dydol77 30.10.06, 22:49 Kolejka 16 - 3-4 marca Pogoń Szczecin - Łódzki KS Baniak znow w Szczecinie !!! Kto sie zalozy ? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dydol77 Stwarzanie kibiców 30.10.06, 22:51 3 marca pogon-lks i baniak na lawce szczecinian- kto sie zalozy ze tak bedzie, bo ja jestem tego bardzo pewny :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxkolonko1 Stwarzanie kibiców 30.10.06, 23:47 Jak można coś takiego dać do druku???? Przecież ten tekst uwłacza ludzkiej godności! Propaganda i cenzura to były zjawiska czasów komuny. Teraz jak widać powracają. Odpowiedz Link Zgłoś
adambydgoski Stwarzanie kibiców 31.10.06, 04:37 gdy powiesz ze jestes uczciwy to tez zostaniesz zle zrozumiany czy jest tu jakis cwaniak? jest BANIAK Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 07:36 A ja panu nie wierzę, panie Baniak. Jeździ pan na mecze II ligi, widzi te "nieprzebrane tłumy", a średnio 3-4 tys. na Zawiszy to dla pana za mało. I za każdym razem na wyjeździe jest pan źle zrozumiany. Ja jestem po stronie pańskiego zespołu, ale niech pan się zastanowi, co pan mówi, a potem mówi, a nie na odwrót. A co do "obrażania", to "coś" należało zrobić już dawno i dziwię się, że jeszcze nie zostało zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry0369 Stwarzanie kibiców 31.10.06, 08:09 Nie rozumiem kibiców! Sam jestem z Bydgoszczy! Nie przeszkadza mi, że to są piłkarze z Włocławka, ale grają jako ZAWISZA! Czy nie to jest najważniejsze? Czy musimy spierać się o cokolwiek? Musismy byc tacy złośliwi? Ciekawe co by było gdyby w ogóle mnie było w lidze prawdziwej Zawiszy Bydgoszcz! A tak miło popatrzeć, jak ładnie gra Zawisza i w dodatku jest liderem! Powinnismy być dumni, bo Włocławek, to nasze województwo! Odpowiedz Link Zgłoś
djdel Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 08:21 dokladniw w szczecinie gra team z piotrkowa tryb...w poznaniu z wronek i tak dalej mozna sporo wymienic starszych zjawisk....i jakos tam za barzo kibice sie tym nie przejmuja ... Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Stwarzanie sztucznych kibiców 31.10.06, 08:38 baniak użył "skrótu myślowego':), a dziennikarze po raz drugi źle interpretują fakty:)ciekawe. I konferencję z tekiej pierdoły trzeba urządzać. Śmiechu warte towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 proste jak budowa cepa ! rozwiazac IV lige 31.10.06, 08:40 wtedy te oszołomy szczeniackie beda grali w futbolówkę prezed blokami lub w lesie !!!! a my na stadionach bedziemy mieli dobry na wysokim poziomie futbol bez przemocy taki jaki jest chociażby w Holandii Danii czy nawet Angli . pzdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW JEDNEJ TYLKO ZAWISZY BYDGOSZCZ II ligowej wierzac że za rok bedziemy w I lidze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Popieram - NIE dla bandytów z IV ligi! 31.10.06, 19:11 Jeszcze lepsze byłoby udowodnienie tym "cwaniakom" rozsypania niebezpiecznych przedmiotów przed meczem Zawiszy.I nie uważam że powinno się zachować poprawność polityczną i nie pisać o tym że to to bydło - kibice IV ligowego Zawiszy - rozsypali szkło i inne rzeczy przed meczem.Przecież to jest pewne.A ci bandyci przejawiają bezczelność typową dla przestępców .Niewinni ludzie nie są tacy sprytni. Odpowiedz Link Zgłoś
sobi1946 Re: proste jak budowa cepa ! rozwiazac IV lige 01.11.06, 09:58 Matole. Najpierw ty i tobie podobni "fanatycy" hydrobudowy Bydgoszcz nauczcie sie ze Zawisza to On nie Ona. Skad to dziadostwo sie urwalo... Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Proste - nigdy nie był na meczu! 01.11.06, 21:42 sobi1946 napisał: > Matole. Najpierw ty i tobie podobni "fanatycy" hydrobudowy Bydgoszcz nauczcie > sie ze Zawisza to On nie Ona. Skad to dziadostwo sie urwalo... Proste jak - wspomniana - budowa cepa. Chłopak najprawdopodobniej nigdy nie był na meczu. A prawdziwgo Zawiszę (obecnie w IV lidze) zna tylko z opowiadań. Bo jak był mały to zamiast chodzić z nami na stadion podlizywał się czerwonym belfrom deklamując wierszyki na cześć tzw. "armii czerwonej"... Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Proste - nigdy nie był na meczu! 02.11.06, 18:01 prawdziwego aluminium konin?? czy ktorego? Odpowiedz Link Zgłoś
clough Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 09:22 Panie trenerze, jedyne wyjście załatwiające sprawę to awansować do ekstraklasy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 09:43 Zle został zrozumiany,ha,ha.Grupka kibiców ,która nas akceptuje tzn grupka ,która nas nieakceptuje.Niezłe.Panie Baniak gadasz głupoty az sie tego słuchać nie chce.Kibice nie przychadza na Zawisze dla Pana,tylko dla klubu i widowiska.Gdyby na Gdańskiej grał zespół Hydrobudowa to byłoby tyle samo kibiców co na bandyckim stowarzyszeniu a jesteśmy w czołówce 2 ligi pod wzgledem frekfencji. Jak dla mnie wypieprzyć Baniaka i zatrudnić trenera z Bydgoszczy,bo jak dalej ma być tak jak jest to lepiej zaczać od C-klasy i zaczać budowac Zawisze od nowa.\ Ani bandyckie stowarzyszenie ani SA to juz nie jest prawdziwy Zawisza,który przestał istnieć w 1998 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 10:16 a ty kim jesteś napinaczu internetowy:)bandytów sobie w rodzinie poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 11:40 Kibicem Zawiszy od 20 lat.jezdziłem wielokrotnie na wyjazdy w latach 90 i dla mnie jesteście bandytami a nie kibicami. SNZ Zawisza-Stowazyszenie Niszczace Zawisze,tak powinniscie sie nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalo Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 15:50 skoro tak czesto jezdziles na wyjazdy w latach 90tych to dlaczego przestales chodzic na Zawisze? liga nie ta? takim kibicem sukcesu jestes? w ogole to czytajac wasze posty to wszsycy jezdzili na wyjazdy w latach 90tyc ale z jakiegos niezwyklego powodu przestali jezdzic i obudzili sie sie po kilku latach w 2006 roku i prawia wszystkim moraly... a teraz ja zapytam: co konkretnie zrobiles dla Zawiszy, ze masz prawo nazywac SP bandyckim stowarzyszeniem? pomogles jak nie zgloszono druzyne do rozgrywek w 98? pomogles jak Zawisza tulal i tula sie po niskich ligach? czy obudziles sie jak przyszla hydrobudowa i teraz pier..lisz i wszystkich pouczasz nie majac oczywiscie pojecia o co w ogole chodzi?jeszcze jedno pytanko: skoro tak jezdziles za druzyna to oznacza ze jestes kibicem, co zadecydowalo ze przestales kibicowac swojemu klubowi i zaczales kibicowac druzynie z wloclawka(jeszcze rozumeim gdyby to byla Włocłavia a nie kujawiak)? Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 18:43 ciekawe co mowiles rok temu i gdzie byles. jestes nikim i nie wypowiadaj sie w temacie Zawiszy bo nie masz o nim żadnego pojęcia p.s. my od małolata i przez ostatnie lata również bylismy z Zawiszą, was nie bylo, co wy mozecie wiedziec kibice od pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
caniggia90 Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 19:07 ja chodziłem na IV lige i na V i na baraz o III w którym nie mieliśmy szans itp. i w tym roku tez bym chodził na IV - ale niestey musiałem zrezygnowac - rodzina mi zabroniła - ze strachu przed wami .... - do tego doprowadziliście ! Więc nie poytajcie - gdzie byliście ! Spytajcie przez kogo już was nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
roeoender1 Re: Stwarzanie kibiców 31.10.06, 21:38 O, znowu forodniaczek się odezwał. Ale mądrze prawi, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
pumekss konkrety ale mocne prosze 01.11.06, 00:57 klotnia jak zwykle na forum moze w koncu jakis kibic, pseudokibic albo ktos inny zacznie od konkretnych odpowiedzi na pytanie dlaczego klub sp zawisza z IV ligii jest tym prawdziwym jedynym itd, czy nie zostal przypadkiem rozwiazany, nie upadl, nie polaczyl sie z innym klubem, dlaczego siedmiolatki wyzywaja sie leja nawzajem, krzyczac jeb.. chu...jo..budowa itp, ciekawe skad to wiedza, kto im pierze mozgi? fajnie, ze klub zawisza z IV ligii ma swoich kibicow, ktorzy jezdza z druzyna na wyjazdy i doinguja pilkarzy ale ci kibice nic nie robia aby na IV lige zaczeli przychodzic zwykli ludzie, ktorzy chca sobie posiedziec na stadionie i poogladac dobry mecz, a potem isc do baru po meczu i pokomentowac nie rozumiem dlaczego w tych ludziach jest tyle agresji i niecheci do klubu zawisza z 2 ligii, przeciez jest to kolejny klub pilkarski w Bydgoszczy, taki jak gwiazda, chemik, polonia, wiecej spokoju, pamietajcie, ze agresja wraca zawsze do punktu wyjscia, lament i placz do innych klubow w polsce nic nie pomoze, kiedy o was zapomna gadanie, ze zawisza prawdziwy, jedyny itd jest bez sensu, probujcie zupelnie w inny sposob zachecac ludzi do ogladania meczu (pomijajac bardzo slaby poziom tej IV ligowej druzyny), Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: hydro 01.11.06, 21:33 no prosze, dowiedzialem sie ze mnie nie ma. ciekawe przezycie tralalala Odpowiedz Link Zgłoś
caniggia90 Re: hydro 01.11.06, 23:25 Jeśli to było do mnie - to chyba nie zrozumiałeś tekstu .... ale moze i był dośc zakręcony ... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sanami banda won ze stadionów! 02.11.06, 08:56 Ta banda po prostu musi mieć wroga ,bo inaczej ich zycie traci sens.Teraz wrogiem nr 1 jest 2 ligowy Zawisza i jego kibice.Piorą mózgi małolatom,kaza im rozsypywać szkło na murawie,zapewne przychodza na treningi Zawiszy SA i powyzywaja sobie piłkarzy. Nikt normalny juz nie przyjdzie na mecz,kiedy ta banda bedzie na stadionie,a gdzie byli kibice jak była VI liga?Czekali az ktoś zrobi porzadek z bandziorami .którzy ubzdurali sobie ,ze ten klub nalezy do nich ,ze maja prawo do nazwy,historii i tradycji.Wy tylko ta nazwe i tradycje niszczycie,tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_pilkarz Re: banda won ze stadionów! 02.11.06, 10:34 Kurcze , czytam panowie te wasze wpisy i krew mnie zalewa . Jeśli chcecie się napier..... to do lasu lub na pole bo mamy dość ekscesów nba stadionach i w okolicach boisk. Mamy dość waszych zachowqań , chcemy aby na meczach pojawiały się całe rodziny , tak jak to jest w cywilizowanych krajach. Jeśli zaś twierdzcie że w tych krajach też są chuligani to jakoś nie zauważam aby niszczyli swój stadion czy wszczynali na nim burdy. Wielokrotnie rezygnowałem z obejrzenia meczu IV ligowego Zawiszy po tym jak widziałem Wasze zachowanie w okolicach stadionu ,i nie robiłem tego z powodu miękkiego charakteru , poprostu nie chciałem aby mój 4 letni syn oglądał Wasze wyczyny . Takich jak ja jest więcej i jeśli nie zmienicie swojego postępowania , cienko widzę Waszą przyszłość . Możęcie zaraz napisać że , mam nierówno pod sufitrm i że na pewno jestem hydrocoś tam , nie zrazi mnie to . Będzie to jedynie świadczyło o Waszej słabości i braku odpowiedzialności za własne czyny . Jako ciekawostkę podam Wam fakt że byłem ostatnio na 3 meczach Lecha w Poznaniu i jakoś nikt mi do gardła nie skakał za to że jestem z innego miasta . Stadionowym chuliganom STANOWCZE NIE . Niszczycie pracę wielu ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
ujpest Re: banda won ze stadionów! 02.11.06, 12:25 w kazdym klubie pilkarskim sa chuligani i beda. takie czasy. nawet w starozytnosci bili sie miedzy soba na owczesnych zawodach sportowych wiec skonczcie juz pisac tylko o tym. zastanowcie sie nad innymi aspektami tego co sie dzieje w naszym miescie! czwartoligowcom kazdy jak moze podklada klody i czy to jest normalne. wsrod nas jest caly przekroj spolecznosci tak jak w kazdym klubie i nie piszcie juz ze chuligani to to to to bo w innych klubach chuligani robia gorsze rzeczy niz w bydgoszczy. przyklad meczyk wisly z cracovia gdzie przez cala pierwsza polowe chuligani wisly bili sie z policja i ochrona na nowej krytej trybunie. patrzcie na inne miasta i na to co sie tam dzieje lub dzialo a nie tylko wyzywacie nas od chuliganow itp. nas to tylko od chuliganow potraficie wyzywac i tyle. nastepny przyklad podobno tworzycie nowy wymiar kibicowania precz z chuliganstwem na stadionach itp i wiecie co mie smieszy to ze lechia jako pierwsza zjawila sie w bydgoszczy i z tego grona co ich bylo to z 300 osob to chuligani zlodzieje gangsterzy itp i na nich to nie cisneliscie ze to chuligani i ze won tylko allachy im slalisice i cieszyliscie sie ze w koncu ktos z kibicow gosci przyjedzie na mecz!!! to mnie boli i jest dowodem na to ze u nas w miescie jest straszna popierdolka! byl ktos z kibicow albo dzialaczy jak to wiekszosc tu pisze "drugoligowej zawiszy" np na grobie bronczyka?? byl?? podobno pomniki chcieli mu budowac a nawet nie byli 1 listopada zniczu na grobie postawic. zrobia tylko turniej bronczyka w luczniczce i wtedy znowu gazety napisza ze pamiec o bronczyku jest zywa i takie tam tylko np nie wydrukuja tego ze nikt z tych notabli nie byl nawet w dniu turnieju znicza postawic bo o tym to ci wielcy "ludzie" nawet nie pomysla. wy macie swoje argumenty my swoje. kazdy patrzy na ten problem swoimi oczami i kazdy go rozumie po swojemu. wy robcie swoje my swoje i sie okaze kto wiecej osiagnie. i jeszcze jedno my czyli kibice czwartoligowego Zawiszy nie mielibysmy nic przeciwko klubowi drugoligowemu tylko boli nas to ze nazywa sie on Zawisza ze przyszedl z innego miasta ze w niewyjasnionych do konca okolicznosciach i troche mocno podejrzanych ze byly naciski ze bysmy to zaakceptowali i wiele wiele jeszcze do wymieniania. boli to ze duzo ludzi ktorzy nigdy nie bylo kibicami przychodzi teraz na gdanska i spiewa (znaczy nuci bo do spiewania czy dopingowania to jeszcze daleko) Zawisza. to nas boli bo niektorzy z nas duzo poswiecili dla tego klubu dla tej nazwy i jeszcze poswieca a tu takie rzeczy sie dzieja. mozna by bylo pisac i pisac ale mniejsza ale prosba jedna nie wyzywajcie nas na okraglo od chuliganow bo to juz jest nudne ZAWISZKA CZWARTOLIGOWY I DAMY RADE Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: banda won ze stadionów! 02.11.06, 16:16 To niech ci chuligani nie zblizaja sie do stadionów,tylko niech sie tłuką na łąkach.Co do Lechii to ich doping był żenujący,tylko wyzwiska i wulgaryzmy o swojej Lechii to moze 30% dopingu było-bydełko. Kazda ekipa,która nie przyjezdza do Bydgoszczy robi głupote,nie kibicuja swoim klubom,bo kilku łebków z Bydgoszczy zrobiło bojkot-kabaret. A co do Brończyka i reszty ekipy 89'to daje 100%,ze kazdy ,który chodzi na 2 lige ich pamieta i szanuje,bo to sa legendy prawdziwego Zawiszy.Wszyscy grający w 89'sa na meczach 2 ligi.Nazwiecie ich zdrajcami???? Dlaczego boli was,ze 2 ligowy zespól nazywa sie Zawisza???Spólka weszła w struktury Zawiszy,gra na Gdańskiej ,przychodzą na ten zespół kibice bydgoscy,którzy chodzili na mecze w latach 70 i 90.Kibicuja Zawiszy.Ile byłoby kibiców jak zespół nazywałby sie inaczej.Tylu ilu na KP KONIN. Dlaczego akceptujecie fuzje z Koninem ,Chemikiem a nie akceptujecie Nowego Zawiszy? Ja wiem tu nie chodzi o zaden honor,tylko po połaczeniu dwóch Zawiszy strabiliyscie władze w Stowarzyszeniu a wy wolicie rzadzić sobie w IV lidze.Wszyscy kibice w Bydgoszczy sie od was odwrócili za to co zrobiliscie i robicie nadal(szkło na murawie.)I tak juz pewnie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcj Stwarzanie kibiców 02.11.06, 16:12 I bardzo dobrze panie cwaniak Baniak . Chcieliscie w Bydgoszczy - macie prawo . Ale nie macie prawa podszywac sie pod istniejacy klub . Wystarczylo dac nowa nazwe Np. Victoria Bydgoszcz lub nawiazac wspolprace z klubem bez pilki np. Astoria Bydgoszcz i nikt by was nie wyzywal od oszustow . Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 16:24 Wymyślilibyście coś innego, o to jestem spokojny. Chyba nie chcesz nam wmówić, że zaproponowalibyście "zgodę" Victorii Bydgoszcz? Tak jak śpiewacie o zasłużonym bydgoskim klubie "Pyda starą k... jest", tak samo traktowalibyście i ten klub. Zero złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ujpest Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 17:56 czlowieku co ty bredzisz. jaka zgoda. po pierwsze to nie byloby zgody tylko akceptacja. takim slowem mozna by bylo nazwac sytuacje i nasz stosunek do klubu i nowo powstalych kibicow np kp bydgoszcz czy cos podobnego. i od razu doszukujesz sie rzeczy ktore nie mialyby miejsca. nie wchodzilibysmy sobie w droge i byloby elegancko. a nie raz sam od siebie bym poszedl i poogladal w miare ciekawe spotkanie pilkarskie i kibicow przyjezdnych. a wy tylko o jednym! o wyzwiskach itp. jak wasz mlyn nowy wymiar kibicowania ublizal na meczu lechii to bankowo tego nie slyszales! brak zludzen to sie tyczy waszego jednokierunkowego patrzenia na ten problem i tego ze nawet najmocniejsze argumenty nie spowoduja ze chociaz w najmniejszym stopniu powiecie ze tez mamy racje. ZAWISZKA CZWARTOLIGOWY I DAJEMY RADE Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:11 Ja czasami piszę że macie rację. Oczywiście tylko wtedy, gdy ją macie (zdarza się). Gdybyś nie był tak zacietrzewiony, może byś to czasami dostrzegał. Odpowiedz Link Zgłoś
ujpest Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:31 nie sledze tego forum i tej stronki i nie znam twoich wszystkich wpisow i nie wiem ze w niektorych postach pokazywales ze mamy racje. moje slowa tyczyly sie wiekszosci z osob ktore wpisuja sie na roznych forach i sa sympatykami hydrobudowy i nigdy nie spostrzega ze niektore argumenty przemawiaja za nami a nie ze pisalem tylko o tobie CZWARTOLIGOWY ZAWISZA CZWARTOLIGOWY Odpowiedz Link Zgłoś
ujpest Re: Stwarzanie kibiców 02.11.06, 18:35 AHA I WPISYWAC SIE TU ZACZALEM BO DO SZALU DOPROWADZA MNIE TO ZE WSZYSYCY SYMPATYCY HYDROBUDOWY WALKUJA TYLKO O JEDNYM O CHULIGANCE W NASZYM WYKONANIU ITP. A PRAWDA JEST TAKA ZE GDYBYSMY ZAAKCEPTOWALI TA DRUZYNE I BYSMY ZACZELI PRZYCHODZIC I JEZDZIC NA MECZE TO WSZYSCY BY SIE CIESZYLI. Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: Stwarzanie kibiców 03.11.06, 10:07 wy naprawde myslicie,ze Zawisza nalezy do was. troche wam sie pomyliło.nie wy bedziecie decydowac czy druzyna ma sie nazywac kp Bydgoszcz czy Victoria.Nazywa sie ZAWISZA BYDGOSZCZ i tak juz zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Re: Stwarzanie kibiców 03.11.06, 13:52 "WSZYSCY SYMPATYCY HYDROBUDOWY WALKUJA TYLKO O JEDNYM" Kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś