Dodaj do ulubionych

Stwarzanie kibiców

30.10.06, 22:49
Kolejka 16 - 3-4 marca
Pogoń Szczecin - Łódzki KS
Baniak znow w Szczecinie !!!
Kto sie zalozy ? :D

Obserwuj wątek
    • dydol77 Stwarzanie kibiców 30.10.06, 22:51
      3 marca pogon-lks i baniak na lawce szczecinian- kto sie zalozy ze tak bedzie,
      bo ja jestem tego bardzo pewny :)
    • maxkolonko1 Stwarzanie kibiców 30.10.06, 23:47
      Jak można coś takiego dać do druku???? Przecież ten tekst uwłacza ludzkiej
      godności! Propaganda i cenzura to były zjawiska czasów komuny. Teraz jak widać
      powracają.
    • adambydgoski Stwarzanie kibiców 31.10.06, 04:37
      gdy powiesz ze jestes uczciwy to tez zostaniesz zle zrozumiany
      czy jest tu jakis cwaniak?
      jest BANIAK
      • geigers Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 07:36
        A ja panu nie wierzę, panie Baniak. Jeździ pan na mecze II ligi, widzi
        te "nieprzebrane tłumy", a średnio 3-4 tys. na Zawiszy to dla pana za mało. I
        za każdym razem na wyjeździe jest pan źle zrozumiany. Ja jestem po stronie
        pańskiego zespołu, ale niech pan się zastanowi, co pan mówi, a potem mówi, a
        nie na odwrót. A co do "obrażania", to "coś" należało zrobić już dawno i dziwię
        się, że jeszcze nie zostało zrobione.
    • jerry0369 Stwarzanie kibiców 31.10.06, 08:09
      Nie rozumiem kibiców! Sam jestem z Bydgoszczy! Nie przeszkadza mi, że to są
      piłkarze z Włocławka, ale grają jako ZAWISZA! Czy nie to jest najważniejsze?
      Czy musimy spierać się o cokolwiek? Musismy byc tacy złośliwi? Ciekawe co by
      było gdyby w ogóle mnie było w lidze prawdziwej Zawiszy Bydgoszcz! A tak miło
      popatrzeć, jak ładnie gra Zawisza i w dodatku jest liderem! Powinnismy być
      dumni, bo Włocławek, to nasze województwo!
      • djdel Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 08:21
        dokladniw w szczecinie gra team z piotrkowa tryb...w poznaniu z wronek i tak
        dalej mozna sporo wymienic starszych zjawisk....i jakos tam za barzo kibice sie
        tym nie przejmuja ...
        • mat-76 Re: Stwarzanie sztucznych kibiców 31.10.06, 08:38
          baniak użył "skrótu myślowego':), a dziennikarze po raz drugi źle interpretują
          fakty:)ciekawe. I konferencję z tekiej pierdoły trzeba urządzać. Śmiechu warte
          towarzystwo.
    • neronek1 proste jak budowa cepa ! rozwiazac IV lige 31.10.06, 08:40
      wtedy te oszołomy szczeniackie beda grali w futbolówkę prezed blokami lub w
      lesie !!!!
      a my na stadionach bedziemy mieli dobry na wysokim poziomie futbol bez
      przemocy taki jaki jest chociażby w Holandii Danii czy nawet Angli .
      pzdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW JEDNEJ TYLKO ZAWISZY BYDGOSZCZ II ligowej
      wierzac że za rok bedziemy w I lidze !
      • ethanak Popieram - NIE dla bandytów z IV ligi! 31.10.06, 19:11
        Jeszcze lepsze byłoby udowodnienie tym "cwaniakom" rozsypania niebezpiecznych
        przedmiotów przed meczem Zawiszy.I nie uważam że powinno się zachować
        poprawność polityczną i nie pisać o tym że to to bydło - kibice IV ligowego
        Zawiszy - rozsypali szkło i inne rzeczy przed meczem.Przecież to jest pewne.A
        ci bandyci przejawiają bezczelność typową dla przestępców .Niewinni ludzie nie
        są tacy sprytni.
      • sobi1946 Re: proste jak budowa cepa ! rozwiazac IV lige 01.11.06, 09:58
        Matole. Najpierw ty i tobie podobni "fanatycy" hydrobudowy Bydgoszcz nauczcie
        sie ze Zawisza to On nie Ona. Skad to dziadostwo sie urwalo...
        • kuntakinte12 Proste - nigdy nie był na meczu! 01.11.06, 21:42
          sobi1946 napisał:

> Matole. Najpierw ty i tobie podobni "fanatycy" hydrobudowy Bydgoszcz nauczcie
          > sie ze Zawisza to On nie Ona. Skad to dziadostwo sie urwalo...

Proste jak - wspomniana - budowa cepa. Chłopak najprawdopodobniej nigdy nie był
          na meczu. A prawdziwgo Zawiszę (obecnie w IV lidze) zna tylko z opowiadań. Bo
          jak był mały to zamiast chodzić z nami na stadion podlizywał się czerwonym
          belfrom deklamując wierszyki na cześć tzw. "armii czerwonej"...
          • 0maniek0 Re: Proste - nigdy nie był na meczu! 02.11.06, 18:01
            prawdziwego aluminium konin??
            czy ktorego?
    • clough Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 09:22
      Panie trenerze, jedyne wyjście załatwiające sprawę to awansować do ekstraklasy.
      Powodzenia.
      • sanami Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 09:43
        Zle został zrozumiany,ha,ha.Grupka kibiców ,która nas akceptuje tzn
        grupka ,która nas nieakceptuje.Niezłe.Panie Baniak gadasz głupoty az sie tego
        słuchać nie chce.Kibice nie przychadza na Zawisze dla Pana,tylko dla klubu i
        widowiska.Gdyby na Gdańskiej grał zespół Hydrobudowa to byłoby tyle samo
        kibiców co na bandyckim stowarzyszeniu a jesteśmy w czołówce 2 ligi pod
        wzgledem frekfencji.
        Jak dla mnie wypieprzyć Baniaka i zatrudnić trenera z Bydgoszczy,bo jak dalej
        ma być tak jak jest to lepiej zaczać od C-klasy i zaczać budowac Zawisze od
        nowa.\
        Ani bandyckie stowarzyszenie ani SA to juz nie jest prawdziwy Zawisza,który
        przestał istnieć w 1998 roku.
        • mat-76 Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 10:16
          a ty kim jesteś napinaczu internetowy:)bandytów sobie w rodzinie poszukaj
          • sanami Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 11:40
            Kibicem Zawiszy od 20 lat.jezdziłem wielokrotnie na wyjazdy w latach 90 i dla
            mnie jesteście bandytami a nie kibicami.
            SNZ Zawisza-Stowazyszenie Niszczace Zawisze,tak powinniscie sie nazywać.
            • zbalo Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 15:50
              skoro tak czesto jezdziles na wyjazdy w latach 90tych to dlaczego przestales
              chodzic na Zawisze? liga nie ta? takim kibicem sukcesu jestes? w ogole to
              czytajac wasze posty to wszsycy jezdzili na wyjazdy w latach 90tyc ale z
              jakiegos niezwyklego powodu przestali jezdzic i obudzili sie sie po kilku latach
              w 2006 roku i prawia wszystkim moraly... a teraz ja zapytam:
              co konkretnie zrobiles dla Zawiszy, ze masz prawo nazywac SP bandyckim
              stowarzyszeniem? pomogles jak nie zgloszono druzyne do rozgrywek w 98? pomogles
              jak Zawisza tulal i tula sie po niskich ligach? czy obudziles sie jak przyszla
              hydrobudowa i teraz pier..lisz i wszystkich pouczasz nie majac oczywiscie
              pojecia o co w ogole chodzi?jeszcze jedno pytanko:
              skoro tak jezdziles za druzyna to oznacza ze jestes kibicem, co zadecydowalo ze
              przestales kibicowac swojemu klubowi i zaczales kibicowac druzynie z
              wloclawka(jeszcze rozumeim gdyby to byla Włocłavia a nie kujawiak)?
              • fordoniak-z Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 18:43
                ciekawe co mowiles rok temu i gdzie byles. jestes nikim i nie wypowiadaj sie w
                temacie Zawiszy bo nie masz o nim żadnego pojęcia
                p.s. my od małolata i przez ostatnie lata również bylismy z Zawiszą, was nie
                bylo, co wy mozecie wiedziec kibice od pół roku
                • caniggia90 Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 19:07
                  ja chodziłem na IV lige i na V i na baraz o III w którym nie mieliśmy szans itp.
                  i w tym roku tez bym chodził na IV - ale niestey musiałem zrezygnowac - rodzina
                  mi zabroniła - ze strachu przed wami .... - do tego doprowadziliście !
                  Więc nie poytajcie - gdzie byliście !
                  Spytajcie przez kogo już was nie ma !
                • roeoender1 Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 21:38
                  O, znowu forodniaczek się odezwał. Ale mądrze prawi, no no...
                  • pumekss konkrety ale mocne prosze 01.11.06, 00:57
                    klotnia jak zwykle na forum
                    moze w koncu jakis kibic, pseudokibic albo ktos inny zacznie od konkretnych
                    odpowiedzi na pytanie dlaczego klub sp zawisza z IV ligii jest tym prawdziwym
                    jedynym itd, czy nie zostal przypadkiem rozwiazany, nie upadl, nie polaczyl sie
                    z innym klubem, dlaczego siedmiolatki wyzywaja sie leja nawzajem, krzyczac jeb..
                    chu...jo..budowa itp, ciekawe skad to wiedza, kto im pierze mozgi?
                    fajnie, ze klub zawisza z IV ligii ma swoich kibicow, ktorzy jezdza z druzyna na
                    wyjazdy i doinguja pilkarzy ale ci kibice nic nie robia aby na IV lige zaczeli
                    przychodzic zwykli ludzie, ktorzy chca sobie posiedziec na stadionie i poogladac
                    dobry mecz, a potem isc do baru po meczu i pokomentowac
                    nie rozumiem dlaczego w tych ludziach jest tyle agresji i niecheci do klubu
                    zawisza z 2 ligii, przeciez jest to kolejny klub pilkarski w Bydgoszczy, taki
                    jak gwiazda, chemik, polonia,
                    wiecej spokoju, pamietajcie, ze agresja wraca zawsze do punktu wyjscia, lament i
                    placz do innych klubow w polsce nic nie pomoze, kiedy o was zapomna
                    gadanie, ze zawisza prawdziwy, jedyny itd jest bez sensu, probujcie zupelnie w
                    inny sposob zachecac ludzi do ogladania meczu (pomijajac bardzo slaby poziom tej
                    IV ligowej druzyny),
                    • fordoniak-z Re: hydro 01.11.06, 21:33
                      no prosze, dowiedzialem sie ze mnie nie ma. ciekawe przezycie
                      tralalala
                      • caniggia90 Re: hydro 01.11.06, 23:25
                        Jeśli to było do mnie - to chyba nie zrozumiałeś tekstu .... ale moze i był
                        dośc zakręcony ...
                        pozdro
                        • sanami banda won ze stadionów! 02.11.06, 08:56
                          Ta banda po prostu musi mieć wroga ,bo inaczej ich zycie traci sens.Teraz
                          wrogiem nr 1 jest 2 ligowy Zawisza i jego kibice.Piorą mózgi małolatom,kaza im
                          rozsypywać szkło na murawie,zapewne przychodza na treningi Zawiszy SA i
                          powyzywaja sobie piłkarzy.
                          Nikt normalny juz nie przyjdzie na mecz,kiedy ta banda bedzie na stadionie,a
                          gdzie byli kibice jak była VI liga?Czekali az ktoś zrobi porzadek z
                          bandziorami .którzy ubzdurali sobie ,ze ten klub nalezy do nich ,ze maja prawo
                          do nazwy,historii i tradycji.Wy tylko ta nazwe i tradycje niszczycie,tyle w
                          temacie.
                          • bydgoszczanin_pilkarz Re: banda won ze stadionów! 02.11.06, 10:34
                            Kurcze , czytam panowie te wasze wpisy i krew mnie zalewa . Jeśli chcecie się
                            napier..... to do lasu lub na pole bo mamy dość ekscesów nba stadionach i w
                            okolicach boisk. Mamy dość waszych zachowqań , chcemy aby na meczach pojawiały
                            się całe rodziny , tak jak to jest w cywilizowanych krajach. Jeśli zaś
                            twierdzcie że w tych krajach też są chuligani to jakoś nie zauważam aby
                            niszczyli swój stadion czy wszczynali na nim burdy. Wielokrotnie rezygnowałem z
                            obejrzenia meczu IV ligowego Zawiszy po tym jak widziałem Wasze zachowanie w
                            okolicach stadionu ,i nie robiłem tego z powodu miękkiego charakteru , poprostu
                            nie chciałem aby mój 4 letni syn oglądał Wasze wyczyny . Takich jak ja jest
                            więcej i jeśli nie zmienicie swojego postępowania , cienko widzę Waszą
                            przyszłość . Możęcie zaraz napisać że , mam nierówno pod sufitrm i że na pewno
                            jestem hydrocoś tam , nie zrazi mnie to . Będzie to jedynie świadczyło o Waszej
                            słabości i braku odpowiedzialności za własne czyny . Jako ciekawostkę podam Wam
                            fakt że byłem ostatnio na 3 meczach Lecha w Poznaniu i jakoś nikt mi do gardła
                            nie skakał za to że jestem z innego miasta .
                            Stadionowym chuliganom STANOWCZE NIE . Niszczycie pracę wielu ludzi .

• ujpest Re: banda won ze stadionów! 02.11.06, 12:25
                              w kazdym klubie pilkarskim sa chuligani i beda. takie czasy. nawet w
                              starozytnosci bili sie miedzy soba na owczesnych zawodach sportowych wiec
                              skonczcie juz pisac tylko o tym. zastanowcie sie nad innymi aspektami tego co
                              sie dzieje w naszym miescie! czwartoligowcom kazdy jak moze podklada klody i
                              czy to jest normalne. wsrod nas jest caly przekroj spolecznosci tak jak w
                              kazdym klubie i nie piszcie juz ze chuligani to to to to bo w innych klubach
                              chuligani robia gorsze rzeczy niz w bydgoszczy. przyklad meczyk wisly z
                              cracovia gdzie przez cala pierwsza polowe chuligani wisly bili sie z policja i
                              ochrona na nowej krytej trybunie. patrzcie na inne miasta i na to co sie tam
                              dzieje lub dzialo a nie tylko wyzywacie nas od chuliganow itp. nas to tylko od
                              chuliganow potraficie wyzywac i tyle. nastepny przyklad podobno tworzycie nowy
                              wymiar kibicowania precz z chuliganstwem na stadionach itp i wiecie co mie
                              smieszy to ze lechia jako pierwsza zjawila sie w bydgoszczy i z tego grona co
                              ich bylo to z 300 osob to chuligani zlodzieje gangsterzy itp i na nich to nie
                              cisneliscie ze to chuligani i ze won tylko allachy im slalisice i cieszyliscie
                              sie ze w koncu ktos z kibicow gosci przyjedzie na mecz!!! to mnie boli i jest
                              dowodem na to ze u nas w miescie jest straszna popierdolka! byl ktos z kibicow
                              albo dzialaczy jak to wiekszosc tu pisze "drugoligowej zawiszy" np na grobie
                              bronczyka?? byl?? podobno pomniki chcieli mu budowac a nawet nie byli 1
                              listopada zniczu na grobie postawic. zrobia tylko turniej bronczyka w
                              luczniczce i wtedy znowu gazety napisza ze pamiec o bronczyku jest zywa i takie
                              tam tylko np nie wydrukuja tego ze nikt z tych notabli nie byl nawet w dniu
                              turnieju znicza postawic bo o tym to ci wielcy "ludzie" nawet nie pomysla.
                              wy macie swoje argumenty my swoje. kazdy patrzy na ten problem swoimi oczami i
                              kazdy go rozumie po swojemu. wy robcie swoje my swoje i sie okaze kto wiecej
                              osiagnie.
                              i jeszcze jedno my czyli kibice czwartoligowego Zawiszy nie mielibysmy nic
                              przeciwko klubowi drugoligowemu tylko boli nas to ze nazywa sie on Zawisza ze
                              przyszedl z innego miasta ze w niewyjasnionych do konca okolicznosciach i
                              troche mocno podejrzanych ze byly naciski ze bysmy to zaakceptowali i wiele
                              wiele jeszcze do wymieniania. boli to ze duzo ludzi ktorzy nigdy nie bylo
                              kibicami przychodzi teraz na gdanska i spiewa (znaczy nuci bo do spiewania czy
                              dopingowania to jeszcze daleko) Zawisza. to nas boli bo niektorzy z nas duzo
                              poswiecili dla tego klubu dla tej nazwy i jeszcze poswieca a tu takie rzeczy
                              sie dzieja.
                              mozna by bylo pisac i pisac ale mniejsza ale prosba jedna nie wyzywajcie nas na
                              okraglo od chuliganow bo to juz jest nudne
                              ZAWISZKA CZWARTOLIGOWY I DAMY RADE
                              • sanami Re: banda won ze stadionów! 02.11.06, 16:16
                                To niech ci chuligani nie zblizaja sie do stadionów,tylko niech sie tłuką na
                                łąkach.Co do Lechii to ich doping był żenujący,tylko wyzwiska i wulgaryzmy o
                                swojej Lechii to moze 30% dopingu było-bydełko.
                                Kazda ekipa,która nie przyjezdza do Bydgoszczy robi głupote,nie kibicuja swoim
                                klubom,bo kilku łebków z Bydgoszczy zrobiło bojkot-kabaret.
                                A co do Brończyka i reszty ekipy 89'to daje 100%,ze kazdy ,który chodzi na 2
                                lige ich pamieta i szanuje,bo to sa legendy prawdziwego Zawiszy.Wszyscy grający
                                w 89'sa na meczach 2 ligi.Nazwiecie ich zdrajcami????
                                Dlaczego boli was,ze 2 ligowy zespól nazywa sie Zawisza???Spólka weszła w
                                struktury Zawiszy,gra na Gdańskiej ,przychodzą na ten zespół kibice
                                bydgoscy,którzy chodzili na mecze w latach 70 i 90.Kibicuja Zawiszy.Ile byłoby
                                kibiców jak zespół nazywałby sie inaczej.Tylu ilu na KP KONIN.
                                Dlaczego akceptujecie fuzje z Koninem ,Chemikiem a nie akceptujecie Nowego
                                Zawiszy?
                                Ja wiem tu nie chodzi o zaden honor,tylko po połaczeniu dwóch Zawiszy
                                strabiliyscie władze w Stowarzyszeniu a wy wolicie rzadzić sobie w IV
                                lidze.Wszyscy kibice w Bydgoszczy sie od was odwrócili za to co zrobiliscie i
                                robicie nadal(szkło na murawie.)I tak juz pewnie zostanie.
    • tomcj Stwarzanie kibiców 02.11.06, 16:12
      I bardzo dobrze panie cwaniak Baniak . Chcieliscie w Bydgoszczy - macie prawo .
      Ale nie macie prawa podszywac sie pod istniejacy klub . Wystarczylo dac nowa
      nazwe Np. Victoria Bydgoszcz lub nawiazac wspolprace z klubem bez pilki np.
      Astoria Bydgoszcz i nikt by was nie wyzywal od oszustow .
      • geigers Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 16:24
        Wymyślilibyście coś innego, o to jestem spokojny. Chyba nie chcesz nam wmówić,
        że zaproponowalibyście "zgodę" Victorii Bydgoszcz? Tak jak śpiewacie o
        zasłużonym bydgoskim klubie "Pyda starą k... jest", tak samo traktowalibyście i
        ten klub. Zero złudzeń.
        • ujpest Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 17:56
          czlowieku co ty bredzisz. jaka zgoda. po pierwsze to nie byloby zgody tylko
          akceptacja. takim slowem mozna by bylo nazwac sytuacje i nasz stosunek do klubu
          i nowo powstalych kibicow np kp bydgoszcz czy cos podobnego. i od razu
          doszukujesz sie rzeczy ktore nie mialyby miejsca. nie wchodzilibysmy sobie w
          droge i byloby elegancko. a nie raz sam od siebie bym poszedl i poogladal w
          miare ciekawe spotkanie pilkarskie i kibicow przyjezdnych. a wy tylko o jednym!
          o wyzwiskach itp. jak wasz mlyn nowy wymiar kibicowania ublizal na meczu lechii
          to bankowo tego nie slyszales!
          brak zludzen to sie tyczy waszego jednokierunkowego patrzenia na ten problem i
          tego ze nawet najmocniejsze argumenty nie spowoduja ze chociaz w najmniejszym
          stopniu powiecie ze tez mamy racje.
          ZAWISZKA CZWARTOLIGOWY I DAJEMY RADE
          • geigers Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:11
            Ja czasami piszę że macie rację. Oczywiście tylko wtedy, gdy ją macie (zdarza
            się). Gdybyś nie był tak zacietrzewiony, może byś to czasami dostrzegał.
            • ujpest Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:31
              nie sledze tego forum i tej stronki i nie znam twoich wszystkich wpisow i nie
              wiem ze w niektorych postach pokazywales ze mamy racje. moje slowa tyczyly sie
              wiekszosci z osob ktore wpisuja sie na roznych forach i sa sympatykami
              hydrobudowy i nigdy nie spostrzega ze niektore argumenty przemawiaja za nami a
              nie ze pisalem tylko o tobie
              CZWARTOLIGOWY ZAWISZA CZWARTOLIGOWY
            • ujpest Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:35
              AHA I WPISYWAC SIE TU ZACZALEM BO DO SZALU DOPROWADZA MNIE TO ZE WSZYSYCY
              SYMPATYCY HYDROBUDOWY WALKUJA TYLKO O JEDNYM O CHULIGANCE W NASZYM WYKONANIU
              ITP. A PRAWDA JEST TAKA ZE GDYBYSMY ZAAKCEPTOWALI TA DRUZYNE I BYSMY ZACZELI
              PRZYCHODZIC I JEZDZIC NA MECZE TO WSZYSCY BY SIE CIESZYLI.
              • b.wienzek Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:56
                Nie zapomnij o Koninie ;)
                • sanami Re: Stwarzanie kibiców 03.11.06, 10:07
                  wy naprawde myslicie,ze Zawisza nalezy do was.
                  troche wam sie pomyliło.nie wy bedziecie decydowac czy druzyna ma sie nazywac
                  kp Bydgoszcz czy Victoria.Nazywa sie ZAWISZA BYDGOSZCZ i tak juz zostanie.
              • geigers Re: Stwarzanie kibiców 03.11.06, 13:52
                "WSZYSCY SYMPATYCY HYDROBUDOWY WALKUJA TYLKO O JEDNYM"
                Kłamiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka