Dodaj do ulubionych

ginekolog Inowrocław

26.10.06, 12:41
wprawdzie już mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków ale z wyborem
lekarza-ginekologa był problem. drugą ciążę prowadził mi Fiałkowski (lekarz ze
szpitala wojskowego z Bydgoszczy) Polecam go innym przyszłym i obecnym
mamusiom. Kogo jeszcze polecacie, bo o reszcie lekarzy z Inowrocławia nie ma
żadnych dobrych opinii
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: ginekolog Inowrocław 28.10.06, 12:18
      Ja też w jestem w podobnej sytuacji.Niestety z lekarzy ginekologów w
      Inowrocławiu nie jestem zadowolona.Chodziłam jakiś czas temu do
      dr.Stempniak,chyba jedynej kobiety w mieście.Ale ona jest moim skromnym zdaniem
      mało delikatna podczas badania,mało fachowa i wydaje mi się,że w przypadku
      poważniejszych problemów nie umiałaby zaradzic.No i tegigantyczne kolejki
      wpoczekalni.Ale to moje takie subiektywnw zdanie.Sama jeżdżę do Poznania do
      lekarza,faceta,ale szczerze powiedziawszy już mi to bokiem wychodzi ,bo daleko
      i jest to facet a ja bym do jakiejś kobiety wolała.Ale przynajmniej fachowiec
      dobry.O Fiałkowskim też dobrze słyszałam.A może znasz jakąś panią ginekolog
      godną polecenia?

Pozdrawiam
      Anika
      • monii_1 Re: ginekolog Inowrocław 29.10.06, 10:00
        o kobietach ginekologach w Inie żadnej dobrej opinii nie słyszałam. Jedynie
        własnie z Fiałkowskiego byłam i jestem zadowolona, mam na myśli oczywiście
        wizyty na NFZ,tylko te terminy...KOSZMARNE ,co 2 miesiące rejestracja,ale warto :)
        • naati Re: ginekolog Inowrocław 16.11.06, 09:06
          A propos Fijałkowskiego, to mojej koleżance ( 40 lat), ktora z nieustalonych
          przyczyn miała krwawienia kazał się leczyć psychicznie (!!!!) . KObieta nie
          ustąpiła i pojechała na badania do Bydgoszczy - rak szyjki macicy,
          złosliwy...Super lekarz...
    • justkami Re: ginekolog Inowrocław 22.11.06, 13:56
      Moją ciążę prowadził dr Andrzej Derkowski. W gabinecie posiada odpowiedni
      sprzęt, zawsze służył fachową radą i pomocą. Przerwał nawet swój urlop, żeby
      przyjąć mnie na wizytę w czasie ciąży w gabinecie. Polecam go wszystkim. Żałuję
      tylko, że dr Derkowski nie był przy narodzinach mojego synka. Rodziłam u dr
      Rusaka, którego niestety zdecydowanie nie polecam nikomu - ale to juz całkiem
      inna historia!!!
      • mafilka Re: ginekolog Inowrocław 22.11.06, 14:33
        A moją ciążę prowadzi dr Panecka. Nie wiem czy jestem z niej zadowolona czy
        nie... Fajnie się z nią gada i plotkuje. Termin porodu mam już niebawem, więc
        czeka mnie u niej jeszcze tylko jedna wizyta. ALe polecił mi ją dobry znajomy
        jako specjalistkę od ciąż "późnowiekowych";-) W każdym razie do porodu i tak
        wybieram się z "własną" położną.
        • k1234561 Re: ginekolog Inowrocław 23.11.06, 13:07
          Mafilka a możesz mi powiedziec gdzie ta pani dr.Panecka przyjmuje?
          I czy jest delikatna podczas badania?

Dzięki i proszę o szybką odpowiedz

Anika
          • mafilka Re: ginekolog Inowrocław 23.11.06, 19:59
            W Centrum Medycznym na Dworcowej w poniedziałki i środy od 16 do oporu. Bierze
            70 zł za wizytę i jest wg mnie delikatna, to znaczy bywałam u gorszych
            ginekologów...
      • monii_1 Re: ginekolog Inowrocław 22.11.06, 19:26
        z dr Derkowskim miałam kiedys baaaardzo nieprzyjemną historię,w każdym bądź
        razie potraktował mnie jak złodziejkę, która chce go oszukać na wizycie w ramach
        NFZ, szkoda się rozpisywać ale płakać mi się chciało jak wyszłam od niego,
        przyniosłam mu nawet papiery z pracy ,że są za mnie odprowadzane składki
        zdrowotne on jednak twierdził co innego i kazał mi zapłacic za wizytę kontrolną
        i za wcześniejszą również

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka