Dodaj do ulubionych

Nowy wygląd Gazety

09.11.01, 18:55
Drodzy Forumowicze!

Od piatku gazeta.pl/bydgoszcz zmienila wyglad (co juz pewnie dostrzegliscie).
Na stronie głównej redakcja zamieszczać będzie linki do najciekawszych wątków Forum.

Wydanie papierowe lokalnej Gazety Wyborczej od poniedziałku również się zmieni. I to jak!

Pozdrowienia dla starych i nowych ludzi Forum
Obserwuj wątek
    • radca Re: Nowy wygląd Gazety 09.11.01, 19:39
      Pozdrawiam nowy wyglad naszej GAZETY.To bardzo dobra wiadomosc.
      Szkoda,ze nie moge Jej widziec osobiscie.Kupie ja jak najszybciej.
      Ida zmiany i to na lepsze.To cieszy.

pozdrawiam serdecznie GAZETE .

radca
    • Gość: zoe Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 20:44
      Dostrzegłam, a jakże; najpierw troszkę się pogubiłam( ach, to zmęczenie po
      całym tygodniu ciężkiej pracy) , ale jest O.K.:)))Zoe
      • Gość: polo Re: Nowy wygląd Gazety IP: 10.10.70.* 09.11.01, 20:50
        Portal jest ok. tzn. czytelniejszy i ładniejszy. A co z gazetą? Co tam się ma zmienić?
        • Gość: atomski Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 22:51
          Dzieki za życzenia.

p.s. To chyba pierwszy od miesiąca ,dwóch wątek redakcji nie dotyczący
          zaproszenia na czat...
          Dobre i to...
    • Gość: ewka2001 Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 08:03
      Nowy wygląd lokalnej gazety.pl jest naprawdę lepszy od poprzedniego - jest
      bardziej czytelny i nareszcie można przejść bezpośrednio do bydgoskiego Forum.
      Zobaczymy jak się to sprawdzi w użyciu ! Na zmiany w wersji papierowej czekam z
      ogromną niecierpliwością !
      Pozdrowienia dla Redakcji.Ewa
    • Gość: ewka2001 Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 08:04
      Nowy wygląd lokalnej gazety.pl jest naprawdę lepszy od poprzedniego - jest
      bardziej czytelny i nareszcie można przejść bezpośrednio do bydgoskiego Forum.
      Zobaczymy jak się to sprawdzi w użyciu ! Na zmiany w wersji papierowej czekam z
      ogromną niecierpliwością !
      Pozdrowienia dla Redakcji.Ewa
      • Gość: Alex Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 13:26
        Jak każda zmiana trochę myli , ale jest O.K. Proponuję jednak by Gazeta była
        bardziej prowokująca i podsuwała nowe ciekawe wątki. Może przecież zapożyczyć z
        innych swoich forum. Wyjdźcie trochę poza opłotki swego miasta i zaklętego
        kręgu dyskusji o wyższości Torunia nad Bydgoszczą lub odwrotnie. Jest wielu
        forumowiczów, takich jak ja, którzy zaglądają do Was z zewnątrz i czasem sami
        coś podsuną lub podyskutują o czymś sensownym. Pozdrawiam całą Bydgoszcz ( bo
        lubię to miasto, Toruń zresztą też!)Alex / Kraków
        • Gość: kwiatass Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:26
          mam tą satysfakcję, że nie muszę biegać do kiosku... (prenumeratka)
          cieszę się, że Gazeta zmienia swój wyglądzik...
          tylko zastanawiam się czy będę mógł się przyzwyczaić do nowej szaty dodatku
          regionalnego. jestem przywyczajony do starej, ale wydaje mi się, że
          kwestia "przejścia" to rzecz, która przyjdzie łatwo.

Pozdrawiam całą ekipę bydgoskiej redakcji GW
          :-)))
          Kwiatass

P.S> Tak trzymać !!!
        • Gość: kwiatass Re: Nowy wygląd Gazety IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:27
          mam tą satysfakcję, że nie muszę biegać do kiosku... (prenumeratka)
          cieszę się, że Gazeta zmienia swój wyglądzik...
          tylko zastanawiam się czy będę mógł się przyzwyczaić do nowej szaty dodatku
          regionalnego. jestem przywyczajony do starej, ale wydaje mi się, że
          kwestia "przejścia" to rzecz, która przyjdzie łatwo.

Pozdrawiam całą ekipę bydgoskiej redakcji GW
          :-)))
          Kwiatass

P.S> Tak trzymać !!!
    • rhemek Re: Nowy wygląd Gazety 11.11.01, 17:59
      Nowy wyglad jest ok., tylko dlaczego nie aktualizujecie w ciagu dnia wiadosci,
      w zwiazku z czym int. dodatek bydgoski jest wierna kopia dodatku papierowego.
      ponadto jak zauwazylem wiele informacji jest niaktualizowanych. wezcie sie
      troche do roboty.
      • szczepan BRAK aktualnych wiadomości 11.11.01, 19:42
        BRAK aktualnych wiadomości

Internet to najszybsze medium, ale Gazeta jeszcze tego nie dostrzega.
        Informacje powinny byc aktualizowane non stop przez 24 h. Czasmi chcę się coś
        dowiedzieć co się dzieje w mieście przed wyjściem z pracy czy z domu , a na
        stronie BYDGOSKIEJ WYBORCZEJ nic sie nie zmienia od 16 godzin. Poprawcie się!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka