak jest płatny to ciekawe czy można byłoby filmować? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: DANIKEN W POLSCE? 28.03.03, 17:12 Jako erzac polecam komiks "Lądowanie w Andach" Polcha. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: DANIKEN W POLSCE? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 09:24 Właśnie szanse na wypad skoczyły do 50%...znajomy zaproponował mi nocleg...więc spokojnie zdążę na spotkanie astronomiczne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: DANIKEN W POLSCE? 02.04.03, 12:34 To już pojutrze. Mam ndzieję, że zreferujesz. Polynomial-c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: DANIKEN W POLSCE? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 12:38 Okazało się, że nie dam rady :(((( Właśnie dostałem kupę akt & papierów do przeróbki na przyszły tydzień...Życie bywa czasem wredne...poproszę Nautilusa i NDW o relacyjkę, a może i sam DAniken odpisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Relacja IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 11:16 Nautilus ma zrobić "wkrótce". Czy ktoś był na spotkaniu? Bardzo prosze o przesłanie opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: DANIKEN W POLSCE... 07.04.03, 20:46 ...mignął w wieczornych wiadomościach. Co z Twoją relacją (lub osób trzecich)? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś